zeer goed en kompleet product

website is zeer duidelijk om te beslissen wat je nodig hebt en zeer kompleet.

Goede ervaringen

Vooral een hele nette bezorging! Als je echt haast hebt met je bestelling moet je misschien ergens anders kijken of zelf afhalen (staat ook keurig op de website vermeld). De panelen zelf nog niet op volle kracht kunnen meten daar het nu naseizoen is. Wij hebben de bestelde panelen gebruikt voor een demo opzet van onze eigen GMtech off grid producten.

Super en duidelijke website en service!

De website sprak voor zich duidelijkheid over de materialen en wat je nodig hebt. De levering was snel en goed gecommuniceerd. De bezorger belt je zelfs nog vlak voor aankomst. Aanrader met zeer scherpe prijzen. Wellicht de goedkoopste van Nederland!

Goede service en snelle lever tijd en zeer klant vriendelijk

Klant vriendelijk goede service en snelle levering

Zeer tevreden!

Goede producten en snel geleverd!

Prettige ervaring.

Een compleet dhz systeem aangeschaft. De vragen die hierbij opkwamen zijn helder en vlot beantwoord. Prijs en website zijn ok, levering binnen een paar dagen. Niks te klagen en zeer aan te bevelen!

Eenvoudig bestellen en snel geleverd

Het bestellen gaat eenvoudig, keuze uit complete sets of losse onderdelen. Na het bestellen wordt je op de hoogte gehouden van de status en de levering was snel en correct.

Fantastisch bedrijf wat zijn afspraken nakomt

Zonnepanelen, omvormer en alle dingen die daar bij horen besteld en heel snel geleverd. Je krijgt voortdurend een leveringsupdate. Ze waren vergeten de stekkers aan de solar kabels te maken. Na een telefoontje zeer vriendelijk te woord gestaan, en heel snel een speciale tang opgestuurd die ik mocht lenen met de retourgegevens erbij. Erg goede service.

Goed geholpen bij een telefonische vraag. Direct de order verstuurd door hem en de volgende dag keer ik de bestelling binnen.

Zelf een onderstel gemonteerd voor 2 zonnepanelen: Prima gelukt door de geweldige ondersteuning!!

Via Marktplaats 2 gloednieuwe 425Wp zonnepanelen inclusief microconverters voor een mooie prijs gekocht. Hiervoor moest nog een onderstel worden aangeschaft voor een platdak opstelling. Dit bij StralendGroen aangeschaft. Dit werd behoorlijk snel geleverd. Alles keurig verpakt en via een eigen vervoerskanaal thuis bezorgd. Bij de eerste aanblik ziet het er indrukwekkend en ingewikkeld uit. Maar door een paar mailtjes heen en weer gestuurd te hebben waardoor de vragen die bij me opkwamen snel en perfect beantwoord werden, werd na het weekend het frame in elkaar gezet en konden de panelen gemonteerd worden. Alles staat keurig op de uitbouw van onze woonkamer! Ik ben zeer tevreden

Ziet er goed uit

Heb het nog niet geplaatst

prima prachtig!

Snelle afhandeling, verzendig gewoon goed..

perfecte en correcte levering

Heldere en overzichtelijke website met uitgebreide informatie.

Uitstekend en prettige ervaring met medewerker sales en leverancier,bezorger.

Binnen 48 uur geleverd! Top

Super snelle levering, duidelijke website. top

Verstand van zaken

Goede telefonische bereikbaarheid en direct advies. Uitstekende prijs/kwaliteit.

Plezierige, meedenkende mensen met een prima prijs kwaliteit verhouding

Goede ervaring en plezierig meedenken. Ook toen een deel van mijn project moest worden uitgesteld was te afhandeling daarvan, inclusief de terugbetaling vlot en zonder gezeur geregeld.

Bij mijn aanvraag voor een offerte voor zonnepanelen en mini omvormers en aansluit bekabeling. Zij wij heel goed geïnformeerd wat de mogelijkheden zijn en hebben een goed voorstel en een prima prijs. Ben tot heden zeer goed voortgeholpen. Top.

Goede ervaringen

zeer klantvriendelijk

Kan beter

Niet complete levering Foute zuid- oost opstelling. Wel goede medewerking om alles te corrigeren en na te leveren. Heeft wel tijd gekost

prima en betrouwbaar adres.

Alles was op voorraad. Jammer dat de bijna drie weken moet wachten voordat het gebracht kan worden. Dit moet toch sneller kunnen.

zo als het moet,gewoon goed

korte levertijd alles klopt wat je besteld,dus geen klachten zo doorgaan jongens..klasse

Strak geleverd, vriendelijke mensen

Top ...netjes te woord gestaan aan de telefoon en snelle levering

Uitstekende winkel

Zeer snelle levering van het bestelde materiaal.

Rijksweg west 18

9608pc Westerbroek