Heel goed , smaakvolle producten, en mocht er iets niet in orde zijn dan wordt het direct opgelost.
Met Pasen een gourmet schotel besteld. Heerlijk! Ook het ophalen van de bestelling is nu een grote verbetering en veel fijner.
Lekker vlees, goed bereid
Alles goed verzorgd we hebben genoten
Fijn dat je de bestelling achterom kan ophalen!!
Prima bbq vlees!
Het is altijd goed je vlees en de service is top
makkelijuk tebestellen duiderlijk afhalen ging prima
Het vlees was zeer goed. Helaas alleen niet alles klopte met de bestelling. Ik had zelf vlees gesorteerd voor de bbq, maar er waren hele andere stukken vlees dan besteld. Of de aantallen klopte niet en was het vervangen voor een ander stuk vlees, wat niet besteld was.
Bestelling zoals altijd perfect verzorgd. Super mals vlees, de lekkerste filet american!
Heerlijk vlees, goede prijs, super vriendelijk personeel. Bestellen en afhalen werkt perfect. Ik kan totaal geen min punten ontdekken. Slagerij Thomassen is gewoon perfect. Als het kon dan gaf ik 100 sterren.
Zoals altijd zijn wij zeer tevreden.
Mochten wij weer een catering doen, doen we het zeker hier. Duidelijke site, super meegedacht, klantvriendelijk en zeer goed eten. Waren alleen maar complimenten van de gasten. Niks negatiefs te melden.
Voor herhaling vatbaar
Kwaliteit in levering Kwalteit in presentatie Kwaliteit in geleverde buffet Een volgend feest zeker met zo'n buffet
Keurig verzorgde hapjes en goed gevarieerd,aanbevolen
top
Super service en het eten was heerlijk.
De website maakt bestellen eenvoudig en de bestelling lag gewoon klaar op de gewenste tijd. Als ik al een kanttekening moet plaatsen is dat het niet echt duidelijk is dat het gourmetpakket veel gekruider vlees bevatte dan het steengrillpakket.
Alles was keurig volgens afspraak geleverd. Het buffet was goed en lekker.
Fijne bestel site keurige en netjes geholpen bij afhalen. Achterom geen wacht tijd.
Altijd goed en correct
Op afstand, maar warm en goed verzorgt. Compleet Goede prijs-kwaliteit verhouding!
Poststraat 13 A
3881 BM Putten
Poststraat 13a - 3881 BM Putten telefoon: 0341-353291 Webshop voor het online bestellen van Vlees, vleeswaren, barbecue, compleet verzorgde buffetten/catering