Mooie stevige schoen.

Stevig en mooie pasvorm. Snelle levering.

Zelfs een extra paar sokken ontvangen bij de bestelling.

zeer snelle verzending en voor zover nu te beoordelen goede schoenen voor een zeer acceptabele prijs

Positieve ervaring over afhandeling. Kan de kwaliteit van de schoenen -nog- niet beoordelen. Zo te zien goede schoenen voor het bedrag.

Fast delivery

Fast delivery and good product

Snelle levering, ruim assortiment tot grote maten

Ondanks corana districties etc toch binnen een dag geleverd. Goede fijne schoenen in maat 48, die in de winkel vaak alleen van de erg dure merken beschikbaar zijn. Kortom: een aanrader!

Snel bezorgd en netjes verpakt

Snel en goed ingepakt, info rondom de bestelling is top.

Heel tevreden.

De laarzen zijn heel snel verzonden en geleverd. Ze zitten goed en zijn mooi. voor nog eens een mooie prijs ook.

Lekker snel en vooral goedkoop!

Niks van te zeggen! Bijzonder goedkoop, goede kwaliteit en binnen een dag geleverd. Bedankt!

Snelle, goede levering

Supersnelle levering. Top werkschoenen.

Mijn eerste ervaring met werkschoenenwinkel is goed

Veel keus in werkschoenen. Prettig geprijsd. Snelle levering.

Snel ontvangen

Snel geleverd, fijne pasvorm van de schoenen

Snel geleverd, fijne pasvorm van de schoenen

Rampzalig

Sokken besteld, mooie dikke sokken Na 1 dag dragen en 1x wassen grote gaten in alle sokken. Klacht ingediend. Helaas kunnen ze niks voor je doen. Hele slechte service,slecht bereikbaar. Koop hier niet het is goedkoop maar het is rotzooi. De verzendkosten waren nog duurder dan de sokken. Je kunt je geld beter gewoon weggooien. Heel triest.

Snelle levering en goede retourservice

Werkjas en -broek werden snel geleverd. Broek was te groot en is omgeruild, had in 2 dagen alweer een nieuwe.

tiptop

good and fast

Onderhoudsmiddelen voor Werkschoenen

Stevige veters voor werkschoenen besteld, aangezien je die in een schoenenwinkel niet kunt kopen. Tevens ook werksokken mee besteld. Allemaal prima kwaliteit. Jammer dat ze geen veters met een lengte van 100 cm voor lage werkschoenen met 4 rijen gaatjes hebben. Maar door anders inrijgen wel opgelost.

linkervoet uitstekend rechtervoet moet nog wennen vanwege peesontsteking.

Ze zitten goed ik had geen vermoeide voeten alleen onder me rechtervoet zit rond me hiel een pees ontsteking het heeft tijd nodig.

Duidelijke website en snelle levering

Website is duidelijk en levering de volgende dag. Prima!

Good service

Erg snelle service! toen ik de te groot bestelde werkschoenen retourneerde, ontving ik de juiste maat weer binnen 2 dagen thuis.

Website is Overzichtelijk, Zeer snelle bezorging. Voor de 2e keer wat besteld, indien nodig ga ik weer naar werkschoenen .nl

Prima webshop

Makkelijk besteld, snel geleverd!

werkschoenen online kopen blijft toch altijd een beetje een gok, maar heeft bij werkschoenenwinkel al diverse malen goed uitgepakt. De Safety Jogger Turbo, maat 47 zit prima. Met losse inlegzolen zodat je eigen steunzolen erin kunnen. Top.

Good

Prima winkel