Was zeer goed . En op tijd.
Uitstekende service, aardige mensen, en subliem eten. Kortom, alle ingrediënten voor een geslaagd buffet!
Voor de 50e verjaardag van mijn vrouw uiteraard weer gekozen voor Tomassen. Heerlijk, ruim gevuld, buffet. De warmhouders op tijd aansteken en verder heb je er helemaal geen omkijken naar. Borden, messen, vorken, servetten, opdien schalen, alles is meegeleverd. En de afwas....die wordt ook voor je gedaan. Absolute aanrader!
Online alles besteld, lekker makkelijk
Perfecte stamppottenbuffet met alles erop en eraan. We hebben ervan gesmuld en iedereen vond het heerlijk!
Een buffet besteld voor 35 gasten , we hebben genoten van het eten . En de borden,bestek e.d werden de volgende dag weer opgehaald.
Alles was (weer) perfect Mooie vleesschotels en salade schotels. Altijd fijn geholpen in de winkel.
Zeer goed,
Het buffet was een groot succes, het vlees was erg lekker en goed warm. Mijn gasten hebben erg genoten. Het enige dat ik miste was een groene salade, dus groente. Het zou fijn zijn as je dat ook kon kiezen.
Goede producten voor een goede prijs
Ze hebben lekker gehakt en worsten
Zolang ik Teus ken is het al goed en dat is al heel lang.
Plaats een bestelling, krijg bevestiging en verwachte leverdatum om vervolgens dag ervoor de annulering te krijgen. Die bestelling was echt voor mezelf heb deze paar jaar geleden ook gehad 12 potten kant en klare satesaus van verstegen
beste John Gijsen Deze satésaus is Verstegen mee gestopt om te produceren en was hier net op. Ze gaan het ook niet meer produceren! we kunnen dit dus niet leveren. we hadden dit al met u gecommuniceerd. Best jammer dat u geen genoegen neemt met het antwoord. met vriendelijke groet, Slagerij Tomassen
Bestelling op verkeerde dag gehaald en werd met veel personeel ingepakt top bediening
Voldeed geheel aan de verwachtingen.
We hebben genoten van jullie buffet, prijs kwaliteit is zeer goed!
Bestel af en toe wat on line, prima service en de smaak is heerlijk van alles wat we iedere keer proberen!! Ga zo door
We hadden het stampotten buffet voor ons koor besteld. Alles keurig op de locatie neergezet. Iedereen heeft ervan genoten! Het was heerlijk! Er was voldoende en veel keus.
erg goede kwaliteit
Schotel keurig op tijd klaar. Mooie verse producten op een prachtige opgemaakte schaal.
Goede kwaliteit en service!
Het buffet was goed, lekker, met zorg bereid. Jammer dat er bij de borden en bestek geen servetten en bakjes meegeleverd zijn.
Poststraat 13 A
3881 BM Putten
Poststraat 13a - 3881 BM Putten telefoon: 0341-353291 Webshop voor het online bestellen van Vlees, vleeswaren, barbecue, compleet verzorgde buffetten/catering