Geweldig, zoals altijd :)

Het was weer een heerlijk buffet!! Ontzettend van genoten, lekker op tijd bezorgd en ruim voldoende eten. Weer hartelijk dank voor de goede zorgen! Vriendelijke groet, Fam. van de Beek Klein Olden Aller Zuivel

Het vlees is heerlijk.

Het vlees is heerlijk.

Heerlijk gegeten!

We lieten een buffet bezorgen. Dit is echt voor herhaling vatbaar. Wat goed eten zeg, de visite heeft genoten. Het was heerlijk!! goed geregeld met brengen en ophalen.

• Betrouwbaarheid

Top service en heerlijk vlees!

Heerlijke gourmetschotel besteld. Echt heerlijk vlees, goede afwisseling van diverse soorten en een hele nette prijs.

Heerlijk en ruim voldoende

Ruime keus, heerlijk eten en ruim voldoende

• Betrouwbaarheid

Bestelling afhalen gaat snel want je kunt dan achterom, voor de winkel stond een rij zo druk was het.

Niet goed

Bestelling niet compleet daar kwam ik thuis achter twee dagen is het product er nog niet

• Kwaliteit N.v.t.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

xoooooouu

Uitstekend vlees

We hebben echt heerlijk gourmetvlees gegeten bij Tomassen. Er was alleen iets teveel gerekend per ongeluk.

Altijd goed

Ben tevreden , maar ik heb me al tich keer voor de nieuwsbrief in geschreven en nooit gehad dat vind ik jammer

• Betrouwbaarheid

Slecht dat deze mail snachts binnenkomt

Ik vind het vervelend dat deze mailtjes middenin de nacht verzonden worden Slagerij tomassen bevalt prima

• Betrouwbaarheid

Bestelling doorgegeven en correct verzorgt.h

Grandioos!!!!

Zeker aan te bevelen

Super weer .

Is super goed, en vriendelijk personeel . Had een buffet en werd weer netjes bezorgt . En smaakte weer voortreffelijk.

Voortreffelijk

Super geregeld. Het buffet wordt compleet geleverd, door de bezorger uitgestald en de volgende dag weer opgehaald. Het eten was heerlijk en lekker warm. Er zaten zelfs bakjes bij waar het eten wat over was in meegenomen kon worden.

Heerlijk gegeten

Wij hadden een buffet besteld voor 13 personen met saté van de haas, varkenshaas en beenham alles in heerlijke saus. Daarnaast vleessalade en nasi. Alleen de nasi was wat te weinig, de rest meer dan genoeg. Het werd netjes (en op tijd) afgeleverd en de volgende dag weer opgehaald. Tomassen is ook maar een van de weinigen die buffetten levert voor minder dan 20 personen. Wij zullen Tomassen zéker weer vragen!

zeker voor herhaling vatbaar

Het vlees was van goede kwaliteit. Daarnaast werkt het op de website ook makkelijk als je je eigen schotel samenstelt dat je ziet voor hoeveel personen vlees je heb aangevinkt.

• Betrouwbaarheid

Er is altijd wel iets mis

Kom bijna elke week in de slagerij maar vind dat het de laatste paar weken niet goed gaat kom thuis met 4 speklapjes terwijl ik er 5 heb besteld, dingen worden dubbel aangeslagen en betaald en laatst had ik een hapjesschotel besteld van 2 kg en betaald blijk ik een schotel van 1 kg meegekregen te hebben. Iets te veel fouten naar mijn mening

Goede kwaliteit

Mijn bestelling is goed ontvangen en verwerkt. Mooie tournedos en diepgevroren eendenborst kunnen ophalen.

Heerlijk

kwaliteit

Een super slager. Geen tijd gewoon bestellen en het staat klaar op de afgesproken tijd. Ideaal

snelle service en goede kwaliteit

snelle service en goede kwaliteit

was erg lekker en goed.

• Betrouwbaarheid

Alles goed geregeld, goede kwaliteit

Gemakkelijk en goed

Uit de kunst

Prima service, op tijd, erg lekker, goed verzorgd.

Poststraat 13 A

3881 BM Putten

Over Slagerij Tomassen

Poststraat 13a - 3881 BM Putten telefoon: 0341-353291 Webshop voor het online bestellen van Vlees, vleeswaren, barbecue, compleet verzorgde buffetten/catering