Van slagerij Tomassen werd het buffet stipt op de afgesproken tijd gebracht. En neergezet met een korte duidelijke uitleg. Met elkaar hebben we er heerlijk van gegeten, genoeg vlees en salade. Ook werd alles weer zoals afgesproken opgehaald.
Van een heerlijke hapjesschotel genoten
Ik kan familie en vrienden deze slager aanbevelen. W.Grift.
Goed vlees en goed geholpen.
We hadden een BBQ schotel besteld. Zoals altijd prima kwaliteit we hebben met zijn allen gesmuld.
Zoals gewoonlijk lekker vlees voor op de bbq, goede sortering, voldoende per persoon, lekkere salade en vers stokbrood.
Vlotte levering en ruim voldoende
Voor herhaling vatbaar
Zie hierboven..
Alles is daar goed geregeld, top !
Voor de buurt barbecue vlees besteld. Ondanks dat ik dacht dat we veel te veel zouden hebben was in ieder geval het vlees schoobntjes op!!
Klopt met onze verwachtingen
We hebben heerlijk gegeten, er was ruim voldoende, voor een nette prijs!
Heerlijk eten! Goede service!
Super lekker buffet gehad. Goede bezorg service en ophaal service!
Heb al heel wat buffetten besteld,ben zeer tevreden over kwaliteit en service.
Het vlees was perfect balletjes te zout.
Heerlijke vleesgerechten voor de BBQ en zeer goede porties.
Goede service en overheerlijk vlees!
Buffet was heerlijk en netjes op tijd bezorgd. Volgende dag alles weer netjes opgehaald
Alles stond keurig klaar in een isolatie box.Heerlijk vlees zoals altijd.
Eenvoudig te bestellen en af te halen in Putten. Parkeren vlakbij(AH) Reacties van familie was alleen maar positief.
Wij hadden een vissalade besteld en bleken bij het nuttigen een kip kerrie te hebben gekregen. Deze vinden wij echter veel minder lekker en de vissalade is ook nog eens duurder. Die hadden we dus betaald en kregen er een andere voor in de plaats, dat lijkt me niet de bedoeling?
dank u voor de reactie er was inderdaad een verkeerde salade klaargemaakt. Inmiddels heeft mijn collega contact gehad om dit op te lossen. met vriendelijke groet, slagerij Tomassen
Het eten was er op tijd. Er waren voldoende borden en bestek en het eten was goed. Er was genoeg voor iedereen.
Alles netjes geregeld,eten was prima,en ruim voldoende.
Poststraat 13 A
3881 BM Putten
Poststraat 13a - 3881 BM Putten telefoon: 0341-353291 Webshop voor het online bestellen van Vlees, vleeswaren, barbecue, compleet verzorgde buffetten/catering