Slechte klantenservice, onflexibel en onprofessioneel
Het online bestellen was niet mogelijk. Er kwam keer op keer een foutmelding. Na telefonisch contact te hebben opgenomen bleek dat ik telefonisch een bestelling kon plaatsen. Echter was iDeal betalen dan niet mogelijk. Dit werd pas medegedeeld nadat de bestelling al geplaatst was. Bij het bestellen heb ik duidelijk aangegeven dat de werkschoenen de dag daarna geleverd moesten worden. Mij werd gezegd dat het zeker het geval was als de betaling voor 15u binnen zou zijn. De dag daarna werd er niks geleverd. Wederom telefonisch contact opgenomen. Bleek de bestelling pas de dag daarna geleverd te worden. Het enige wat medegedeeld werd was dat de collega mij verkeerd had geïnformeerd. Degene van de klantenservice die ik sprak moest elke vraag die ik stelde bij een collega checken. Ik ben meerdere keren in de wacht gezet.
Vandaag weer contact gehad over het ruilen van de bestelling. De schoenen bleken niet te passen, maar waren mee naar het buitenland en konden niet eerder retour gestuurd worden. De retourtermijn van 14 dagen is inmiddels verstreken. Degene van de klantenservice die ik sprak moest weer de vraag bij een collega checken. De boodschap was dat het niet kon want ze moeten zich aan de regels houden. Bij retourneren kan ik mij dat voorstellen, maar bij omruilen zeer zeker niet! Er werd niet meegedacht in een oplossing. Er werd alleen steeds gezegd dat ze zich aan de regels moeten houden.
Alles bij elkaar heb ik dus een zeer slechte ervaring met Werkschoenenwinkel.nl. Ik denk een volgende keer wel 2x na voordat ik hier weer iets bestel.