BijzPrijs onder

Prijs/kwaliteit kan niet beter. Levering perfect.

Goed,

afspraken nagekomen.

Prima behandeld

Hoewel maar een kleine order van 2 panelen prima afgehandeld en duidelijk gecommuniceerd. In eigen vervoer gebracht en netjes afgeleverd.

De chauffeur was erg hulpzaam bij de levering van de zonnepanelen.

Goede service en levering

Goed contact gehad via de telefoon en de juiste wensen aan kunnen geven. Wel ging de afhandeling van bestelling en afhandeling via verschillende personen en dat moet anders. Levering ging prima.

Formidabel bedrijf

Formidabel.

Top kwaliteit

Materialen netjes geleverd, goede adviezen, prima bedrijf, TOP.

Alles goed geregeld

Makkelijk bestellen en snel en correct geleverd

Goede prijs en snel geleverd

Mijn bestaande omvormer had de geest gegeven. Snel een nieuwe besteld bij Stralendgroen. Deze was de volgende dag reeds binnen en middels de duidelijke handleidingen en filmpjes binnen een uur geïnstalleerd. Wel tevoren even het dak op geweest om alvast nieuwe stekkers te monteren.

Goede, snelle service

Makkelijk website, goed en duidelijk

TOP bedrijf.

Ik vind dat het super goed verliep. ik heb geen worden voor. TOP service. Ik heb jullie al aangeraden aan mijn vrienden. Ben zelf service medewerker, ik zeg petje af voor wat jullie doen!!!

Deze firma doet er alles aan om.klanten tevreden te stellen. Houden je constant op de hoogte hoever ze zijn met sflevering. Toppers.

Geweldige vriendelijke bezorger en op tijd geleverd

Opzicht goed

Goed alleen de helf van bestelling ontvangen en een oplossing niet echt moet ik maar de bezorg dienst bellen en daar regelen

Ze werken snel en correct. Bevalt uitstekend.

Er is iets langer elektra draad geleverd dan besteld.

goed antwoord op vragen en doen wat ze zeggen

heel goed

Snel schakelen, vlotte levering.

Vlotte service. Ik miste een onderdeel. Maar na 1 mailtje de volgende dag in huis. Mooi Super bedankt.

Goed geregeld

Bij levering zoals deze is bij stralend groen goed geregeld je wordt gebeld van te voren netjes optijd

Goede service en kwaliteit geleverd

Prettig geholpen, goede communicatie vooraf en bovenal goede kwaliteit materiaal geleverd. Erg tevreden.

Negatief naar positief

Nadat er iets fout ging, toch weer goed opgelost.

Supersnel verzonden

Alles op voorraad, supersnel verzonden, beter wordt het niet.

Overal aan te raden

Eerst ervaringen gelezen van anderen en besloten bij Stralendgroen.nl te bestellen. Levering verliep super, hele vriendelijke chauffeur. Plaatsen volgens de handleidingen op de website was ook heel goed te doen. uiteindelijk was het iets van 3 avonden werk voor 8 panelen met omvormer te plaatsen. Heb ook contact gehad, en kan iedereen Stralendgroen.nl echt aanraden.

Goede service en prijs/kwaliteits!

Reeds mijn 2e bestelling geplaatst, en werd alweer perfect thuis afgeleverd. Vriendelijke chauffeur en alles perfect ingepakt en verzorgt. Ga zo door!

Super service

Voor de eerste keer zaken gedaan! Kon niet beter!

Rijksweg west 18

9608pc Westerbroek