Goede prijs/kwaliteit . Ze denken met je mee.
Zie boven.
Goed vlees, heerlijk gegeten!
Het eten was erg lekker. We hebben ervan genoten met de Kerst. Ook het ophalen en wegbrengen van de spullen was goed geregeld en ging lekker snel.
Vriendelijk geholpen
voortrefelijk
Was netjes verzorgd en Corona proef
We wisten niet dat de winkel tijdens lunch tijd tot haf twee dicht was, zodat we wel een tijdje in de kou moesten wachten, gelukkig was het de moeite waard.
Snel en vlotte afhandeling
Zo lekker simpel om san zo goed vlees te komen. Online klikken, bestellen en klaar. Ophalen op gewenst moment en achterom dus geen drukke winkel in. Mijn vaste adres voor BBQ en gourmet schotels.
Perfect geregeld
De levering voldeed geheel aan mijn bestelling. Prima kwaliteit vlees en ook het gewenste gewicht!
prima geregeld
Alles stond keurig klaar.Toppy
ruim voldoende, heerlijk vlees
Ik kom graag vanuit Apeldoorn na Putten om daar mijn vlees en heerlijke erwtensoep te halen.
De zogenaamde luxe bbq schotel oogde als een op elkaar gekwakte stukken vlees. Afhalen was ook slecht georganiseerd
Jammer dat u dit zo heeft ervaren. wellicht kunt u hieronder aangeven wat er niet goed ging volgens u, dan kunnen we daar wat mee. Kwaliteit: ontbrak het aan kwaliteit? kwam de bestelde schotel niet overeen met de afbeelding op de site? smaakte het vlees niet? was het niet mals? Communicatie kunt u aangeven wat hier mis is gegaan, u heeft online besteld. Snelheid/Levertijd wat was er me afhalen slecht georganiseerd volgens u? Betrouwbaarheid: kunt u aangeven wat hier niet goed gegaan is. uw bestelling stond toch klaar?! alvast bedankt voor uw reactie!
Keurig verzorg en goed ingepakt.
Normaal is de kwaliteit prima. Deze keer heb ik het vlees dus nog in de vriezer liggen. Zal b stbprima zijn, maar kwam nu met kerst dus niet uit.
U had besteld bij Slagerij Tomassen in Putten. Echter gaat u bij een slagerij met dezelfde naam in Heel uw bestelling ophalen De bestelling stond bij ons in Putten wel in het systeem met vriendelijke groet, Slagerij Tomassen (uit Putten)
Online besteld voor de kerstdagen, en bij de winkel afgehaald. Helemaal top!!
Geweldig geregeld zo net voor de kerst! Alles voor kerst, inclusief vleeswaren hadden we online besteld. Bestellingen konden achterom opgehaald worden, dus niet de winkel in. (Corona proof) En het ophalen verliep als een geoliede machine. Echt super geregeld! En het eten was gewoon weer heerlijk.
Flexibel, bestellingen altijd correct en op tijd. Rijden er graag een stukje voor.
Het buffet was goed geregeld, grote stukken vlees in heerlijke sauzen. Goede uitleg erbij over hoe de buffetbakken warm te maken. Gewoon heerlijk genoten.
makkelijk via web site bestellen en lekker
Poststraat 13 A
3881 BM Putten
Poststraat 13a - 3881 BM Putten telefoon: 0341-353291 Webshop voor het online bestellen van Vlees, vleeswaren, barbecue, compleet verzorgde buffetten/catering