Goede service en zeer snelle levering

Goede service, snelle levering en ruime keuze, ik bestel altijd dezelfde werkschoenen. Zien er goed uit, niet te duur en krijg er altijd een paar werksokken bij.

Supersnel

Supersnel en goedkoop

Goede schoenen

Zitten erg lekker. Prijs/prestatie is super!

goede service

snelle levering en bedankt voor het extraatje de sokken

meedenken en meedoen

meedenken met de on en mogelijkheden. Vragen worden gewoon beantwoord, geen 'er omheen' gepraat. vrolijk in communicatie, geen afstandelijkheid. prima zakendoen met werkschoenenwinkel

Snel en goedkoop

Een vlotte en snelle levering

Slechte service

Overall besteld. Door mijn fout naar een verkeerd nummer gestuurd. Geen probleem. Komt retour en wordt alsnog naar het juiste nummer gestuurd. Niks gehoord. Uiteindelijk, jammer maar helaas. Pakket kwijt. Getekend met een kruisje i.p.v.mijn handtekening en de laatste 3 cijfers van mijn id kaart ontbraken. Geen enkel nut dus om dingen te laten versturen waarvoor getekend moet worden. Enige reactie; binnen 5 werkdagen hoort u van ons. En dat enige keren. Uiteindelijk niks meer gehoord.

Rochussenware 7

Ik ben erg blij met m'n nieuwe werkschoenen. Ze passen perfect en lopen lekker. Ik ben zeer tevreden over de service, mocht ik in de toekomst nog eens een paar werkschoenen nodig hebben dan ga ik zeker bij jullie weer bestellen. Ik ben dus een tevreden klant. Maar wat ik wel raar vind is dat ik mijn collega ook zo ver heb gekregen ook bij jullie te bestellen, dezelfde werkschoenen, maar zij kreeg 5paar sokken en een sleutelhanger en een zonnebril cadeau, terwijl ik maar 1paar sokken heb ontvangen

Betrouwbaar, snelle levering en een prima kwaliteit.

Betrouwbaar, snelle levering en peodukten van prima kwaliteit.

Snelle levering en een paar gratis sokken!

Snelle levering en een paar gratis sokken!

• Would you recommend us? No

Supersnelle levering, prima kwaliteit-prijsverhouding

Uitstekende werkschoenen voor een zacht prijsje. Levering al de volgende werkdag. Hulde.

pleasant and good

Zeer goede en mooie schoenen

Zat een beetje met bevestigingmail maar alles was keurig betaald en de levering buitengewoon snel, schoenen zien er keurig uit en netjes verpakt, moet meerdere schoenen bestellen en zal dit zeker hier doen. Dikke 5 sterren

Great shoes!

I both the puma work shoes and they are great! Quick delivery and walk good!

Snelle en goede levering

Goede werkschoenen voor een goede prijs. De verzendkosten waren relatief hoog. De levering was snel, de schoenen goed verpakt.

Snel

Ak verschiilde malen gekocht altijd tevreden

oke

all good

Quick delivery and high quality products

Quick delivery, Shoes fits perfect.

Snelle levering goede schoenen voor een zeer voordelige prijs, en dan ook nog een paar gratis sokken , gewelig toch .

Retourneren onnodig moeilijk.

Ik heb hier schoenen besteld maar wilde deze terugsturen. Echter is het process onnodig moeilijk gemaakt: - De schoenen worden geleverd in inpakpapier, dus terug sturen in de zelfde doos is niet mogelijk dus moet ik hier zelf een doos voor vinden. - Er zit gaan retour formulier bij de schoenen dus die moet je op de site zien te vinden. - Je kan niet gemakkelijk gratis terugsturen zoals dat bij veel webshops wel kan dus dit kost je dan weer geld.

• Would you recommend us? No

Goede schoenen

Tot nu toe goed.

Slecht

Schoenen besteld maar een ander merk en model gekregen. Reactie klantenservice: op de website staat vermeld dat de schoenen af kunnen wijken van de afbeelding op de website. Ik kan ze natuurlijk retourneren maar dan betaal ik voor de 2e keer verzendkosten en heb ik nog geen schoenen. Als ik A bestel wil ik geen B ontvangen. Werkschoenenwinkel: NOOIT MEER

Goede schoenen, goede levering

De website is overzichtelijk, de schoenen zitten fijn en waren snel geleverd!

Wijkermeerweg 41 L

1948 NT Beverwijk