geweldige service en kwaliteit
Keurig op tijd bezorgd. Compleet verzorgd.
Met de verjaardagen hebben we altijd de heerlijke hapjesschalen. Dit ziet er netjes en verzorgd uit! En smaakt ook nog eens heerlijk!
Onze eerste bestelling was gelijk een geweldige ervaring. Het werd op tijd bezorgd, was heerlijk en ruim voldoende.
Makkelijk, prima service en uiteraard heerlijk
Weer top geregeld, snelle service geen omkijken naar gehad.
Had bij de online-bestelling gevraagd om de hapjes over twee schalen te verdelen. Dit was helaas niet het geval. Verder was het top!
Mooie schotels
Was in een woord uitstekend. Goede service en heerlijk eten!! Een echte aanrader.
Heerlijk kwalitatief en goed betaalbaar vlees.
Overleg in de winkel- heel goed Afspraken nakomen - heel goed Algehele verzorging - prima
Goeie kwaliteit Kan veel in over leg Vriendelijk personeel
Heerlijke vleeswaren en goed vlees
Weer heerlijk vlees en salades. Goed geregeld!
In alle opzichten prima.
Het stamppotten buffet was heerlijk
Bestelde artikelen stonden netjes klaar op afgesproken tijd.
Fondue schotel besteld. Opgehaald in de winkel. Zag er prima uit. Veel verschillende soorten vlees. Schotel voor 4 personen was ruim voldoende. Volgende keer weer. Top.
Het vlees zag er goed verzorgd uit. Ten aanzien van de levering bleek het te zwaar voor de chauffeur te zijn om de gasflessen en bbq's in zijn eentje te tillen en moest iemand van ons helpen. Bij aflevering was dit geen probleem, maar bij het ophalen hadden we niemand om meneer te assisteren. Het zou fijn zijn voor in de toekomst, wanneer de spullen door twee medewerkers kunnen worden gebracht en neergezet, omdat wij niet altijd de mensen in huis hebben om te helpen.
Altijd lekker en vers gemaakt.
Ik kom altijd achterom halen ,dat gaat prima maar het heeft één nadeel je krijgt er geen plak worst bij jammer haha
goede kwaliteit vlees heerlijk! bestellen via de site gaat ook super! helemaal tevreden
Echt super goed, goede kwaliteit en genoeg. Tip: de grote schalen pasten niet in onze koelkast, om het gekoeld te bewaren tot de gasten er waren. Misschien formaat aanpassen en over meerdere schalen verdelen?!
Op ons jaarlijkse teambuildings uitje; Op locatie bij Slagerij Tomassen een buffet besteld voor 15 personen. Dit was dik voor elkaar! Heerlijk eten, mooi optijd, kwamen alles de volgende ochtend weer ophalen. En genoeg voor 15 hongerige brandweermannen.
Poststraat 13 A
3881 BM Putten
Poststraat 13a - 3881 BM Putten telefoon: 0341-353291 Webshop voor het online bestellen van Vlees, vleeswaren, barbecue, compleet verzorgde buffetten/catering