Onlne besteld

Voor mijn doen online een dure whiskey besteld, was keurig netjes en snel thuisbezorgd. Fijne website en de fles was beter verpakt dan bij een andere partijen die drank verkopen.

makkelijk,prettig en vriendelijk

Ik heb de bestelling geplaatst via internet op de website en de procedure was makkelijk en zeer clientvriendelijk. Als afzender waren we iets vergeten maar ook dat werd met een telefoontje uitstekend opgelost.

Goede service, goede prijs

Fijn contact. Beter prijs dan de online shops via google

Veel keus en vakkundig personeel

Mooi winkel met vriendelijk personeel met veel kennis van de producten!

Slijter met uitstekende kennis van wijnen en whiskey

Uitstekend advies gekregen en levering stipt uitgevoerd

Vriendelijk en altijd verrassend

Altijd fijn om weer langs te gaan bij Van der Heijden. Vriendelijke mensen, mooie keus. Altijd weer wat verrassends om te proberen.

Reageren snel en zijn behulpzaam toen mijn pakketje niet werd bezorgd!

Overal uitverkocht maar jullie konden nog wat regelen! Superdank! Netjes verpakt en top aangekomen. Graag weer! Fijne dagen!!

Tevrede

Kon misschien sneller geleverd worden.

Super service

Online betaling lukte niet goed (wegens fout aan mijn kant) en werd telefonisch onmiddellijk geholpen. Bestelling na 1 dag in huis.

zeer goede ervaring

Bestelproces is makkelijk en goede levering

Excellent delivery time

Excellent delivery time

uitstekend en bijzonders

Wij hebben "Slivovitsj" besteld, snel en onbeschadigd ontvangen. De kwaliteit is uitstekend en bijzonders.

Goed en snel

Prima giing vlot en was er in december snel

Geduld en kennis volop aanwezig

Men neemt hier alle tijd om met de juiste wisky terug te gaan,

super service, altijd op tijd

Altijd snelle levering en netjes verpakt. Als er vooraf iets is met de bestelling, dan wordt het vooraf wel opgelost.

Nice whisky, well packed!

Everything went smooth, package was well packed and international shipping arrived here very well!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Ze hebben diverse wiskey’s voor betaalbare bedragen

Zowel topwijn als dagelijkse wijn is prima vertegenwoordigd

Bij van der weijden kwam ik terecht voor baden wijn Een vondst was van der Mark, een master of wine Als vergelijk ook nieuw Zeeland gekocht palliser estate uit martinborough kan op tegen veel bourgogne Hier is een wijnkenner met een goede speurneus te herkennen de Camino en montaignan verslaan moeiteloos elke supermarkt wijn op prijs en kwaliteit Van der Heijden is een Top klasse wijnhandel in Eindhoven

Alles is naar wens verlopen.

Snelle verzending.

Snel verzonden en goed verpakt. Duidelijke communicatie.

Uitstekende service

Een winkel met een enorm whisky assortiment en vriendelijke service! Er werd me aangeboden om een bepaalde whisky te proeven wat ik niet afsloeg. Top !!!!

Zoals altijd service, Van der Heijden kwam zelf de port brengen (aangezien Post NL te beroerd was om even over het kavel te lopen).

netjes geleverd

Ik heb het momenteel erg druk. Later kom ik zeker in de gelegenheid om tijd te nemen om Uw website te bekijken.

Kruisstraat 85

5612 CD Eindhoven