Gepassioneerd en deskundig advies

In de vestiging in Pijnacker werden we vriendelijk onthaald door een medewerker, die met passie en verstand van zaken liet zien wat de mogelijkheden waren, waar we op moesten letten, wat voor- en nadelen van bepaalde soorten kunstgras waren enz. We zijn uitstekend geholpen. Fijn dat je alle benodigdheden in één keer mee kan nemen. Ons kunstgras ligt inmiddels en overtreft onze verwachtingen. Erg blij mee!

Goed service en goed overzicht assortiment - Locatie Ridderkerk

Bij locatie Ridderkerk langs geweest ter oriëntatie op kunstgras voor de tuin. Vriendelijk en vrolijk ontvangen. Alle relevante overwegingen keurig door personeel uitgelegd. In de tuin liggen alle soorten kunstgras op de grond en kan je perfect voelen, welk kunstgras lekker is voor in de tuin. Aanrader als je kunstgras zoekt!

Goede service, prijs en kwaliteit

Goed en eerlijk advies. Met goede scherpe aanbiedingen!

Verkoper wist precies wat we zochten!

Wat een fijne zaak! Op een zaterdag ochtend zijn we in Ridderkerk langs geweest voor een mooi stukje gras voor in de achtertuin! Er is veel keus en na wat rond gekeken te hebben werden we aangesproken door een verkoper, bleek ook de eigenaar te zijn. Na even gesproken te hebben wist hij ons goed te adviseren wat wel en niet kon in onze tuin en wat de verschillende soorten zijn die mogelijk waren, liet ons daarna helemaal vrij om even te overleggen enz, kregen bakje koffie erbij! Toen we eruit waren werd door een stel hardwerkende jongens alles op onze aanhanger geladen, netjes netje er weer over heen en we hadden er zelf geen omkijken naar. Gras ligt er prachtig bij! Zijn er erg blij mee.

Vlot en deskundig geholpen

Ridderkerk- vlot, niet opdringerig maar wel deskundig geholpen. Meteen bestelling geplaatst. Dezelfde dag ( zaterdag) al door de kunstgraslegger gebeld voor een legafspraak

Goede ervaring

Goed geholpen,goede uitleg over de verschillen van het kunstgras Meegedacht in de prijs en waarvoor we het nodig hadden Vriendelijk personeel

Uitermate vriendelijk en deskundig geholpen

Bij binnenkomst vriendelijk ontvangen en zeer deskundig geholpen , het voelde gelijk vertrouwd, koffie werd aangeboden en er werd goed geluisterd naar onze wensen .

Fijne winkel

Goed geholpen, door fijn personeel.

Prima voorlichting

Prima voorlichting. Fijn geholpen en behulpzaam .Top !!

Vriendelijk geholpen

Vriendelijk geholpen. Denken met je mee en zijn erg behulpzaam. Alle spullen worden voor je in de auto gelegd.

Super personeel!

Voor de 2de keer hier gegaan,werd netjes te woord gestaan.We hebben nu een SUPER strak balkon met kunstgras!!

Geweldige service

Ik geef niet vaak 5 sterren, maar deze jongens dachten echt met me mee. Alles lag klaar toen ik kwam en ben super geholpen.

Echt direct goed meedenken en snelle service

Echt Top service

Fijne zaak! Vriendelijk, behulpzaam.

Werden geholpen door een jongen die stage liep maar daar ook gaat werken! Wat zal dat een goede worden. Behulpzaam, kijkend naar wat jij wilt en dan ook nog voor de beste prijs. Hangt een hele fijne sfeer in dit bedrijf. Hadden er zo’n 15 jaar geleden ook al gras gekocht! En tja, waar het goed is ga je terug. Ga zo door mensen.

Gezellig en kundig geholpen

Snel en vakkundig geholpen Het kunstgras werd gelijk op maat gesneden...top

Prettige en kundige service

Behulpzame service, persoonlijke aandacht. Gevoel dat alles mogelijk is en niks moet.

Vriendelijk en vakkundig geholpen en geadviseerd

Vriendelijke ontvangst goede uitleg

Top.

Heel goed geholpen,en goed voorgelicht en mooi gras we zijn erg tevreden. Toppie.

Uitstekende service en enthousiast team

Viavia bij de Kunstgrasgigant Ridderkerk terechtgekomen. Ruim opgezet en een mooie testtuin zodat je een goede keus kan maken. Gras werd netjes opgerold ( 20m2 ) en met heftruck netjes op de bus gelegd. Gras gelijk neergelegd en genieten maar. Zal jullie zeker adviseren

goede voorlichting en zeer ruime keus

na rustig rondkijken een mooi grastapijt uitgezocht. Hierbij was het meedenken van de medewerker heel fijn. Vlotte afhandeling, keurig in de auto gelegd alleen wel zwaar om uit de auto te krijgen ( daar was niet voor gewaarschuwd ;-) ) maar het is gelukt. Nu genieten wij van heerlijk zacht antracietgrijs 'kunstgras' op ons binnen terras en een mooie 'groene' tuin daarbuiten. Verwerking was vrij eenvoudig .

Goed en snel naar huis met een mooi grastapijt.

We werden prettig geholpen en fijn dat alles op voorraad is.

Goed geadviseerd en direct leverbaar!

Geholpen door een vriendelijke en deskundige verkoper. Veel keuze en direct leverbaar.

Heel fijn geholpen!

Prettige service, goed en snel geholpen, duidelijke uitleg. Snel geregeld en uit voorraad leverbaar. Super fijn!

snel, goede prijs en vriendelijk

eigenlijk zet dit alles, offerte was goed van prijs, de heer was heel erg vriendelijk en behulpzaam en meedenkend, en snelle levering/ plaatsing. dus top

Euroweg 3

2988 CM Ridderkerk

Over Kunstgrasgigant

Kunstgrasgigant: de grootste keus van heel Nederland! Door het hele land vindt u vestigingen van de Kunstgrasgigant. Met 8 vestigingen in Nederland en 1 vestiging in Zwitserland beschikken wij over een bijna landelijke dekking met showrooms & couponhallen. Wij leveren onder andere aan particulieren, hoveniers, overheid, scholen, vakantieparken en bedrijven in binnen- en buitenland. Onderscheidend Kunstgrasgigant onderscheid zich in de markt door u persoonlijk te adviseren op basis van de toepassing waarvoor u uw kunstgras gaat gebruiken. Voor vrijwel iedere toepassing en ieder budget kunnen wij geschikt kunstgras op maat realiseren. Het kunstgras van Kunstgrasgigant is inzetbaar voor verschillende doeleinden. Het is bijvoorbeeld ideaal voor in de tuin, (dak)terras, balkon, sport etc. Het is echter ook zeer geschikt als veilige, zachte ondergrond van speeltoestellen, rondom zwembaden, voor sportvelden en campings. Ook hebben wij kunstgras voor binnen-toepassingen, denk hierbij aan kantoren, winkels, exposities, etc. welke geleverd worden met een brandvertragingscertificaat. Ook is ons kunstgras UV-bestendig en rot- en schimmelvrij. Daarbij is de Kunstgrasgigant de enige aanbieder van TüV-gecertificeerd kunstgras en is vooruitstrevend op het gebied van veilig en kindvriendelijk kunstgras. Kopen = meenemen Niet voor niets verklapt onze naam dat ons assortiment gigantisch is. Wij fabriceren een groot gedeelte van ons assortiment in eigen beheer en beschikken over een enorme voorraad kunstgras waardoor u een ruime keuze heeft uit meer dan 30 soorten en kleuren en het kunstgras direct kunt meenemen, dus geen levertijden! Vrijwel altijd lukt het om het kunstgras in uw eigen auto mee te nemen. Onze medewerkers vouwen het dan voor u op en leggen het in uw auto. Eventueel kunnen wij het ook bezorgen, bezorgkosten zijn in overleg.