Altijd zeer prettig geholpen
Goed van smaak
We hebben allemaal heerlijk gegeten Aan te bevelen voor iedereen
Zeer tevreden met het eten en de service
Beste slager in de regio
Goed eten en voor ieder wat wils. Alles wordt netjes gebracht op de juiste tijd en volgens afspraak weer opgehaald. Borden en bestek wordt erbij geleverd en je heb geen afwas.
Ben tevreden
Snel en makkelijk op de website bestellen. In dit geval kiprollade overheerlijk.
Veel verschillende soorten, schaal met hapjes was erg gewild.
Bestelling lag netjes optijd klaar en snel geholpen in de winkel.
Uit de website wordt niet duidelijk dat bezorging alleen in d3 directe omgeving mogelijk is.
Nadat mijn vader na 60 jaar als slager met pensioen ging, zocht ik een nieuwe slager met redelijke prijzen en een goede kwaliteit. Die heb ik hier gevonden, merk ik. Wat wennen aan sommige kruiden die ze anders gebruiken, maar zeker lekker! Ideaal om te bestellen via de website, zodat ik niet lang sta te wachten in de winkel. En ze helpen nog even om de bestelling naar de auto te tillen. Heel klantvriendelijk!
Voor ons zijn er geen verbeterpunten. Prijs/kwaliteit is top. Bezorging en vriendelijkheid is top. Het eten smaakt voortreffelijk. Wij waren behoorlijk ziek en konden niet voor onszelf koken. Wat hebben wij daarentegen enorm genoten van de soepjes en het eten van Slagerij Thomassen. Het heeft ons er zeker doorheen geholpen.
ik heb het als prettig ervaren heerlijk eten goede service
Een stamppot buffet besteld. Werd netjes en op tijd bezorgd. Wat was het lekker en wat hadden we veel. Met een grote groep allemaal 2x opgeschept en nog was er over. De kwaliteit van de stamppot en het vlees was super.
Ik doe regelmatig een bestelling om mijn vriezer weer te vullen. Staat dan op de afgesproken tijd klaar en omdat je deze achterom kan halen, geen wachttijd.
Een fantastisch goed buffet met heerlijke salades en vlees.
Glutenvrij, visvrij en notenvrij wegens allergieën daarin werd inhoudelijk zorgvuldig meegedacht, geverifieerd en naar gehandeld. Indrukwekkend.
Bestelling eenvoudig door kunnen gegeven. De hapjesschotel zijn rijk gevuld. Rij er graag een stukje voor om. Hele goede en meedenkende slagerij!
Positieve reacties van onze gasten over de kwaliteit van het vlees.
Het vlees is heerlijk van smaak en lekker mals. De soepen, vooral de tomatensoep, zijn heerlijk van smaak, ziten ballen in die je niet met een vergrootglas moet opzoeken. Allemaal een stuk beter dan supermarkt soep en vlees.
Goede kwaliteit goede prijs
Voor herhaling vatbaar
Het product is top ,en de mensen zijn daar ook vriendelijk.
Poststraat 13 A
3881 BM Putten
Poststraat 13a - 3881 BM Putten telefoon: 0341-353291 Webshop voor het online bestellen van Vlees, vleeswaren, barbecue, compleet verzorgde buffetten/catering