Fijn dat men meedenkt als er een product niet op voorraad is. Snelle reactie en levering. Top

Wat een fijne winkel!

Bestelling via internet gedaan en in de winkel opgehaald. Zeer vriendelijke mensen en nog een kadootje erbij gekregen ook. Erg goede inkoop, lekkere wijnen voor betaalbare prijzen, met super goed advies. Dé wijnzaak in Eindhoven!

Top wijn van hoge kwaliteit !

Zeer snelle levering.

Kennis van zaken n een goede service.

Al enige jaren bezoek ik de wijn proeverijen en ervaar dat als een uitstekende manier om lekkere en betaalbare wijnen te kopen. Daarbij is de service, gratis thuisbezorgen, uitstekend.

Bestellung und Versand waren ausgezeichnet!

Bestellung und Versand waren ausgezeichnet!

In de winkel top, maar de rest onvoldoende

In de winkel mocht ik proeven en werd ik vakkundig geholpen. Top. Verder heb ik diverse keren geprobeerd contact te leggen via Messenger en heb ik twee keer een bestelling geplaatst. Ik heb na een aantal weken nog steeds niks gehoord. Hopelijk hoor ik snel wat, want ik wilde deze slijterij eigenlijk als favoriet aanmerken.

Kans om verschillende soorten te kiezen. Persoonlijk thuis bezorgd.

super

Altijd een groot plezier om daar te komen

Behulpzaam - goede adviezen

Alles was goed

Heerlijke wijn en prima service.

Zeer klantgericht

Altijd vriendelijk en heel veel tijd voor mij als klant, duidelijke uitleg, ze geven je het gevoel dat ze je echt kennen. Top assortiment

Mijn goto winkel voor whisky en andere drank

Goede selectie, altijd goed advies. Whisky's beschikbaar om te proeven

Super service

Altijd klantgericht en bijzonder vriendelijk! En mooie wijnen.

Perfecte levering

Vandaag besteld en werkelijk morgen in huis, top kwaliteit wijn.

Bestelling niet ontvangen.

Bestelling geplaatst op maandag en na 5 dagen niet ontvangen. Ook geen communicatie. Mail gestuurd op donderdag om te vragen waar mijn bestelling blijft, geen antwoord na twee dagen. Maar toch mail over beoordeling van hun dienst gekregen. Vreemd en teleurstellend.

Uitstekend advies, goede wijnen en plezierige eigenaars

Nieuwsbrief is duidelijk en geeft interessante aanbiedingen. Winkel heeft een groot assortiment whiskey

Online gemak gecombineerd met persoonlijke aandacht :-)

vd Heijden is online lekker actief met bijv. fijne aanbiedingen. Via de site kan alles snel besteld en geleverd worden. Maar ga je naar de winkel dan merk je hoeveel Gérard en Patricia van wijnen weten. "Als je deze lekker vindt, moet je deze eens proberen". Dat maakt de zoektocht een stuk eenvoudiger (en leuker)

Gewoon goede reacties

!

Na een Whisky festival meteen 2 flessen Glen Els besteld voor mijn vrouw Els. 2 dagen later al in huis.

Goede selectie en zelf gebracht!

Top.

Providing great wines and great service to us in Australia!

Van der Heijden Wijnen offered a great selection of wines for us to create a personal gift for our son in Eindhoven. It was easy to order online and next day delivery was a bonus.

Sehr zufrieden und sehr schnell!

Ich bin sehr zufrieden! Der Kontakt lief gut! Und der Versand auch nach Deutschland funktioniert reibungslos und schnell.

Hele goede slijter!

Mooie wijnen, goede aanbiedingen, prima service zowel in winkel als bij online bestellingen.

Ruim en goed aanbod van wijnen en whiskey, prima service

Ruim en goed aanbod van wijnen en whiskey, prima service