Goed gras goed advies

Echt gras maar toch kunst

Enthousiast en deskundig geholpen

Zaterdagmiddag laat nog even langs geren in Pijnacker. We werden vriendelijk en ook deskundig te woord gestaan. We kregen een offerte mee. Na twee weken terug geweest om de opdracht te geven. Opnieuw correct en leuk geholpen. Heel tevreden. Nu het leveren en leggen nog afwachten en daar hebben we volledig vertrouwen in.

Al jaren maken wij gebruik van Kunstgrasgygant voor alle interieur en exterieur projecten van onze snel groeiende ki nderdagverblijven VIPKids in Gouda en Boskoop

Goed geholpen bij kunstgrasgigant Ridderkerk

Top en vriendelijk geholpen, goede uitleg gekregen wat het beste bij onze wensen paste. Met een bakje koffie rustig een keuze kunnen maken uit het grote diverse assortiment.

Geweldig goed geholpen

Kwam binnen en er kwam gelijk iemand naar ons toe, die vroeg wat we wilden hebben. Hij attendeerde ons ook op de restanten. Stond binnen een kwartier weer buiten, met de door hem in de auto gelegde kunstgras mat.

In niet teveel woorden het juiste advies

Veel keuze dus voor een ieder wat te bieden. Snel een offerte en dan ook nog snel kunnen komen leggen waarbij diegene ook nog wat straatwerk wil leggen . Goed geregeld en flexibel

Geweldige verkopers, heel goed geholpen met alles!!!!

Nette en goede medewerkers

Vriendelijk en professionele hulp

In een woord: Prima

Heel vriendelijk en deskundig geholpen in Pijnacker.

Vriendelijk ontvangen in de showroom in Ridderkerk en een goede uitleg gekregen van de verschillende grassoorten en alle grassoorten lagen buiten netjes uitgestald! Na aankoop werd het gras in de auto gelegd.

Erg tevreden

Ik heb onlangs kunstgras aangeschaft bij Kunstgrasgigant en mijn ervaring was over het algemeen zeer positief. Hier zijn mijn bevindingen: Kwaliteit van het Kunstgras Het kunstgras dat ik kocht, heeft een natuurlijke uitstraling en voelt bijna net zo zacht aan als echt gras. De vezels zijn van hoge kwaliteit en hebben verschillende tinten groen, wat zorgt voor een realistische look. Zelfs van dichtbij ziet het er zeer authentiek## Installatieproces Het installatieproces verliep vrij soepel. Ik koos ervoor om de installatie zelf te doen en de online instructies waren duidelijk en eenvoudig te volgen. Kunstgrasgigant biedt ook de optie voor professionele installatie, wat een geruststellende gedachte is voor degenen die zich niet comfortabel voelen met doe-het-zelf-projecten. Prijs-kwaliteitverhouding De prijs-kwaliteitverhouding is zeer goed. Hoewel kunstgras een initiële investering vereist, vind ik het de kosten waard vanwege de lange levensduur en de besparingen op onderhoud. Kunstgrasgigant biedt concurrerende prijzen zonder in te boeten op de kwaliteit.

Wij hebben vandaag kunstgras gekocht bij Kunstgrasgigant en we zijn zeer tevreden met onze aankoop. De kwaliteit van het kunstgras is uitstekend en het oogt zeer natuurlijk. Wat ons extra blij maakte, was dat het kunstgras op voorraad was en we het direct konden meenemen. De medewerkers waren uiterst behulpzaam en boden deskundig advies, wat ons enorm hielp bij het maken van de juiste keuze. De hele ervaring, van het advies in de winkel tot en met de snelle levering, was probleemloos. We kunnen Kunstgrasgigant ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar hoogwaardig kunstgras!

Goede hulp

We werden goed geholpen bij het maken van de keuze en ons is ook goed uitgelegd hoe we het kunstgras zelf kunnen aanleggen.

Zeer vriendelijke en deskundige jonge verkoper. Mooie grasmat aangeschaft

De verkoper was bij aanvang gelijk vriendelijk, we konden op ons gemak rondkijken. Hij gaf goed advies en we hebben een mooie grasmat voor op het balkon voor een mooie prijs.

Behulpzaam

Vriendelijk en behulpzaam personeel, duidelijk advies en fijne 'ontdektuin' zodat je als klant een goede keuze kan maken. Lokatie Ridderkerk

Mooi en ruim assortiment met goede service.

Mooi assortiment kunstgras. Vriendelijk ontvangst met een vers kopje koffie. Ruim de tijd gekregen om de juiste keuze te maken. Dit alles icm een vriendelijk gesprek. Locatie Ridderkerk is een aanrader!

Service en snelheid prima

Goed advies.

De eerste indruk is goed hopelijk het vervolg ook

Prettig geholpen in Ridderkerk

Fijn assortiment waar je ui kunt kiezen. Heel vriendelijk en netjes geholpen. Snelle levering

We zijn goed geholpen en hebben een mooi stuk kunstgras kunnen aanschaffen. We zijn in Ridderkerk geweest.

Mooi!

Mooi bedrijf! Goed geholpen, duidelijk adviezen, ik heb op mijn 100 vragen ook nog 100 antwoorden gekregen. Behulpzaam. Zeker een aanrader voor mensen die nog geen ervaring hebben met het kunstgras. Belangrijkste! ook nog mooie prijzen.

Snel, goed, behulpzaam en niet duur

Vandaag gekeken voor kunstgras. Ik werd goed geholpen, kreeg extra informatie mee en ze hielpen mee met inladen. Niets negatiefs nee gemaakt. Ook mooie prijs!

Vriendelijkheid, de juiste informatie en top geholpen

Met ons "antieke" tapijt naar de Kunstgrasgigant gereden en daar netjes geholpen om een nieuw grastapijt voor ons balkon uit te zoeken. Ze hebben het oude gras in spiegelbeeld voor ons (bejaarden) gesneden zodat we thuis het in een keer konden uitrollen en we er weer netjes bijzitten. In een woord Top en we hebben beloofd,als we weer in de buurt zijn, iets lekkers afgeven voor bij de koffie. Na het betalen werd ons nog een kop koffie aangeboden en we zijn met een heel tevreden gevoel naar huis gereden.

Mooi gras

Ligt er mooi in, goede kwaliteit

Top-service!!

Ontzettend klantvriendelijk en snel en goed geholpen.

Euroweg 3

2988 CM Ridderkerk

Over Kunstgrasgigant

Kunstgrasgigant: de grootste keus van heel Nederland! Door het hele land vindt u vestigingen van de Kunstgrasgigant. Met 8 vestigingen in Nederland en 1 vestiging in Zwitserland beschikken wij over een bijna landelijke dekking met showrooms & couponhallen. Wij leveren onder andere aan particulieren, hoveniers, overheid, scholen, vakantieparken en bedrijven in binnen- en buitenland. Onderscheidend Kunstgrasgigant onderscheid zich in de markt door u persoonlijk te adviseren op basis van de toepassing waarvoor u uw kunstgras gaat gebruiken. Voor vrijwel iedere toepassing en ieder budget kunnen wij geschikt kunstgras op maat realiseren. Het kunstgras van Kunstgrasgigant is inzetbaar voor verschillende doeleinden. Het is bijvoorbeeld ideaal voor in de tuin, (dak)terras, balkon, sport etc. Het is echter ook zeer geschikt als veilige, zachte ondergrond van speeltoestellen, rondom zwembaden, voor sportvelden en campings. Ook hebben wij kunstgras voor binnen-toepassingen, denk hierbij aan kantoren, winkels, exposities, etc. welke geleverd worden met een brandvertragingscertificaat. Ook is ons kunstgras UV-bestendig en rot- en schimmelvrij. Daarbij is de Kunstgrasgigant de enige aanbieder van TüV-gecertificeerd kunstgras en is vooruitstrevend op het gebied van veilig en kindvriendelijk kunstgras. Kopen = meenemen Niet voor niets verklapt onze naam dat ons assortiment gigantisch is. Wij fabriceren een groot gedeelte van ons assortiment in eigen beheer en beschikken over een enorme voorraad kunstgras waardoor u een ruime keuze heeft uit meer dan 30 soorten en kleuren en het kunstgras direct kunt meenemen, dus geen levertijden! Vrijwel altijd lukt het om het kunstgras in uw eigen auto mee te nemen. Onze medewerkers vouwen het dan voor u op en leggen het in uw auto. Eventueel kunnen wij het ook bezorgen, bezorgkosten zijn in overleg.