Vriendelijk en een eerlijk advies

Vriendelijk ontvangst, goede uitleg en advies.

Strak en vriendelijk geholpen!

Gewoon goed geholpen. Veel keus.

Netjes geholpen we konden de aankoop ook gelijk meenemen

Een echte aanrader voor een ieder die kunstgras wil aanschaffen. Vanaf het moment dat je een offerte aanvraagt tot en met het moment dat het kunstgras wordt gelegd wordt je goed geholpen. Ga zo door

Geslaagd met een goed gevoel

Ik ben in de vestiging in Ridderkerk geweest. En daarbij werd ik goed geholpen en namen ze alle tijd voor me om mij te adviseren. Ik ben geslaagd en ik ging weg met een goed gevoel bij mijn aankoop.

Vriendelijk, geduldig, behulpzaam!

De verkoper was zeer vriendelijk! Alles duidelijk uitgelegd! Op maat gesneden! Goede prijs! En zonder morren in de auto gelegd! Waar krijg je dat nog?

Prima en vakkundig geholpen bij vestiging Ridderkerk.

Vakkundig advies bij de aanscjaf van kunstgras mat bij vestiging Ridderkerk. Nuttige tips en aanbevelingen voor het leggen en onderhoud van een kunstgrasmat. De mat en andere benodigde spullen werden direct klaargemaalt en netjes in de auto gelegd. In het demo kunstgras veldje zijn de diverse grasmatten te zien en te beoordelen. We zijn heel blij met de aangeschafte kunstgrasmat.

Goed geholpen

Prima verkoper

Goed advies, vriendelijke mensen

Op de vestiging in Pijnacker werden we zeer vriendelijk ontvangen. Na een goed advies en duidelijke offerte hebben we ook de bestelling geplaatst

Buiten gewoon goed geholpen

Buitentapijt voor onze balkons besteld. Alles is op maat afgeleverd zoals wij dat wilden voor onze VvE.

Goed advies

Goed geholpen onder het genot van een bakje koffie. Tevens ook goed advies gehad en genoeg keuze om een mooie grasmat te vinden voor alle omstandigheden. Al met al een goed bedrijf.

Goed geholpen

Voor de 2 de keer terug vele mensen al naartoe gestuurd nu wordt de tuin volgende maand aangelegd kon het opslaan bij jullie in Barendrecht

Heldere uitleg en vlotte levering

Prettig en open contact met verkoopmedewerkers!

Geweldig open en eerlijk

Open en eerlijk advies

Fijn winkel

Vriendelijke mensen en goed uitleggen

Super ervaring

Kwamen voor een klein stuk kunstgras en zijn super fijn geholpen, helaas hadden ze ons formaat niet bij de outlet rollen maar als dit wel het geval is heb je echt een super goeie deal! Echt heel fijn geholpen door het personeel en ze konden onze rol gelijk afsnijden en konden we deze meenemen.

Zowel telefonisch als in de winkel erg prettig te woord gestaan

Ik heb contact gehad met vestiging Pijnacker. Ben zowel telefonisch als in de winkel erg prettig te woord gestaan en geholpen. Er werd goed geluisterd en meegedacht!

Prima.

Bij mijn eerste bezoek zeer deskundige uitleg gekregen. Het volgende contact was de bestelling. Dat verliep ook naar wens. En bij het ophalen van de bestelde producten uitstekend geholpen met het opladen van de aanhanger, waarmee alles mee is genomen.

Super aardige mensen en mooie matten

We kwamen binnen en kregen meteen koffie aangeboden. Werden rondgeleid door de showtuin waar de meeste mooie matten lagen. Alles op voorraad dus iets uitgekozen en werd meteen afgesneden en on de auto gelegd. Super service!!!

Super vriendelijk.

Zij hebben ons inmiddels voor de tweede maal geholpen Precies zoals de eerste keer prachtig gras net echt En prima gelegd.

Super geholpen

Wij werden netjes te woord gestaan en keurig geholpen. Kregen extra info waar nodig. Ook tevreden over het product zelf. " bedankt mannen"

Vriendelijk en goed geholpen

In de vestiging Ridderkerk zijn wij vriendelijk geholpen en goed geadviseerd. Wij zijn met de “Arnhem Exquise” naar huis gegaan en zijn er ontzettend tevreden over! Zeker een aanrader!

Goeie service gehad van Dennis Toet Filiaal Ridderkerk

Goeie uitleg en snel beslist wat ik wil hebben.

Meer dan goed

We zijn in het filiaal in Ridderkerk zeer vriendelijk geholpen. Op al onze vragen werd duidelijk antwoord gegeven. Er was heel veel keuze, in verschillende prijsklassen. We kozen mooi en zacht gras. Het werd zelfs voor ons in de auto gelegd. Echt hele goede service! Het gras ligt prachtig in onze tuin We zijn er erg blij mee.

Prima geholpen

Prima geholpen

Euroweg 3

2988 CM Ridderkerk

Over Kunstgrasgigant

Kunstgrasgigant: de grootste keus van heel Nederland! Door het hele land vindt u vestigingen van de Kunstgrasgigant. Met 9 vestigingen in Nederland en 1 vestiging in Zwitserland beschikken wij over een bijna landelijke dekking met showrooms & couponhallen. Wij leveren onder andere aan particulieren, hoveniers, overheid, scholen, vakantieparken en bedrijven in binnen- en buitenland. Onderscheidend Kunstgrasgigant onderscheid zich in de markt door u persoonlijk te adviseren op basis van de toepassing waarvoor u uw kunstgras gaat gebruiken. Voor vrijwel iedere toepassing en ieder budget kunnen wij geschikt kunstgras op maat realiseren. Het kunstgras van Kunstgrasgigant is inzetbaar voor verschillende doeleinden. Het is bijvoorbeeld ideaal voor in de tuin, (dak)terras, balkon, sport etc. Het is echter ook zeer geschikt als veilige, zachte ondergrond van speeltoestellen, rondom zwembaden, voor sportvelden en campings. Ook hebben wij kunstgras voor binnen-toepassingen, denk hierbij aan kantoren, winkels, exposities, etc. welke geleverd worden met een brandvertragingscertificaat. Ook is ons kunstgras UV-bestendig en rot- en schimmelvrij. Daarbij is de Kunstgrasgigant de enige aanbieder van TüV-gecertificeerd kunstgras en is vooruitstrevend op het gebied van veilig en kindvriendelijk kunstgras. Kopen = meenemen Niet voor niets verklapt onze naam dat ons assortiment gigantisch is. Wij fabriceren een groot gedeelte van ons assortiment in eigen beheer en beschikken over een enorme voorraad kunstgras waardoor u een ruime keuze heeft uit meer dan 30 soorten en kleuren en het kunstgras direct kunt meenemen, dus geen levertijden! Vrijwel altijd lukt het om het kunstgras in uw eigen auto mee te nemen. Onze medewerkers vouwen het dan voor u op en leggen het in uw auto. Eventueel kunnen wij het ook bezorgen, bezorgkosten zijn in overleg.