Het was weer een heerlijk buffet!! Ontzettend van genoten, lekker op tijd bezorgd en ruim voldoende eten. Weer hartelijk dank voor de goede zorgen! Vriendelijke groet, Fam. van de Beek Klein Olden Aller Zuivel
Het vlees is heerlijk.
We lieten een buffet bezorgen. Dit is echt voor herhaling vatbaar. Wat goed eten zeg, de visite heeft genoten. Het was heerlijk!! goed geregeld met brengen en ophalen.
Heerlijke gourmetschotel besteld. Echt heerlijk vlees, goede afwisseling van diverse soorten en een hele nette prijs.
Ruime keus, heerlijk eten en ruim voldoende
Bestelling afhalen gaat snel want je kunt dan achterom, voor de winkel stond een rij zo druk was het.
Bestelling niet compleet daar kwam ik thuis achter twee dagen is het product er nog niet
Toch bedankt voor het geven van een reactie. Het product wat er niet bij zat was een pakje knackworsten, dat is een artikel wat we zelf niet maken. Onze leverancier heeft meerdere malen beloofd dat het geleverd zou worden maar dat gebeurde telkens niet. Achteraf hadden we beter meteen op de dag zelf kunnen zeggen dat het er niet was en een voorbehoud maken of het wel leverbaar zou worden. heel vervelend voor u natuurlijk, onze excuses! met vriendelijke groet, Slagerij Tomassen
xoooooouu
We hebben echt heerlijk gourmetvlees gegeten bij Tomassen. Er was alleen iets teveel gerekend per ongeluk.
Ben tevreden , maar ik heb me al tich keer voor de nieuwsbrief in geschreven en nooit gehad dat vind ik jammer
Ik vind het vervelend dat deze mailtjes middenin de nacht verzonden worden Slagerij tomassen bevalt prima
Bestelling doorgegeven en correct verzorgt.h
Zeker aan te bevelen
Is super goed, en vriendelijk personeel . Had een buffet en werd weer netjes bezorgt . En smaakte weer voortreffelijk.
Super geregeld. Het buffet wordt compleet geleverd, door de bezorger uitgestald en de volgende dag weer opgehaald. Het eten was heerlijk en lekker warm. Er zaten zelfs bakjes bij waar het eten wat over was in meegenomen kon worden.
Wij hadden een buffet besteld voor 13 personen met saté van de haas, varkenshaas en beenham alles in heerlijke saus. Daarnaast vleessalade en nasi. Alleen de nasi was wat te weinig, de rest meer dan genoeg. Het werd netjes (en op tijd) afgeleverd en de volgende dag weer opgehaald. Tomassen is ook maar een van de weinigen die buffetten levert voor minder dan 20 personen. Wij zullen Tomassen zéker weer vragen!
Het vlees was van goede kwaliteit. Daarnaast werkt het op de website ook makkelijk als je je eigen schotel samenstelt dat je ziet voor hoeveel personen vlees je heb aangevinkt.
Kom bijna elke week in de slagerij maar vind dat het de laatste paar weken niet goed gaat kom thuis met 4 speklapjes terwijl ik er 5 heb besteld, dingen worden dubbel aangeslagen en betaald en laatst had ik een hapjesschotel besteld van 2 kg en betaald blijk ik een schotel van 1 kg meegekregen te hebben. Iets te veel fouten naar mijn mening
Dank u dat u de moeite heeft genomen voor deze beoordeling. Wat u beschrijft is zeker niet de bedoeling. U heeft pas inderdaad per ongeluk 1 i.p.v. beide hapje schalen meegekregen. Ook de juiste aantallen klaarmaken en de bon controleren gaat blijkbaar niet altijd goed. We gaan hier zeker extra aandacht aan geven om dit in de toekomst te voorkomen. Met vriendelijke groet, Slagerij Tomassen
Mijn bestelling is goed ontvangen en verwerkt. Mooie tournedos en diepgevroren eendenborst kunnen ophalen.
Heerlijk
Een super slager. Geen tijd gewoon bestellen en het staat klaar op de afgesproken tijd. Ideaal
snelle service en goede kwaliteit
was erg lekker en goed.
Gemakkelijk en goed
Prima service, op tijd, erg lekker, goed verzorgd.
Poststraat 13 A
3881 BM Putten
Poststraat 13a - 3881 BM Putten telefoon: 0341-353291 Webshop voor het online bestellen van Vlees, vleeswaren, barbecue, compleet verzorgde buffetten/catering