In Ridderkerk uitstekend advies en perfecte planning. AANRADER!

Na een rustige en goede informatie ruim de tijd om nog eens goed rond te lopen. Na het besluit om tot aanschaf over te gaan vlotte administratieve afhandeling en levering. Kortom, zoek niet verder maar ga naar deze winkel.

Mooi kunstgras

Wij zijn erg blij met onze keuze "Soestdijk". We zijn bij Kunstgrasgigant in Ridderkerk goed geholpen. Jammer dat we niet in onze eigen regio terecht konden. Ja, het kost zeker wat, maar je kijkt er dan ook ruim 10 jaar tegenaan en dan kies ik liever voor mooi kwalitatief gras met garantie. Echt gras blijft bij ons niet mooi en ik hoop en ga ervan uit, dat we de komende 10 jaar alleen maar hoeven te genieten!

Fijn bedrijf en behulpzame mensen- wordt goed geholpen.

Klantvriendelijk

Goeie uitkeg

De jongen die ons hielp wist veel te vertellen en gaf goede adviezen .

Vriendelijk, vakbekwaam, gastvrij

Heel goed geholpen. Totaal niet opdringen. Fijne ervaring en mooi geprijst

Goed geholpen

Goed geholpen door een vriendelijke man

Perfecte service

Ondanks de voorjaarsdrukte heeft KGG zelf in dezelfde week nog ruimte gevonden het kunstgras te plaatsen. We hebben nu een fantastisch mooi terras. Erg blij mee!

Topzaak met goede service en prijskwaliteitsverhouding!

Reeds vele contacten met dit Ridderkerkse bedrijf gehad. Altijd goede service, vriendelijk personeel, luisterend en meedenkend!

Goede uitleg kunstgras mogelijkheden

Prettig ontvangst en advisering

14Jaar geleden kunstgras aangeschaft in Ridderkerk, na 1 jaar verhuisd naar een huis met een tuin toen ging het naar mijn zoon daar ligt het na 14 jaar nog steeds erg mooi. Inmiddels zijn wij verhuisd en hebben dit keer kunstgras gekocht in Pijnacker en zijn hier ontzettend goed geholpen door Hans.

Goed geholpen

Goed geholpen, duidelijk Kan het anderen aanraden

Leuk, vriendelijk en vakkundig

Leuk, vriendelijk en vakkundig

Persoon in kwestie zeer goed onderlegd m.b.t. productkennis

uitstekend

Zeer vriendelijke en behulpzame man die ons goed uitlegde hoe het allemaal werkte en wat de voor- en nadelen waren. Uiterst tevreden.

Ben goed geholpen en goed advies gekregen.

Vriendelijk ontvangen, alles wordt keurig uitgelegd en nette behandeling

Wij zijn via internet aan u gekomen. Eerst naar Ridderkerk gegaan. Daar werden wij vriendelijk ontvangen en te woord gestaan. Mogelijkheden en soorten gras werden keurig uitgelegd. Werden keurig behandeld. Daarna ben ik zelf naar Pijnacker gegaan omdat ik in Rijswijk woon en daar hadden wij dezelfde ervaring.

Vanmorgen 5 april 2025 kunstgras uitgezocht, en besteld zou voor ons op maat gesneden worden maar ivm drukte op zaterdag kunnen we het woensdag ophalen is voor ons geen enkel probleem erg begrijpelijk . Geweldig geholpen door Jaap, hele goede service, zeker een aanrader. Nogmaals bedankt.

Later dan afgesproken

Prima geholpen, was helder en duidelijk Filiaal Pijnacker

Top geholpen

Fijne medewerkers

Vriendelijk, behulpzaam en kundige medewerkers

Een aantal jaren geleden kocht ik er al eens een ‘lapje’. Het viel me op hoe aardig en hoffelijk de medewerkers zijn. Nu ik nog een stuk wil toevoegen heb ik geen monent geaarzeld om weer naar het vertrouwde adres te gaan. Ook nu weer heel fijn, kundig en snel geholpen. Hulde!

Prima advies en goede aankoop

Vestiging Pijnacker: Deskundig en vriendelijk geholpen. Coupon aangeschaft voor een vriendelijke prijs die voldoet aan mijn behoefte.

goede advies en goede kwaliteit .

Topkwaliteit en snel geleverd!

Uit stekend geholpen.

Uit stekend geholpen en ook een goed advies welk soort kunst gras voor ons het beste was, en veel goede stips ,en ik zal ook jullie bedrijf aan vrienden en kennissen aanbevelen met vriendelijke groet fam Oosterhoff.

Ronduit prima service!

Kunstgras gekocht en laten leggen door de kunstgrasgigant in Ridderkerk. Wat een prima service verleend door Jaap Twigt. Levert een goede service (proefstukje kunstgras gewoon langsgebracht bij mijn huis) en komt zijn afspraken na. Daarna het gras laten leggen en wat ligt het nu strak in de tuin. Wij zijn dik tevreden en raden deze volledige service zeker aan! Complimenten!.

Euroweg 3

2988 CM Ridderkerk

Over Kunstgrasgigant

Kunstgrasgigant: de grootste keus van heel Nederland! Door het hele land vindt u vestigingen van de Kunstgrasgigant. Met 8 vestigingen in Nederland en 1 vestiging in Zwitserland beschikken wij over een bijna landelijke dekking met showrooms & couponhallen. Wij leveren onder andere aan particulieren, hoveniers, overheid, scholen, vakantieparken en bedrijven in binnen- en buitenland. Onderscheidend Kunstgrasgigant onderscheid zich in de markt door u persoonlijk te adviseren op basis van de toepassing waarvoor u uw kunstgras gaat gebruiken. Voor vrijwel iedere toepassing en ieder budget kunnen wij geschikt kunstgras op maat realiseren. Het kunstgras van Kunstgrasgigant is inzetbaar voor verschillende doeleinden. Het is bijvoorbeeld ideaal voor in de tuin, (dak)terras, balkon, sport etc. Het is echter ook zeer geschikt als veilige, zachte ondergrond van speeltoestellen, rondom zwembaden, voor sportvelden en campings. Ook hebben wij kunstgras voor binnen-toepassingen, denk hierbij aan kantoren, winkels, exposities, etc. welke geleverd worden met een brandvertragingscertificaat. Ook is ons kunstgras UV-bestendig en rot- en schimmelvrij. Daarbij is de Kunstgrasgigant de enige aanbieder van TüV-gecertificeerd kunstgras en is vooruitstrevend op het gebied van veilig en kindvriendelijk kunstgras. Kopen = meenemen Niet voor niets verklapt onze naam dat ons assortiment gigantisch is. Wij fabriceren een groot gedeelte van ons assortiment in eigen beheer en beschikken over een enorme voorraad kunstgras waardoor u een ruime keuze heeft uit meer dan 30 soorten en kleuren en het kunstgras direct kunt meenemen, dus geen levertijden! Vrijwel altijd lukt het om het kunstgras in uw eigen auto mee te nemen. Onze medewerkers vouwen het dan voor u op en leggen het in uw auto. Eventueel kunnen wij het ook bezorgen, bezorgkosten zijn in overleg.