Goed en lekker vlees voor een eerlijke prijs.
BBQ gehuurd en vlees besteld. Lekker vlees, ruim voldoende. Grote bbq die je makkelijk mee kunt nemen en zo weer inlevert. Geen omkijken naar.
We hebben een topavond gehad dankzij Slagerij Thomassen. Eenvoudig was het allemaal te regelen en de afspraken te maken. De service was zeer goed . Het eten vonden wij heerlijk en alles ging volledig op .
Lekker vlees! Fijn zo bestellen online.
Vlees van goede kwaliteit. Heerlijk genoten.
Geen toevoeging.
Fijn om de spullen achter te kunnen afhalen!!
Helemaal top optijd en het was heerlijk
Even online bestellen, staat altijd netjes voor je klaar. Top!
Goede service, heerlijk eten. Iedereen tevreden.
Afgelopen zondag een BBQ gehad voor 30+ personen. Gasten waren meer dan tevreden over de uitgebreide keuze van het vlees. Vlees via de internetsite besteld, deze in de ochtend kunnen afhalen in Putten. Top
Het vlees was van super kwaliteit , we hebben genoten van de bbq
Weer super verzorgde hapjes
altijd goed
Vriendelijke service, duidelijke website, goede prijzen en lekker vlees. Wat wil je nog meer.
De hapjesschaal was niet wat we gewend waren..
dank u voor het geven van een reactie; We zijn benieuwd wat er anders was als voorgaande keren, want er is niets veranderd aan onze hapjesschotels. - miste er soorten op de schotel? - kwam het aantal hapjes niet overeen met het bestelde? - of smaakte het minder? - etc. graag horen we uw reactie. met vriendelijke groet, Slagerij Tomassen
Was weer lekker
Barbecue schotel besteld. Keurig verzorgd. Zag er goed uit en was heeeerlijk.
Prima producten alleen website zou duidelijker mogen zijn. Soms per kilo soms per persoon. Zo heb ik brood per persoon besteld naar mijn idee en kreeg ik veel en veel te veel brood.
het eten was prima goed verzorgd alles thuis gebracht en opgehaald zeer goed een aanrader
Als je echt wilt genieten van eten... Dan kun je hier terecht.
Lekker vlees en makkelijk te bestellen
Ik vond het matig op een schotel van 10 pers 2 biefstukjes! En de karbonades waren erg dik Verder was het prima
Poststraat 13 A
3881 BM Putten
Poststraat 13a - 3881 BM Putten telefoon: 0341-353291 Webshop voor het online bestellen van Vlees, vleeswaren, barbecue, compleet verzorgde buffetten/catering