Erg goed te vreden Goede service

• Would you recommend us? No

OK

Goede prijs-kwaliteit verhouding

Zeer snelle levering!!

mooi !

Super mooie werkschoenen gekocht bij de werkschoenen winkel. Netjes verpakt en snel verzonden.....kortom ...TOP !

Sbelle levering en heel blij met de schoenen zotten perfect en waren ook nog eens in de aanbieding.

Top levering met top producten

Super blackstone S3 werkschoenen stoer robuust en toch mooi

Overzichtelijk site

Gewoon, wat je van een webshop zou moeten verwachten.

+ Goed overzicht van producten. + Goede communicatie over de levering met PostNL - Factuur niet als PDF in bijlage gestuurd. (makkelijker voor de administratie)

Leuke schoenen, goeie prijs

Leuke schoenen, goeie prijs

Heel blij met de werkschoenen makkelijk te bestellen snelle levering

geweldige schoenen heerlijk comfortabel goede ondersteuning voeten

snel geleverd

Zeer snel geleverd de werkschoenen zitten goed,geen last van zere voeten zitten als gegoten.

Duidelijke omschrijving, snelle levering!

Prima winkel, werken duidelijk en snel. Communiceren goed, laten weten wat er gebeurt met je bestelling. Gaan we zeker nog een keer bestellen.

Goede levering, zeer slechte maatvoering

Mijn eigen schoen maat is 42-43. Prijs schoenen: 25,- Ik bestelde 42. Betaalde 6,- verzendkosten. Was te groot moet terug. Toen dacht ik nou bestel ik een maatje kleiner betaalde weer 6,- verzendkosten, helaas maat 41 en 42 schelen nog geen millimeter met elkaar. Toen heb ik voor de zekerheid maat 39 en 40 tegelijkertijd besteld weer 6,- verzendkosten. Helaas maat 40 te klein scheelt wel 2-3 maten met maat 41. Dus nu ook nog betaald retourneren.... Ongeveer 25 euro aan verzendkosten op schoenen van 25 euro waar de maten totaal niet in orde zijn. Bedrijf komt niet met een oplossing. Heel erg storend.

• Would you recommend us? No

Goede zaak, snelle en prima afhandeling

De werkschoen is een goed passende schoen. Brede tong en fijne zool, die toch erg soepel is.

Handig

Ik heb al vaker schoenen besteld en dat is altijd mooi gelukt

Alles geheel naar wens

Alles ging geheel naar wens

Super snelle service

Prijs-Kwaliteit is goed!

Erg tevreden

Ik kan nog geen oordeel geven over de kwaliteit van de werkschoenen dat miet zich nog uitwijzen maar over de levering top snelle verzending eenmaal thuis bleek dat ze toch te groot waren op maandag retour gezonden en woensdag al weer een nieuw paar in andere maat thuis super

Positief verrast

Fijne schoenen, snelle levering.

👍

Goede schoen veters wat aan de dunne kant.

snelle aflevering - goede communicatie - kwaliteit naar behoren

Top schoenen

Top schoenen, mooie prijs, snelle levering

Snelle bezorging, goede kwaliteit

De bestelling was meteen de volgende dag geleverd. De werkschoenen zijn van top kwaliteit.

Goede spullen en snel

Wijkermeerweg 41 L