Het was goed, goede kwaliteit
bbq vlees gehaald wat erg lekker was en een goede kwaliteit vlees de schaal ook mooi opgemaakt en .en personeel altijd erg vriendelijk trouwens de salades ook erg lekker
Voldoende vlees echt waar voor je geld
Was weer lekker, en zag er goed uit!
Fantastisch heerlijk vlees
Heerlijke hapjes van top kwaliteit.
Makkelijk te bestellen, makkelijk af te halen. Je word netjes en vlot geholpen
Heerlijk vlees
Bestellen ging makkelijk en alles keurig geregeld
Goed stukje vlees voor op de bbq. En goede prijs. Echt top
Buiten in de rij wachtend om vervolgens zaterdag 10 juni om uur of 12.15 ondanks de grote drukte door "enthousiaste jonge dame " geholpen te worden voorkwam iedere mindere gedachte over de wachttijd.
Mooie bestelling gedaan en dan doen ze er nog wat lekkere stukjes blij welke je helemaal niet hebt besteld. Topzaak!!! Met kwaliteit.
Zoals altijd uitstekend
Grote vleesschotel was zeer divers , viel bij alle genodigden in de smaak.
Topvlees, top weer wat wil je nog meer
Wel jammer dat we lang moesten wachten in de winkel om het af te halen.
Eerste keer besteld goede ervaring
Lekker vlees en divers. Top service met brengen en halen van de barbecue
Lekker vlees !!!! Prima service!!!!
Het zag er weer perfect uit.
Voor ons teamuitje heeft Tomassen, zoals we van ze gewend zijn, alles weer netjes verzorgd. Alles gebracht/opgehaald. En het eten is altijd van goede kwaliteit en erg lekker!
Eenvoudig te bestellen via de website en je eigen account, prettig geholpen bij het ophalen, kwaliteit vlees en bijproducten.... en dan thuis heerlijk genieten met een glas wijn erbij....
Alles klopt, heel vriendelijk en lekker
Heerlijk vlees, goede website en heel vriendelijk personeel. Altijd alles tot in de puntjes netjes verzorgd!
Super mooi en lekker vlees. Ondanks dat het druk is in de winkel super relax geholpen. En snel.
Poststraat 13 A
3881 BM Putten
Poststraat 13a - 3881 BM Putten telefoon: 0341-353291 Webshop voor het online bestellen van Vlees, vleeswaren, barbecue, compleet verzorgde buffetten/catering