uitstekend

heb gebeld dat opstelling verkeerd was en ik teveel materiaal heb gekregen. ik kon dat wat teveel was terug brengen en wat tekort was heb ik weer meegekregen zonder problemen plus dat het teveel betaalde bedrag zeer snel op mij rekening is terug gestort. daarom beveel ik dit bedrijf ten zeerste aan zijn denken altijd met je mee om eventuele problemen snel optelossen.

Perfect geregeld

Perfect voor elkaar en een aanvullende vraag werd goed afgehandeld

Prettig.

Fijn bedrijf om zaken mee te doen, vriendelijk behulpzaam en altijd bereid om oplossingen te zoeken.

Bedrijf wat meedenkt,

Werknemer was tijdens het afhalen vergeten een aantal onderdelen bij te voegen, deze zijn kosteloos verzonden. Super service

Heel goed geholpen

Na eerdere bedrijven gecontacteerd te hebben, heeft Stralendgroen ons heel erg goed geholpen. Advies gegeven (terwijl we nog geen klant waren). Door hun houding en advies (hoge klanttevredenheid) hebben wij bij hen spullen gekocht.

Deskundigheid, communicatie en betrouwbaar van het hoogste niveau

Ik wil iedereen van Stralendgroen, maar vooral Cunera, bedanken voor de perfecte begeleiding voor het samenstellen van een compleet systeem. Dankzij jullie heb ik nu een uitstekend werkende combinatie. Mijn eigen samengesteld wensenlijstje werd door Stralendgroen terecht bekritiseerd en veelvuldig gecorrigeerd. Zelfs meedenkend over de plaatsingsmogelijkheden en dergelijke. Mensen met engelengeduld en expertise, ze bestaan dus echt. Bovendien zijn de prijzen lager dan elders. De website zit boordevol tips en voorbeeldfilmpjes. Samengevat, ik ben trots en blij dat ik voor jullie gekozen heb. TOPPIE!

Goede service en precies wat ik nodig had

Beschadigd paneel (bij leveren) wordt niet moeilijk over gedaan om deze te ruilen en schroeven die mistte konden we zo even komen ophalen. Dus ik zeg goede service en probleem afhandeling.

Doen wat ze beloven.

Zelf pakket samengesteld. Goed advies ontvangen. Bestelling door stralendgroen gecontroleerd. Levering thuis volgens afspraak. Niet onbelangrijk, ..mooie prijs!

Stralende, zonnige en groene service TOP!!

Stralende, zonnige en groene service TOP!!

een betrouwbaar bedrijf

Alles goed geleverd ,fijne en vriendelijke chauffeur.Als je een vraag stelt wordt er vlug op geantwoord,echt een goed bedrijf.

top!

heldere website, kan het goed vinden. wordt snel geleverd

Snel en makkelijk bestellen

Een uitgebreid assortiment, een duidelijke overzichtelijke website, simpel bestellen en keurig geleverd door eigen transportdienst

Scherpe prijs en correcte levering

Alles lag keurig klaar zoals afgesproken.

Top geregeld

Goed geadviseerd en snel geleverd gekregen!

Super bedrijf

Zeer snelle en adequate behandeling, zowel digitaal als bezorging.

Correcte levering

Correcte levering door vriendelijke chauffeur. Werd precies op de afgesproken dag en tijd geleverd

Top geholpen!

Ik had 2 daken en wilde daar 14 panelen op plaatsen. Na telefonisch contact hebben ze met me meegedacht,alles berekend en per set (dak) geleverd. Samen met een legplan. Ik miste helaas wat beugels maar die werden de volgende dag meteen nagestuurd. Top service! en een hele goede en correcte bezorging!

Alles prima verlopen

Bestelling gedaan en op tijd bezorgd, alles prima verder.

Flexibele behandeling

Erg goed

Keurig afgeleverd en goede communicatie

Organisatie die met de klant meedenkt

Perfecte service

Heldere communicatie, we misten 2 klemmen en die waren er binnen een dag alsnog! Super service. Onze panelen liggen er keurig bij!

Alles ging helemaal voorspoedig

De + Een erg overzichtelijke en transparante website. Het uitzoeken van het systeem is heel makkelijk en bestellen gaat simpel. Artikelen worden keurig en netjes verpakt en eigen bezorging is handig. Communicatie is snel, transparant en duidelijk. Service is helemaal goed. De - Okey verzending duurde langer dan verwacht en telefonisch bereikbaarheid is soms wat lastig. Via e-mail altijd binnen een paar uur een duidelijke reactie en antwoord op je gestelde vragen.

Perfect geregeld!

Ondanks het feit dat ze een verkeerde micro omvormer gestuurd hadden, had ik binnen 24 uur de juiste in huis.

Netjes geholpen

Rijksweg west 18