Absoluut top, nooit een miskoop!

Lieve mensen allebei Patricia en Gérard. Altijd geïnteresseerd in hoe het gaat met je als persoon, dat maakt het net wat intiemer. Delen graag hun passie met name de gastronomie. Juist vanuit dat perspectief altijd goed advies welke wijn waar bij hoort. Mijn absolute nummer 1 wijnkoperij!

Sympathieke afhandeling bestelling

Bestellen eenvoudig, ruim assortiment, communicatie zeer goed!

perfecte service

snelle en correcte levering

tot op nu prima.

Prima communicatie en snelle verzending. Deel van mijn order komt pas einde mei, reservering, maar ik ga ervan uit dat dat ook goed. In dat geval 5 sterren.

Helder en duidelijk

Goede omschrijvingen en helder uitgelegd

prima service

product was goed verpakt en de service prima

De fles whisky die ik besteld had bleek helaas toch niet meer op voorraad te zijn. Ze hebben meteen een mail gestuurd en het geld teruggestort zonder dat ik iets hoefde te doen.

Duidelijke website, goede afhandeling van bestelling

Bestelling eenvoudig kunnen plaatsen. Afhandeling van bestelling goed afgehandeld

Fijne zaak en kundig advies over wijnen.

Hele prettige winkel en hele lekkere wijnen. Ook geven ze goed advies, dus nog geen miskoop gehad. De dozen worden zelfs in de auto gezet.

Uitstekende service

Uitstekende service en snelle reactie via internet.

Snelle en duidelijke reacties, maar webshop voorraad niet correct.

Op basis van eerdere ervaringen: expertise en goede prijs/kwaliteit.

Duidelijke site met snelle vriendelijke service

Duidelijke site met snelle vriendelijke service

Gewoon erg goed

Perfecte verpakkingen van de whisky's

snel en correct

snel en correct

top service

bezorging tot in de woning, met heel veel geduld bij de deur, omdat mijn moeder erg ziek was

Snelle levering van goede witte wijn.

Plezierig wijn kopen hij hen.

altijd super service

Altijd een super service, ik kom er altijd met veel plezier

Als altijd weer top geregeld!

snel, gemakkelijk om te bestellen

Ik kon snel en overzichtelijk bestellen. Bestelde wijn is van zeer goede kwaliteit en betaalbaar. Heel snel en gratis geleverd.

Top service!

Snelle service en gave producten!

Goede communicatie en dienstverlening

Omdat de website niet alle informatie gaf heb ik eerst even gebeld. Vriendelijk en uitgebreid te woord gestaan en na de online bestelling is alles netjes en vlot afgehandeld.

Prima collectie, prettig en deskundig advies, goede service

Ook in deze lastige tijd beweegt de winkel mee met de wensen van de consument. In alle prijsklassen goed aanbod, dat thuisbezorgd kan worden. Veel kleine wijnhuizen op voorraad die weinig kans krijgen bij de supers. Precies wat steeds meer mensen op prijs stellen. Zeker degenen die al iets van een wijncursus gedaan hebben en eens iets anders willen dan sjar&soof.

Great service

Great to deal with. Well packaged and quick delivery. Great communication A++++

Goed assortiment, en goede suggesties

Altijd goed advies en suggesties. Werd keurig aan de deur afgeleverd!

Van der Heijden heeft goede kennis in huis, wat betreft wijnen en whiskies. Als ik weer eens een wijn cadeau wil doen, na wat beknopte informatie van mij, krijg een suggestie die bij de ontvanger in de smaak valt. Had voor deze review 2 wijnpakketten besteld en deze werden keurig aan huis geleverd.

Kruisstraat 85

5612 CD Eindhoven