Goede samenwerking met een vriendelijke en goede service

Goede service, na overleg snelle oplossingen, en snelle levering. Ze kennen hun product dat zorgt voor een goed eindproduct voor ons.

Echt superŕrrrrr

Via mijn zwager goedkoop zonnepanelen kunnen bestellen. Maar aangezien dit onze eerste keer was (zonnepanelen met micro omvormers) waren we wat spullen vergeten te bestellen. Door wat te Googlen kwam ik op de site stralend groen terecht. Wat ik niet had gebeurde dan toch binnen 2 dagen had ik alles al binnen. Echt top!

Erg langzaam en niet nieuw

Paar onderdteuningsmiddelen besteld en wat stekkers. Duurde weken. Dit staat op site weliswaar als levertijd, maar gezien de hoeveelheid (1 ondersteuningsbalk) en paar stekkers vrij overdreven. MC4 connectoren zaten netjes in zakje. Helaas bleek een al eerder gebruikt en zat met afgeknipte kabel.

Tot op heden prima.

Na wat problemen met aangeschafte omvormers goed geholpen. Telefonisch contact was prima.

Top bedrijf

Ook voor de kleine hoeveelheid, goede service!

Gewoon goed

Het is geen 24 uurs levering. Maar komt wel, en dat is prettig.

Goede service en snelle levering

Goede telefonische bereikbaarheid, meedenkend in oplossingen. Goede prijs kwaliteit verhouding

Uitstekende service

Diverse onderdelen voor mijn PV installatie besteld, voor een fraaie prijs en prima kwaliteit. Vervolgens zeer spoedig compleet geleverd. Dit reeds voor de tweede keer, ik ben zeer tevreden.

prima web winkel

Prima winkel, geduldig en goed telefonisch contact. Zelf een verkeerde bestelling geplaatst, wordt goed opgelost.

Bestelproces en materiaal uitstekend, communicatie kan iets beter

De website is prima ingericht, bestelproces is gemakkelijk. Emails werden echter traag en soms door twee personen beantwoord. Wat ook beter zou kunnen is inzicht in de artikelen die nog op nalevering staan en de berichtgeving daarover aan de klant.

Super service en communicatie

Super service en communicatie. Snelle levering en alle informatie die je nodig hebt krijg je aangeleverd. Zonnepanelen set besteld om zelf te installeren

Deskundig advies, duidelijke uitleg. Zeer vriendelijk geholpen.

Deskundig advies, duidelijke uitleg. Zeer vriendelijk geholpen.

Goede website met uitstekende klantenservice

Gemakkelijke website en het samenstellen van producten. Fijn dat bij een bestelling de samenstelling van de producten worden afgesteld op de wens van de klant, maar ook de haalbaarheid. Bij vragen en het nabestellen wordt er snel en accuraat gehandeld.

Netjes en snel bezorgd

De artikelen die ik had besteld zijn snel en netjes geleverd en van prima kwaliteit.

Uitstekende service

Mijn besteelling was niet compleet, maar Stralend Groen heeeft met een snelle nazending mijn spullen toch op tijd voor het project bij mij kunnen krijgen. BEDANKT

Gelijk reactie bij vragen en snelle levering!

Gelijk reactie bij vragen en duidelijke uitleg, en snelle levering. TOP!

Keurig geregeld en goed meegedacht

Een aanvullende bestelling geplaatst en afwachten. Een medewerker geeft via email aan dat extra bestelde klemmen al inclusief zijn bij de staanders. De vraag of de losse dan ook gewenst zijn wordt gesteld. Dit is nieuwe informatie en daarmee zijn de losse klemmen overbodig. De overbodige klemmen worden keurig gecrediteerd en uitbetaald en het restant is vlot geleverd. Keurig zoals het hoort!

Gewoon geweldig

Redelijk goed

Als ik een bestelling arts vind ik dat jullie er lang van jullie laten horen krijg geen bevestiging of alles gelukt is ik heb nu ook iets betaald en weet niet of het gelukt is maar me geld hebben jullie wel Ik hoop dat jullie hier mee heb geïnformeerd voor de rest werken jullie prima klantvriendelijk

Fijn geregeld

In een mum van tijd stond de bestelling klaar. Goeie service

Goed en snel geregeld.

De bestelde items werden snel en goed opgestuurd.

Goede begeleiding en supernette levering

Goede en snelle site, waar ik mooi op mijn eigen tempo alles samen kon stellen. Vervolgens de order opgeslagen als offerte. Klantenservice neemt contact op via mail en denkt vervolgens goed mee en past de order waar nodig aan. Levering was supernetjes, goed verpakt, netjes vervoerd en behulpzame (ook weer meedenkende) vervoerder. Alles in 1 koop compleet, dat werkte fijn. Fijn is dat je vrijwel alles alleen kan; rails maken, beugeltjes er op, stekkers maken. Alleen bij het daadwerkelijk leggen van de zonnepanelen moet je hulp hebben van iemand, want het is wel zwaar/onhandig groot. (Ik vond de site via het Tweakers forum. Als je normaal zoekt op zonnepanelen krijg je te veel dure aanbieders.)

Snelle duidelijke levering en service

Duidelijke website, goede informatie over bestelproces en levering. Bij vragen via de mail vrij snel antwoord.

levering ging niet als gepland, maar uiteindelijk prima opgelost. mvg. J.

Rijksweg west 18

9608pc Westerbroek