zeer goed, en heerlijk
Online bestelt, op tijd bezorgd. Netjes uitgestald. Iedereen vond het lekker.
Goed verzorgd buffet, en keurig op tijd bezorgd.
De gasten die we hebben gehad waren super tevreden over het warm en koud buffet.
Het buffet was keurig verzorgd en we hebben er heerlijk van kunnen eten. Goed afgestemd op het aantal opgegeven personen. Aardappeltjes en nasi had iets royaler gekund.
We hadden koud/warm buffet. Eten was heerlijk. Er was letterlijk aan alles gedacht. Zelf bakjes voor de restjes
Een aantal mensen wilde nog wat salade bijhalen maar de 3 schalen waren schoon leeg. De sucadelapjes waren groot, hetgeen onhandigwas bij het verdelen
Voor de salades rekenen we 200 gram per persoon en dat is op uitzonderingen na altijd voldoende. U heeft in het verleden ook al buffetten van ons gehad en toen was het ook 200 gram per persoon. De sucadelapjes zijn inderdaad lapjes en geen stukjes vlees zoals bij de varkenshaas saté etc. , dat kan op verzoek natuurlijk kleiner wellicht een volgende keer even aangeven dan kunnen we het aanpassen naar uw wensen. Met vriendelijke groet, Slagerij Tomassen
Salades waren ook erg lekker. Onze familiedag met 58 man was hierdoor geslaagd.
Ik heb een buffet gehad het vlees was goed de salades ook. Alleen de aardappels niet, te groot te slap....waren niet lekker. En ze bezorgden het veel te laat. Ik heb er zelfs nog achteraan moeten bellen. Ze zouden het voor de middag brengen en om kwart over 3 heb ik even gebeld waar het bleef. Want ik kreeg om 4 u de gasten .
u heeft aangegeven een buffet te willen om zelf te verwarmen. Vaak is dit buiten onze bezorgtijden (zoals op zon en feestdagen) erg handig echter een buffet voor op de zaterdagmiddag/begin avond hadden we gewoon warm moeten/kunnen bezorgen. Blijkbaar is er wat onduidelijk geweest. wat de aardappeltjes betreft; deze zijn minder geschikt om op te warmen, ze worden minder lekker (niet krokant). dat is voor ons iets om in vervolg te melden.
Echt goed vlees allemaal dik voor mekaar
alles goed geregeld.
makkelijk bestellen, korte wachttijd met afhalen, lekker vlees voor een gezellige bbq.
Goed vlees ,maar vond het te weinig vlees voor het geld ,had het luxe bbq pakket
Prima kwaliteit voor een nette prijs
Smaakte uitstekend
Wij halen vaak bbq vlees en altijd lekker
Goeie kwaliteit vlees. Vriendelijke mensen
Wij halen hier elk jaar hier onze BBQ vlees Zeer goed verzorgd
100% kwaliteit en service
Op de website is het makkelijk bestellen uit een ruime keuze gerechten voor het buffet. Ideaal dat ze het voir je komen neerzetten en alles zonder afwassen weer komen ophalen. Je hebt er geen omkijken naar.
Het vlees is hier altijd perfect gekruid en heerlijk mals. Genieten!
Meerdere keren bbq pakketten besteld. Altijd heerlijk vlees en lekkere salades.
Goede nette service ,vriendelijk personeel en een heerlijk ,lekker stuk vlees
Ervaring was goed we hebben weer genoten van onze familie bbq
Voor de tweede keer een BBQ besteld bij dit bedrijf. Op tijd bezorgd en super kwaliteit van het vlees en alle bijlagen.
Poststraat 13 A
3881 BM Putten
Poststraat 13a - 3881 BM Putten telefoon: 0341-353291 Webshop voor het online bestellen van Vlees, vleeswaren, barbecue, compleet verzorgde buffetten/catering