1 Paar schoenen besteld. 3 keer moeten bellen, iedere keer werd beloofd dat de juiste afdeling ermee aan de gang ging of dat ze verzonden zouden worden. Toch gebeurde er telkens niets. Heeft bijna 2 weken geduurd voordat ik ze binnen had. Daarna nog 1 paar inlegzooltjes besteld. In de bevestigingsmail wordt gemeld dat ze binnen 1 of 2 dagen worden thuisbezorgd. Inmiddels zijn we alweer 4 werkdagen verder en ik heb nog niks gezien. Laat staan dat je een update krijgt wanneer er beweging is.
Voor mijn werk 2 paar werkschoenen gekocht. 1 paar was gelijk goed, 2e paar week erg veel af in de maat, dus tot 2x toe retour gestuurd. Alles verloopt digitaal, zonder persoonlijke communicatie. Dat is lastig als je 3 beschadigd dozen ontvangt. Mail naar het klantenservice adres komt terug en foto's willen niet uploaden in het portaal. Plus er worden achterlijke regels gehanteerd wat betreft het retour sturen. Het is verre van fair als de verkoper verzend in een dun pakpapiertje en dan kosten in rekening brengt voor een geretourneerde beschadigde verpakking. Ik heb 3x verzendkosten betaald en er zijn kosten ingehouden op mijn retour, terwijl ik tot 3x toe een beschadigde doos heb ontvangen en gemeld. Een no go dus.
Beste Linda, Bedankt voor uw feedback. Wat vervelend om te horen dat u niet tevreden bent over de communicatie met de klantenservice. Ik begrijp dat u snel en efficiënt met de klantenservice wil communiceren, nogmaals mijn excuses. Wij hebben contact met u gehad en er zijn geen kosten in rekening gebracht voor de beschadigde doos. Indien wij u verder nog ergens mee kunnen helpen, horen wij dit uiteraard graag!
Mooie schoenen en passen perfect, was dan ook erg blij dat jullie mijn maat verkochten.zijn lekker stevig waardoor je goede steun krijgt. Klein minpuntj; als je dat niet gewend bent kan je er blaren van krijgen dus niet meteen oude werkschoenen weg doen maar eerst goed uitlopen en eventueel hielbeschermers in je schoenen plakken.
Met vragen krijg ik deskindige hulp
De werkschoenen zien er mooi uit,zitten goed om je voeten heen fijn dat er een kruipneus op zit. En de prijs is prima.
Ik had schoenen besteld die ik graag op tijd wou krijgen. Toen werd ik vrij snel na bestellen al gebeld dat de levering waarschijnlijk meer dan een week zou duren en ze vroegen of ik de schoenen snel nodig had. Dit is natuurlijk zeer netjes en was dan ook het geval voor mij. Na overleg over de telefoon heb ik dan ook de keuze gemaakt om mijn order te annuleren. Dit telefoontje is de enige reden geweest dat ik de site geen lager cijfer heb gegeven. Want drie weken en meerdere berichten verder heb ik nog steeds mijn geld niet terug. Ik krijg telkens een excuus over dat collega's niet aanwezig zijn of dit het wel in de loop van de week gebeurt. Ik raad u ten zeerste af om hier iets te bestellen, want als u iets terug stuurt of wilt ruilen zie je misschien pas volgend kalenderjaar je geld terug. Ik hoop mijn geld nog terug te zien voor december maar ik heb zo mijn twijfels over de competentie achter de schermen
Beste Boyd, Hartelijk bedankt voor uw feedback. Het spijt ons dat de afhandeling niet geheel naar wens is verlopen. Door een interne fout heeft de betaling helaas vertraging opgelopen en is deze niet direct bij onze financiële administratie verwerkt. Ook door de afwezigheid van de administratie heeft dit langer geduurd dan gewenst. Op 5 november 2024 is het volledige bedrag aan u terugbetaald. Ik wilde u hier graag persoonlijk meer uitleg over geven, maar tijdens ons telefoongesprek gaf u aan hier geen verdere behoefte aan te hebben. Met vriendelijke groet, Werkschoenenwinkel.nl
Snel en netjes bezorgd en voldoet aan de verwachting! De actie sokken uit het actiepakket zijn dun en niet zo fijn, maar de schoenen zijn goed!
Schoenen gekocht ,duidelijke website , duidelijke factuur ,handig voor de werkgever ,en de doos was keurig verpakt en snelle levering! Zeer tevreden.
Beste Wim, Bedankt voor uw review! Fijn dat de aankoop en levering naar wens zijn verlopen en dat de website handig voor u was. Veel plezier met uw nieuwe schoenen! Met vriendelijke groet, Werkschoenenwinkel.nl
Tijdens bestellen werkte de korting niet, dit in vertrouwen betaald en los direct een mail verstuurd. Kreeg dit als antwoord. Romana 24/sep/24 12:02 PM Hartelijk dank voor uw bericht. Helaas kunnen wij achteraf geen korting toepassen op reeds afgeronde bestellingen. Onze kortingen en acties gelden enkel tijdens het bestelproces en kunnen niet met terugwerkende kracht worden toegekend. Als ik verder nog iets voor u kan doen hoor ik dit graag. Ik vertrouw erop dat u hiermee voldoende bent geïnformeerd.
Beste Marco, Bedankt voor uw feedback. We hebben meerdere keren geprobeerd u telefonisch en per e-mail te bereiken om samen tot een oplossing te komen. Zoals aangegeven was er een miscommunicatie en willen wij de 5% korting alsnog aan u terug te storten, zoals ook aangegeven in onze eerdere e-mail. We begrijpen echter dat u heeft aangegeven hier geen vervolg op te wensen. Mocht u in de toekomst alsnog contact met ons willen opnemen, staan we uiteraard voor u klaar. Met vriendelijke groet, Werkschoenenwinkel.nl
gewoon goed
Beste Chantal, Bedankt voor uw korte maar krachtige beoordeling! We zijn blij dat u tevreden bent en horen het graag als wij u nog ergens mee verder kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Werkschoenenwinkel.nl
Goede communicatie naar de klant en omruilen gaat van een leien dakje Ik ben goed geholpen
Beste Frankie, Fijn om te horen dat u onze communicatie waardeert en dat het omruilen soepel is verlopen. We streven altijd naar de best mogelijke service en zijn blij dat we u goed hebben kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Werkschoenenwinkel.nl
Ik heb een artikel geretourneerd op 26/09/2024 en schonen erom terug gevraagd is al meer dan week en ik heb niks. Heb voor de verzendkosten moeten betalen en alsnog heb ik niks ontvangen . Het is nu inmiddels dinsdag 22/10/2024 Ik heb toch de werkschoenen binnengekregen. Heb ze nu inmiddels pas 1 week binnen. Ze hebben mij toch gebeld en het geregeld. Wel vaak langs elkaar heen gebeld en gemaild, dat vond ik frustrerend. Dus Het heeft lang geduurd. Maar toch wel blij dat ze het telefonisch opgelost hebben. En vaker gebeld hebben of ze goed waren en of ze al gestuurd werden. Vandaar dat ik nog een review plaats met mijn huidige situatie. De schoenen zijn goed en mooi. Heb wel blaren gekregen na 3 uur lopen. Maar denk dat het normaal is aangezien geen normale schoenen zijn. Dus moet ik ze inlopen. Verder hele aardige meiden aan de telefoon dus daar ben ik wel blij om.
Originele beoordeling
Ik heb een artikel geretourneerd en schonen erom terug gevraagd is al meer dan week en ik heb niks. Heb voor de verzendkosten moeten betalen en alsnog heb ik niks ontvangen .
Gewoon weg super nu voor de derde maal daar bestelling gedaan. Wederom snel geleverd een aanrader
Beste Gert, Wat fijn om te horen dat u voor de derde keer bij ons heeft besteld! We zijn blij dat u opnieuw tevreden bent met onze snelle levering. We kijken ernaar uit om u in de toekomst weer te helpen. Met vriendelijke groet, Werkschoenenwinkel.nl
werkschoenen in maat 39 besteld, wat echt voor AL mijn schoenen, laarzen en slippers etc geldt. De schoenen waren te groot, dus voor 7 en halve euro terug gestuurd. maat 38 is echter ook veel te groot. ik ga ze maar weggeven aan iemand met maat 40 want ik ga niet weer 7.50 retourkosten betalen. er had bij de schoenen moeten staan dat ze groot vallen en dat je 2 maten kleiner moet bestellen. echt zonde van mijn geld dit en zal hier ook nooit meer bestellen!
Snelle bezorging.. Goede reacties en service.
Beste Benjamin, Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij dat u tevreden bent met de snelle bezorging en service. Hopelijk kunnen wij u in de toekomst opnieuw van dienst zijn! Met vriendelijke groet, Werkschoenenwinkel.nl
Originele beoordeling
Als je schoenen koopt wat te groot uitvalt ( wat niet vermeld staat op de site) kun je wel ruilen, maar moet je wel bijna 8 euro verzendkosten betalen en dan ook weer verzendkosten bij opnieuw bestellen. Erg teleurgesteld hierin.
Beste Benjamin, Bedankt voor uw beoordeling. Onze procedure is dat wanneer u een bestelling bij ons plaatst en deze wilt retourneren, u dit eenvoudig kunt doen via ons online retourformulier. Houd er rekening mee dat de retourkosten altijd voor uw eigen rekening zijn, zoals ook aangegeven op onze website. Als u graag een andere maat of een ander paar schoenen wilt ontvangen, kunt u dit op het retourformulier aangeven. Wij zorgen er dan voor dat we de nieuwe schoenen kosteloos naar u opsturen. Zoals telefonisch besproken zullen wij wanneer u een nieuwe bestelling plaatst de retour en verzendkosten crediteren. Met vriendelijke groet, Werkschoenenwinkel.nl
De schoenen zijn zeer goed voor het geld, antislip en waterdicht. Ik heb hem vandaag besteld en morgen was hij binnen.
Beste Ramilia, Bedankt voor uw feedback! Fijn om te horen dat u tevreden bent met de schoenen, vooral over de antislip en waterdichte eigenschappen. We zijn ook blij dat de levering zo snel is verlopen. Met vriendelijke groet, Werkschoenenwinkel.nl
Ik wacht al 1,5 week op mijn werkschoenen. Tot 2x toe contact gehad met de klantenservice, die elke zegt dat er iets is fout gegaan en de de order morgen zal worden verstuurd. Nou nee dus. Nu hopen dat ik me geld terugkrijg.
Beste Ruurt, Dank voor uw feedback. We begrijpen hoe frustrerend het is om zo lang op uw bestelling te moeten wachten. Dit is zeker niet de service die we willen bieden. Zoals telefonisch besproken is de order geleverd en zijn de werkschoenen naar wens! Indien wij u verder nog ergens mee kunnen helpen, horen wij dit uiteraard graag! Bedankt voor uw geduld. Met vriendelijke groet, Werkschoenenwinkel.nl
Goede kwaliteit schoenen en laarzen met stalen neuzen goede pasvorm zoals beschreven is ben zeer tevreden heb eerder via iemand anders besteld nu zelf kom terug omdat ik het goede werkschoenen enlaatzen vind ik geef eerlijk mijn ervaring en mening hierover ik ben er blij mee echt goede kwaliteit
Beste Carla, Bedankt voor uw uitgebreide en positieve feedback! We zijn blij dat u tevreden bent met de kwaliteit en pasvorm van de schoenen en laarzen, en dat u terugkomt naar onze winkel voor uw werkschoenen. Met vriendelijke groet, Paxraamdecoratie
Top.
Beste meneer Hof, Hartelijk dank voor uw positieve review! Met vriendelijke groet, Werkschoenenwinkel.nl
Na veel zoeken op het internet kwam ik uiteindelijk bij deze winkel. Twee paar werkschoenen besteld en deze zijn snel en goed verpakt geleverd. Via email werd ik op de hoogte gehouden van de verzend-status.
Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u ons na veel zoeken heeft gevonden en dat de werkschoenen snel en goed verpakt zijn geleverd. We zijn blij dat de communicatie over de verzendstatus naar wens was. Met vriendelijke groet, Werkschoenenwinkel.nl
Zoals bovenstaande. Anderhalve week wacht ik al op mijn werkschoenen, heb er al driemaal achteraan gebeld maar krijg geen duidelijk antwoord waarom de schoenen niet opgestuurd worden. Mag hopen dat ze één dezer dagen komen of dat ik mijn geld terug krijg.. Update: na telefonisch contact afgesproken dat ik het geld terug krijg, aangezien mijn schoenen niet leverbaar zijn momenteel. Dit is netjes binnen één dag terug gestort.
Beste Marcel, Onze excuses voor de vertraging en het ongemak dat u heeft ervaren. We begrijpen dat het frustrerend is om zo lang te wachten zonder duidelijke antwoorden. Ondertussen hebben wij elkaar telefonisch gesproken en hebben uw aankoopbedrag teruggestort op uw rekening. Wegens een interne communicatiefout zijn de schoenen nog niet eerder geleverd. Graag horen wij van u of u het bedrag heeft ontvangen! Met vriendelijke groet, Werkschoenenwinkel.nl
Originele beoordeling
Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u tevreden bent met de levertijd. Met vriendelijke groet, Werkschoenenwinkel.nl
Het was onze eerste ervaring met werkschoenen.nl en die was prima. Het ging om werkschoenen voor m’n man (78 jaar) en de eerste die we zagen leken goed, dus besteld ontvangen (heel goed verpakt trouwens) gepast en klaar.
Bedankt voor het delen van uw eerste ervaring met ons! We zijn blij dat de werkschoenen voor uw man goed bevielen en dat alles naar wens is verlopen, van de bestelling tot de levering. Fijn om te horen dat de verpakking ook in orde was! Met vriendelijke groet, Werkschoenenwinkel.nl
De werkschoenen vielen wat ruim uit. Prijzen leken mij correct toe.
Bedankt voor uw feedback! Fijn om te horen dat u de prijzen correct vond. Jammer dat de werkschoenen wat ruim vielen, maar hopelijk zijn ze toch naar tevredenheid. Met vriendelijke groet, Werkschoenenwinkel.nl
Wijkermeerweg 41 L
1948 NT Beverwijk