Goeie prijs en goeie hulp. Snelle levering.

2 panelen besteld, maar ging week later met vakantie. of ze nog daarvoor bezorgd konden worden. Dat ging allemaal prima. Aanrader.

prima bedrijf om solar spullen te kopen

In verband met mijn vorige goede ervaringen met Stralengroen, heb ik hier wederom wat zonnepanelen en een Growatt inverter gekocht. De communicatie was wederom prima. Op de dag van het leveren wordt je een half uur voor aankomst nog even gebeld. Verder kun je op internet volgen waar de chauffeur zich bevindt. Dit werkt prima. Na installatie bleek een shine X module niet te werken. Een mailtje naar Stralengroen en direct werd diezelfde dag een nieuwe shine X module opgestuurd zodat de volgende dag de hele installatie functioneerde. Klasse. Ik beveel Stralendgroen dan ook aan iedereen aan.

Prima prijs-kwaliteitverhouding, snelle levering

Nadat mijn 1 fase omvormer stuk was gegaan ben ik op zoek gegaan naar een drie fasen omvormer. Onder meer omdat de 1 fase omvormer voortdurend afschakelde i.v.m. een te hoge netspanning. Ik heb een Growatt omvormer gevonden die goed past bij de spanning en het vermogen van mijn zonnepanelen. Deze werd binnen drie dagen geleverd, en werkt inmiddels naar behoren.

Garantie gevalletje is prima opgelost

Snelle levering, prima ervaring

Snelle levering, prima ervaring met stralend groen

Zeer goede service en snelle levering

Er werd meegedacht om tot de juiste zonnepanelen te komen echt top.

heel goed

hele fijne en vriedelijke firma benheel goed geholpen

Netjes geleverd, duurde alleen wel erg lang

Rail voor zonnepanelen besteld, voor er uiteindelijk tot levering werd overgegaan duurde het wel erg lang.

Uitstekende service

Uitstekende service. Goede prijs en kwaliteit.

Prima bedrijf

Houdt zich aan de afspraken

Heel erg goed

Goede service, meedenken met de klant en makkelijk contect via de app. Panelen keurig geleverd op afgesproken tijd

Zeer tevreden.

Goed advies, nemen ruim de tijd om je telefonisch te woord te staan. Denken mee met (technische) oplossingen. Alles keurig afgeleverd.

Snelle levering en alles prima voor elkaar

Tevreden klant, overzichtelijke site en klantvriendelijk contact.

Tevreden

Snel, en correcte communicatie.

Vandaag besteld, morgen in huis. Zaterdag geleverd, post NL.

Goed.

In eerste instantie geweldig, keurige offerte, ook de rest van de procedure ging als vanzelf.De bezorging en de bezorger top. Achteraf bleek dat ik gebruikte en kapotte optimizers heb ontvangen,de vaststelling dat ik die dingen heb gehad ging ook nog snel.Heb 3 nieuwe gehaald die moest ik eerst zelf betalen ook geen probleem,als het goed is krijg ik het geld van de kapotte weer als ik die inlever.Vervelend vind ik dat ik opnieuw de installateur moet laten komen en die wil betaald hebben (logisch) maar er wordt niet gesproken over compensatie of over dat de nieuwe optimizers nogal behoorlijk duurder zijn.Ik besef mij dat dit niet vaak voor komt, maar persoonlijk had ik een andere procedure hiervoor gevolg. Kort samengevat leuk bedrijf met aardige vakbekwame mensen maar hun procedure voor dit soort situaties kan beter.

Top service en advies

Goede hulp bij de offerte. Fijn meegedacht en snelle reacties op vragen. Vervolgens snel en volgens afspraak geleverd. Ging het overal maar zo soepel.

Meedenkend, aardig en niet duur

Had in 1e instantie twee panelen besteld die met de eigen bezorgdienst werden geleverd. Later is deze bestelling uitgebreid met nóg een paneel. Intussen was de prijs van de panelen iets gedaald. Dit voordeel werd vervolgens ook op de andere panelen berekend, dikke prima! Enige punt van kritiek dat ik heb is dat het lang kan duren voordat je adres eenmaal in de bezorgronde zit. Verder niets dan lof.

Zeer correcte hulp en snel geleverd.

Makkelijk besteld, snel geleverd

Makkelijk besteld, snel geleverd, goede prijs, belastingvrij

Vriendelijk bedrijf

Gewoon op deze voet doorgaan

geweldig

Eerlijk en goed geprijsd , ze waren een onderdeeltje vergeten en stuurden dat onmiddelijk na , zonder wantrouwen en zonder gezeur. Zo doe je dat , hulde !!!!!!!!!!!

Prima service en bereikbaarheid.

Mijn ervaring met Stralendgroen is heel goed. De begeleiding bij het samenstellen van de offerte ging soepel en je wordt schriftelijk of telefonisch goed te woord gestaan. Ook al ben je technisch aangelegd, bepaalde begrippen in de zonnepanelen wereld spreken niet altijd voor zich! Het is dan prettig als je informatie kunt winnen bij de info Desk, dat scheelt extra kosten, tijd en misverstanden!

Ruime keuze

Ruime keuze en scherpe prijs

Uitstekend, supersnelle service

Had wat problemen met de wifi verbinding, dit is keurig en snel opgelost!

Rijksweg west 18

9608pc Westerbroek