Schoenen willen omruilen via retour. Moest bijbetalen natuurlijk. Na 2 keer kort contact met smoesjes daarna niet meer bereikbaar, en geen schoenen ontvangen. 4x gemaild aangezien ze niet anders te bereiken zijn maar geen reactie. Ondertussen 3 weken verder.
Mijn werkschoenen gekocht. Zeer tevreden over de schoenen .levering binnen de tijd. Zeker een aanrader deze winkel
Beste Fred, Bedankt voor uw goede beoordeling. Goed om te horen dat u blij bent met de product. Wij doen ons best om mooie en betaalbare maatproducten te produceren voor iedere situatie en wens. Fijn om te horen dat u tevreden bent met de levering. Wij doen ons uiterste best de doorlooptijden te verkorten door extra avond-, nacht- en weekenddiensten te draaien. Wij wensen u nog veel plezier met uw werkschoenen! Met vriendelijke groet, Werkschoenenwinkel.nl
Goede duidelijke site, prima prijzen en snelle levering
Beste Amin, Bedankt voor uw positieve review, Fijn om te horen dat onze website duidelijk is. Wij doen ons best om mooie en betaalbare maatproducten te produceren voor iedere situatie en wens. Ook vinden het we fijn om te horen dat u tevreden bent met de levering. Wij doen ons uiterste best de doorlooptijden te verkorten door extra avond-, nacht- en weekenddiensten te draaien. Wij wensen u nog veel plezier met uw product!. Met vriendelijke groet, Werkschoenenwinkel.nl
De schoenen zittend overigens heerlijk.
Beste Tristian, Wij zijn blij met uw positieve review, bedankt hiervoor. Goed om te horen dat u blij bent met de product . Wij doen ons best om mooie en betaalbare maatproducten te produceren voor iedere situatie en wens. Wij wensen u nog veel plezier met uw schoenen! Met vriendelijke groet, Werkschoenenwinkel.nl
Prima kwaliteit voor de prijs. Snel geleverd zal vaker hier bestellen!
Beste Frans, Hartelijk dank voor uw positieve review. Goed om te horen dat u blij bent met de kwaliteit van het product. Wij doen ons best om duurzame en betaalbare maatproducten te produceren voor iedere situatie en wens. De kwaliteit is erg belangrijk, maar wij hebben verschillende collecties voor ieder budget. Wij wensen u nog veel plezier met uw product! Met vriendelijke groet, Werkschoenenwinkel.nl
Deze elten zolen is een hele goeie ondersteuning voor in werkschoenen en de service is gewoon supersnel
Schoenen zitten lekker. Maar valt goed Snelle levering
Ik wilde werkschoenen bij u bestellen Jammer dat u niet bereikbaar bent. Er liep iets fout Daardoor kreeg ik niet de gelegenheid om bij u mijn bestelling te plaatsen.
fijne schoenen, snel geleverd,
Beste Frits, Bedankt voor uw review Goed om te horen dat u tevreden bent met de Werkschoenen. Ook vinden we het fijn om te horen dat u tevreden bent met de levering. Wij doen ons uiterste best de doorlooptijden te verkorten door extra avond-, nacht- en weekenddiensten te draaien. Wij wensen u nog veel plezier met uw werkschoenen! Met vriendelijke groet, Werkschoenenwinkel.nl
morgen loop ik er voor de eerste keer op en dat zal wel even wennen zijn maar ik ga er van uit dat het goed gaat.
Fijne goede schoenen. Lekker op tijd binnen.
Snelle levering, goede schoenen alleen jammer van de bijkomende kosten. Voor schoenen maat 45 moet je extra betalen hier heb ik nog nooit van gehoord en dan nog 7 euro verzendkosten dan wordt het product toch nog prijzig. Maar schoenen zitten lekker.
Bestelling niet ontvangen en gebeld. Er was iets mis gegaan. Dat kan natuurlijk maar je hoopt dat ze het dan zsm herstellen. Na nog 3 keer bellen (NB lange wachttijd maar via de mail kreeg ik geen snelle reactie) had ik er geen vertrouwen meer in en heb ik mijn bestelling geannuleerd. Heel erg jammer: 3 weken verder en geen spullen.
Beste Ingrid, Bedankt voor uw review. Wat vervelend dat er iets mis was gegaan waardoor u de schoenen na 3 weken nog niet had ontvangen. Het is op dit moment erg druk waardoor een reactie iets langer kan duren maar wij proberen met het hele team zo goed mogelijke service te bieden en vinden het jammer dat wij u niet tevreden hebben kunnen stellen. Onze excuses dat u lang heeft moeten wachten en uiteindelijk de order heeft geannuleerd. Wij hopen u in de toekomst weer als klant te verwelkomen en zullen uw feedback meenemen. Met vriendelijke groet, Werkschoenenwinkel.nl
Positief, zal er zeker opnieuw bestellen.
Beste Wim, Bedankt voor uw positieve review. Wij vinden het fijn om te horen dat u tevreden bent. Wij wensen u alvast veel plezier met uw bestelling! Met vriendelijke groet, Werkschoenenwinkel.nl
Prima kwaliteit voor de prijs. We zullen zeker vaker hier bestellen!
Beste mevrouw Roza, Bedankt voor uw goede beoordeling. Goed om te horen dat u blij bent met de kwaliteit van het product. Wij doen ons best om duurzame en betaalbare maatproducten te produceren voor iedere situatie en wens. De kwaliteit is erg belangrijk, maar wij hebben verschillende collecties voor ieder budget natuurlijk. Wij wensen u nog veel plezier met uw product! Met vriendelijke groet, Werkschoenenwinkel.nl
duidelijk site, snel geleverd. top.
Beste Rein, Wij zijn blij met uw positieve review, bedankt hiervoor. Wij vinden het fijn om te horen dat u tevreden bent met de levering. Met het hele team van PAX Raamdecoratie doen wij ons best zo goed mogelijke service te verlenen door bijvoorbeeld onze chat service. Wij doen ons best om klanten zo goed mogelijk op de hoogte te houden over de levering door bijvoorbeeld een track & trace code te sturen. Wij wensen u nog veel plezier met uw product! Met vriendelijke groet, Werkschoenenwinkel.nl
Werkschoenen besteld, daags erop in huis, helaas verkeerde maat. Opnieuw besteld, weer daags erop in huis. Bedrag van geretourneerde schoenen binnen 1 week op rekening terug. Kan niet anders zeggen TOP!
Beste Irma, Bedankt voor uw positieve review. Wij vinden het fijn om te horen dat u tevreden bent met de service die wij verlenen. Met het hele team van PAX Raamdecoratie doen wij ons best zo goed mogelijke service te verlenen, Wij wensen u nog veel plezier met uw Werkschoenen! Met vriendelijke groet, Werkschoenenwinkel.nl
Snelle, net verpakte levering. Product ruilen ivm verkeerde maat ging ook snel.
Beste Guido. Wij zijn blij met uw positieve review, bedankt hiervoor. Wij vinden het fijn om te horen dat u tevreden bent met de levering. Wij doen ons uiterste best de doorlooptijden te verkorten door extra avond-, nacht- en weekenddiensten te draaien. Wij wensen u nog veel plezier met uw product! Met vriendelijke groet, Werkschoenenwinkel.nl
Duidelijk en snel
heb werkschoenen gekocht bij werkschoenenwinkel.nl de levering duurde iets langer maar ivm drukte en corona maatregelen te begrijpen was blij dat de schoenen er waren,gelijk gepast en zaten gelijk goed en waren van mooie kwaliteit voor het geld heb gelijk op me werk me collega''s verteld dat ze daar ook hun werkschoenen moeten kopen als ik weer nieuwe werkschoenen nodig heb bestel ik weer bij werkschoenenwinkel.nl
Zolen en CAT sokken goed en juiste prijs. 1 paar veel te dure sokken gekocht. Helaas niet in werksok variant te krijgen. Business sok is niet wat ik zoek. En voor 18 euro geen aanrader. Winkel en service niks op aan te merken. Zeer snel in huis. Aanbod werksokken mocht van mij wel wat uitgebreider.
Heb er werkschoenen gekocht helemaal geen terugkoppeling ontvangen niet over de bestelling en ook niet over de bezorging een week later is het bezorgt bij de buren en ik had geen bericht in mijn brievenbus Bellen heeft ook geen zin want ze zijn niet Te bereiken
Beste meneer/mevrouw Sari, Wij waarderen het dat u de tijd neemt om een review te schrijven. Onze excuses dat u geen track en trace code heeft ontvangen waarin u de bestelling kon volgen. Dit hoort u wel te ontvangen zodat u precies weet wanneer de bezorgdienst langskomt. Ook had de bezorgdienst een briefje achter moeten laten met het huisnummer van de buren, wij zullen deze feedback delen met de bezorgdienst. Hopelijk heeft u de schoenen inmiddels ontvangen, wij wensen u veel plezier met de werkschoenen! Met vriendelijke groet, Werkschoenenwinkel.nl
De bestelling was er mooi op tijd en zag er goed uit
Een goede site met voldoende keuze. De schoen die ik koos past perfect en zit comfortabel.
Beste Robert, Wij zijn blij met uw positieve review, bedankt hiervoor. Wij zijn blij dat u tevreden bent met de schoenen en met onze website Wij wensen u nog veel plezier met de schoenen! Met vriendelijke groet, Werkschoenen.nl
Mooi product en naar verwachting en snel geleverd
Beste Rob, Bedankt voor uw goede beoordeling. Fijn om te horen dat u tevreden bent met de product en levering. Wij wensen u nog veel plezier met de producten! Met vriendelijke groet, Werkschoenen.nl
Wijkermeerweg 41 L
1948 NT Beverwijk