Onduidelijke vermelding van de producten op de webshop
twee negative ervaringen met mijn eerste bestelling.
Ik had wat extra materiaal nodig, omdat ik een extra rij zonnepanelen wil leggen.
1. Ik heb besteld "Solarstell Connect ballastbak landscape", echter op de site staat de lengte slechts in aantal cells (wat is dat voor eenheid? komt niet overeen met het aantal cellen van mijn panelen) en de maat wordt niet in cm's getoond, ja als je een product selecteert staat de lengte er wel bij. Dus wel de juiste kunnen selecteren. Mooi, echter, bij het ophalen wordt me gevraagd wat de lengte moet zij, tja dat had ik toch in de bestelling opgegeven (72 cells), ik geeft aan dat het 72 cells en 212 lang is. Krijg ik een langere mee. Gelukkig pas die ook, maar hoe is het materiaal beheer/-labeling geregeld?
2. Ik heb besteld "Solarstell Connect koppelstuk", kan ik op de site kiezen uit typen waarbij de rijafstand wordt aangegeven, echter hoe wordt die gemeten? Ik had een koppelstuk nodig die de ruimte van 32 cm tussen de basis-elementen opvult. Ik bestel dus het type rijafstand 32. Dat is dus de verkeerde, want type 32 is slechts 31 cm lang en omdat die ook nog in de basis-elemente schuift dus veel te kort. Ik had waarschijnlijk type 50 moeten hebben.
Kortom, Stralendgroen vind ik een mooi concept en hoop dat het gaat groeien, maar zorg dat bovenstaande onduidelijkheden opgelost worden. Alvast dank daarvoor!