Slagerij Tomassen zorgt altijd voor een lekker stuk vlees , mooie hapjesschotels en de kwaliteit is prima. Ook een speciaal compliment aan het personeel , het is er altijd fijn binnenkomen Via de website is het makkelijk bestellen en staat het op de afgesproken tijd klaar .
Het vlees was zo als het er uit zag zeer goed
Altijd goede en snelle service en je proeft echt het verschil van kwaliteit vlees
Goed verzorgd weer hebben er weer van genoten .
Het vlees was in 1 woord geweldig
Telefonisch contact gehad over de bezorgen . Alles is geleverd volgens afspraak. Buffet is heerlijk !! Gasten hebben genoten van het eten. Zeker voor herhaling vatbaar.
In principe prima ervaring, alleen was ik wel een beetje zenuwachtig omdat er tegen 6 nog niets gebracht was. Ik heb opgegeven dat wij om 18.30 uur wilden eten en men zou een uurtje nodig hebben om alles klaar te zetten. Dus voor de zekerheid maar gebeld. Maar de chauffeur was onderweg. Achteraf is alles ook prima verlopen en hebben we lekker gegeten. Hele vriendelijke jongemannen die het hebben gebracht en hebben opgehaald.
Je wordt altijd met een glimlach ontvangen als je de bestelling komt ophalen en fijn geholpen. De producten zijn van hoge kwaliteit en dat proef je, ook de gasten die ik afgelopen keer thuis had maakte opmerkingen over de smaak en kwaliteit van het vlees, dat is ook voor een gastheer en gastvrouw fijn om te horen.
Snelle service, lekker eten en vriendelijk personeel
heel goed verzorgd en ook lekker
Ok8
Heerlijk buffet gehad. Wij hebben genoten. Voldoende en van goede kwaliteit. De kipsalade kreeg de meeste complimenten.
De afhandeling van mijn bestelling was prima en het vlees en de andere producten waren uitstekend.
Iedere week staat m’n bestelling netjes klaar.
Je wordt vriendelijk te woord gestaan als je een bestelling plaatst, er wordt op tijd geleverd volgens afspraak, alles wordt netjes neergezet en opgestart, het eten is altijd van uitstekende kwaliteit, en het ophalen van de spullen is ook goed geregeld dus wij zijn zeer tevreden over Tomassen
We hebben afgelopen week een bbq schotel besteld.... Wat een kwaliteit voor een eerlijke prijs. We kregen complimenten voor de smaak van het vlees ook het assortiment was top... Volgende maand geven we een bbq voor 30 personen...wij weten wel waar het vlees vandaan komt. Is een stukje rijden vanuit Almere,maar meer dan de moeite waard...
Goed vlees en salades. Bijbestellen was geen probleem. Gasten hebben genoten van de bbq. Kwaliteit vlees heel goed.
Fijn dat het warm bezorgd en vies opgehaald wordt. Het was weer super geregeld en de gasten waren vol lof over het eten. Volgende keer wordt het zeker weer bij jullie besteld. Want de keuze is ook groot en uitgebreid. Top kwaliteit .
Vlees en salade waren heerlijk. Bij het brengen waren ze de poten van de bbq vergeten dus die kwamen ze later brengen. Vervolgens bleek dat het halal vlees er niet bij zat, dus toen moesten ze nog een keer terug komen om dit te brengen.
Betrouwbaar en goede kwaliteit
Als altijd weer tóp! Bestelling online gedaan. Achterom opgehaald en afgerekend. Tot de volgende keer :)
Het buffet was heerlijk, werd klaargezet en vriendelijke heren die het kwamen brengen
Poststraat 13 A
3881 BM Putten
Poststraat 13a - 3881 BM Putten telefoon: 0341-353291 Webshop voor het online bestellen van Vlees, vleeswaren, barbecue, compleet verzorgde buffetten/catering