Supersnelle levering!

Werkschoenen snel ontvangen,netjes en goede pasvorm,lopen heerlijk!!

prima product

De schoenen voldoen prima.

Keurige schoenen goed verpakt snelle levering

top schoenen

maar de verzending via dpd erg slecht..........gewoon een verkeerd bezorging

zeer slechte kwaliteit schoen, kapot na nog geen week

Voor mijn zoon zijn stage moesten we werkschoenen aanschaffen, wij vol goed vertrouwen werkschoenen besteld bij de werkschoenen winkel. Mijn zoon heeft de schoen nog geen week gedragen en is al kapot. Je zou toch verwachten dat als je een s3 werkschoen koopt, dat het toch echt wel langer vol zou moeten houden dan nog geen 1 week. Als je dan een mail met foto's stuur naar de klantenservice is hun reactie: "Gezien uw schoenen binnen 6 maanden kapot zijn gegaan, geeft dit aan dat deze schoenen niet geschikt zijn voor het soort werk wat u hiermee uitvoert. Deze basis werkschoen kan niet tegen schoonmaakmiddelen, (bouw)stof en is niet geschikt voor zwaar werk en intensief gebruik." Zeer slechte zaak en een nog slechtere oplossing, dit is niet correct. Los het netjes op!!!!!

Prima, vlot geleverd en voldoet aan verwachting

Vanwege mijn kleine voeten kwam ik voor werkschoenen hier terecht. Schoenen vallen, zoals in de reviews staat, iets kleiner, wat voor mij prima is. Met maatje 34 pas ik met dikke sokken in de schoenen maat 35. Enige minpuntje is de gratis bijgeleverde werksokken, deze zijn maatje 46 ofzo, echt heeel groot

Supersnelle levering, goede prijs, correcte maat

Weinig ervaring maar tot nog toe helemaal top. Kom zeker terug.

zeer grot assortiment, fijne site, en daardoor snel de voor mij ideale schoen gevonden

aanrader

Goede winkel leveren wat ze zeggen

Snelle levering en precies zoals omschreven

snel

Snel en goed

prima schoenen voor uiterst lage prijs

Mijn bestelde werkschoenen en sokken werden de volgende dag bezorgd. Jammer dat de verzendkosten hoog zijn ten opzichte van de bestelling.

Mooi product, goede prijs, correcte levering.

Alles ok

Goede prijs kwaliteit

Een aanrader

goede kwaliteit

snelle levering en goede kwaliteit

Goeie spullen maar slechte service

Na bestelling de verkeerde schoenen geleverd gekregen. En na contact met klantenservice bleek dat de enige oplossing was dat de klant de portokosten betaald en dat deze zodra ze een bewijs van verzending via de e mail hadden ontvangen direct de goede schoenen opgestuurd zouden worden en de porto kosten overgemaakt zouden worden. Na verzending van de mail met verzendbewijs reactie gehad dat de schoenen pas verstuurd zouden als ze de verkeerd gestuurde schoenen in hun bezit zouden hebben wat ook gebeurd is en de porto kosten pas ruim een week later ontvangen.

Supersnelle levering en prima produkten tegen een prima prijs!

Uitstekende ervaring!

Snel en goed

Had voor mijn nieuwe baan snel werkschoenen nodig, dus voor een klein bedrag een paar op deze site besteld. Binnen 2 dagen had ik ze in huis en ze zitten nog lekker ook!

Goede werkschoenen voor een betaalbare prijs

Goede service. Nette schoenen voor een betaalbare prijs. Snel geleverd. De schoenen vallen wel 1 mast kleiner!

Goede schoen, goedeb prijs, snelle levering

Uitstekende winkel.

goede schoen maar breed model

De schoen is snel geleverd. Goede kwaliteit. De maat is goed, maar het model is heel breed

Super service en super schoenen

Tevreden snelle levering

Snelle levering goed verpakt

Redelijk snel

Goede service jammer dat ze niet in het weekend leveren

Wijkermeerweg 41 L

1948 NT Beverwijk