duidelijke website, eerlijke prijzen

Redelijke levertijd.

Vlot geleverd, prima kwaliteit.

Vlot geleverd, prima kwaliteit.

Super snelle en correcte levering!

Smiddags nog besteld en de volgende dag al geleverd! Keurig verpakt! Thanks!

Prima service.

Vriendelijke communicatie. Klant gericht. Prima prijs. Snelle levering en afhandeling.

Ruime keus en goede afhandeling!

Ruime keus in omvormers en goede informatie. Ook het verzenden op de afgesproken tijd geleverd.

Alles goed geregeld.!!

Goed en alles duidelijk en zeker ook snel geholpen.!

Super service van een bedrijf van dhz kits die toch de tijd vrijmaken om jouw project even te na te kijken om te zorgen dat alles zeker correct is van de bestelling

Zeer fijn bedrijf met bedreven mensen.

Ik kwam via internet in contact met stralendgroen Om dat ik wat onderdelen moest hebben voor het plaatsen aansluiten van zonnepanelen. Ik werd met raad en daad bij gestaan door een paar vriendelijke en deskundige heren en dame. Er ging een paar keer wat mis maar dat is met tevreden hijd Goed verholpen. Ben zeer tevreden met dit bedrijf.

Gewoon erg goed

Snel verzonden. Volgende dag in huis

We zouden de transport kosten delen.

Transport naar de eilanden kost meer, dat stond niet op de site. Afgesproken we delen het transport naar Terschelling. Na een herinneringsmail nooit meer iets vernomen.

Goede service!

De communicatie was altijd goed en ik kreeg snel reactie op mijn vragen. Ze hebben mij goed geadviseerd over hoe mijn zonnepanelen kan leggen.

Complimenten voor deze onlinewinkel

Je wordt geweldig ondersteund met je vragen op deskundige wijze

De eerlijkheid en servicegerichtheid van de medewerkers voelde voor mij heel goed.

Goed advies, meedenkend, produktkennis, laagdrempelig contact. Het contact voelde heel erg vertrouwd.

Een duidelijk en bijna compleet pakket, eenvoudig te leggen met goede instructie.

Er wordt duidelijk veel zorg besteed aan het samenstellen en in één keer compleet leveren van je pakket. Des te meer was wel de ergernis dat het aantal geleverde schroeven "krenterig" te noemen is. Met een minimaal gebruik kwamen we er toch al tien te kort. Niet fijn zo op het dak op een zondag omdat je het werk niet kunt afmaken.

prima communicatie is proactief

ze checken de bestelling nog voordat het verstuurd gaat worden zodat je niet iets vergeten bent.

Voor het gewenste onderdeel wat ik zocht had StralendGroen voorraad. Daardoor konden ze snel leveren.

Vlotte levering, en gewoon goede producten

Hele snelle service levering binnen 3 dagen, van mij krijgen ze een 10 voor de service.

Zeer tevreden klant

Goede prijs en kwaliteit verhouding, Als je vragen hebt zijn ze telefonisch altijd bereikbaar, geven goede info en zijn geduldig ,bedankt Kees !!Door vriendelijke bezorger Henk maakt het helemaal af ,krijg je neiging om volgende keer weer bij stralendgroen te bestellen ,waren maar alle bezorgers zo behulpzaam vriendelijk positief en met gemeende glimlach . Henk,Kees en natuurlijk stralendgroen in het algemeen (achter de schermen werkende toppers )bedankt !!!!

Top Service

Altijd vriendelijk, snel en accuraat!

Voldoende

Uiteindelijk alles geleverd, maar er staat in het bericht dat ze meekijken met de bestelling, maar ik geloof niet dat ze dit gedaan hebben. Ik was namelijk ballastbakken en een AV-connector vergeten te bestellen.

Uitstekende service en kennis en ervaring

Je wordt als klant uitstekend en bijzonder vriendelijk geholpen. Offerte wordt door Stralend groen gecheckt zodat niets wordt vergeten als je zelf de spullen uitzoekt. Hulde!

Snelle reactie met vriendelijk personeel

Uitstekende service met vriendelijke mensen.

Uitstekende behandeling en service

Uitstekende begeleiding,bij problemen bellen en een goed advies.

Rijksweg west 18

9608pc Westerbroek