De bbq pakketten online besteld, opgehaald . Alles lekker en goed verzorgd.
Fijne website, mijn bestelling stond keurig klaar, ik ben heel vriendelijk geholpen en het vlees heerlijk
Gezellige BBQ met familie op park Heihaas. Heerlijk verzorgd!
Goede service en uitstekend vlees. Alleen maar complimenten gekregen.
Bestellingen staan keurig klaar en het is altijd top.
Goede kwaliteit
Jaren geleden bij jullie terecht gekomen omdat ik een groeps bbq moest organiseren voor het uvv in Nijkerk, sindsdien haal ik meerdere keren per seizoen vlees bij jullie, kwaliteit voor een nette prijs!
Was goed , ik moet alleen wennen dat alles apart besteld moet worden. Vroeger zat bestek en borden der bij. Ook vond ik de salade aan de krappe kant.
fijn dat het goed gesmaakt heeft! Bij een buffet zitten altijd borden en bij een barbecueschotel/pakket niet en is het een optie. Dit is nooit anders geweest. wellicht dat u bovenstaande door elkaar haalt. de salades/schotels zijn standaard altijd 200 gram per persoon, meer kan ook natuurlijk als u dat liever heeft. met vriendelijke groet, Slagerij Tomassen
Vers, constante kwaliteit, zeer tevreden
Uitstekend vlees en een goede prijs
Heerlijk gegeten
Het was super
Kwaliteit van het vlees is zeer goed, bestellen is eenvoudig en het staat klaar als je het komt ophalen.
Goed vlees. En mooi verzorgd.
Op 15 mei deed ik een bestelling via de website voor 4 juni. Daarin vroeg ik om verpakking in tempex boxen. Toen ik op 4 juni de bestelling kwam halen, waren de boxen ‘op/in gebruik’. Als ik 3 weken voor datum een bestelling doe, verwacht ik dat alles in orde komt. En als er iets niet geleverd kan worden, dat het wordt opgelost. Helaas werd er geen alternatief geboden. Ook was ik hiervan vooraf niet op de hoogte gesteld, anders had ik zelf misschien nog wat kunnen regelen. Ik bestelde ook worstjes, die per 5 worden aangeboden en bij eerdere bestellingen altijd bij elkaar in een vacuüm verpakking zaten. Dat was nu niet zo. Onhandig, want nu kunnen we ze minder lang bewaren, behalve als we ze invriezen. Deze keer dus toch een beetje teleurgesteld.
Toch bedankt voor uw reactie We hadden nieuwe tempex boxen bijbesteld die (nog niet/te laat) geleverd zijn. We hadden dus een tekort aan boxen, en de boxen die we wel hadden hebben we gebruikt voor de buffetten , dat kan namelijk echt niet zonder. We hadden het eerder moeten aangeven over de tempex boxen en dan beter moeten zoeken naar een oplossing. onze excuses daarvoor. de barbecue worstjes verkopen we meestal vacuum per 5 maar ook wel los. bij bestellen even aangeven en dan komt het zo en zo goed. met vriendelijke groet, Slagerij Tomassen
Fijn om het achterom te halen
Gewoon super
Heerlijk vlees voor op de bbq. Met de hele familie van genoten
Makkelijk te bestellen via de website, goede service, heerlijk mals vlees en veel keuze. Salades en stokbrood voldoende voor het aantal personen. Zeer tevreden!
Buffet van prima kwaliteit. Keurig op tijd geleverd.
Kwaliteit en op tijd, dus goed
Als alle vorige keren, goede kwaliteit, netjes op tijd bezorgd.
Ik had 1000gr besteld maar heb dit later veranderd in 1600gr. Echter dit is niet goed door gekomen want ik kreeg 1keer 1000gr en 1 keer 1600gr
Goede website en heerlijk vlees.
Poststraat 13 A
3881 BM Putten
Poststraat 13a - 3881 BM Putten telefoon: 0341-353291 Webshop voor het online bestellen van Vlees, vleeswaren, barbecue, compleet verzorgde buffetten/catering