Voor het eerst een gourmetschotel besteld. Veel complimenten gekregen, we hebben gesmuld.
De gourmet schotels zagen er goed uit, netjes opgemaakt en het vlees was heerlijk. Wij bestellen met de kerst weer een gourmetschotel.
Altijd uitstekend vlees Leuk en attent personeel En veel eigengemaakte vleeswaren die heerlijk zijn Prima prijs kwaliteit
Altijd top kwaliteit! Hamschijf voor de erwtensoep super! Aardig personeel Ik kom snel terug. Groet Lydia Derksen
Een schaal hapjes was heerlijk
Zoals gewoonlijk zeer goed. Fijne duidelijke site en correcte bezorging.
Fijne service, lekker eten. Voldoende porties. Heerlijk gegeten. Fijn service van afwas, borden, bestek, servetten meegeleverd. En dan ook nog lege bakjes om te vullen. Grandioos.
Elke keer weer heerlijk genieten van het lekkere eten van slagerij Tomassen
Goede ervaring, altijd goede kwaliteit en klantvriendelijk
Was weer erg goed Dank jullie wel
Onze ervaringen waren geweldig. Wij hadden buitenlandse gasten die traditioneel wilden eten. Dus een stamppot buffet bij jullie besteld. Alles was perfect tot het afhandelen van alles. Jullie doen wat jullie zeggen, en zeggen wat je doet. Chapeau en tot de volgende keer.
Heerlijke hapjesschotel besteld voor een nette prijs. Volgende x weer
Het was weer lekker
Voor het eerst via internet bestelling gedaan. Super goed bevallen. Alles stond netjes voor ons klaar.
Online gourmetschotel besteld, zeer tevreden met de inhoud. Bij afhalen ook "gewoon" vlees gekocht. Nette winkel, vriendelijk personeel ook met de prijzen is niks mis.
mooie schalen met vlees en erg lekker
netjes op tijd afgeleverd en goed uitgelegd ook weer opgehaald op de afgesproken dag
Super service en natuurlijk heerlijk eten.
Kom uit harderwijk mijn diepvries weer aan vullen omdat ik dit de lekkerste slager vind meet leuke aanbiedingen
Het eten was kwalitatief erg goed en er was genoeg. Het was druk de avond van onze bestelling, maar daar werd tijdig over gecommuniceerd. Er was voldoende bestek bij en alles is netjes weer opgehaald.
Levering op tijd. Heerlijk Warm buffet: Kipfilet in paddestoelensaus Spareribs in rodesaus Sate vd haas in pindasaus Vissalade & zeeuwsspeksalade Stokbrood met kruidenboter Was echt super En je kan de vaat zo meegeven Voor nu en nog eens
Buffet was heerlijk van goede kwaliteit. Alles fantastisch geregeld alles wat nodig is bijgeleverd. Netjes op tijd bezorgd. Dit was de derde keer, volgende keer mogen ze het weer leveren.
Poststraat 13 A
3881 BM Putten
Poststraat 13a - 3881 BM Putten telefoon: 0341-353291 Webshop voor het online bestellen van Vlees, vleeswaren, barbecue, compleet verzorgde buffetten/catering