Goede prijs kwaliteit

Snel geleverd en zitten als gegoten

Helemaal top!

De bestelling snel binnen gehad. Goed contact gehad met de klantenservice. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Mooie werkschoenen

Snelle levering, mooie werkschoenen kortom heb een goede ervaring met deze webshop Minpuntje vind ik dat de btw er pas later bij gerekend wordt Meld gelijk de volle prijs , nu valt het later tegen

Goeie en mooie schoenen voor een betaalbare prijs

Bestellen duidelijk en prima geregeld. Ook de aflevering en de mail daarover. Kortom ben ik heel blij met de schoenen en met de website

Fijne werkschoenen en snelle levering!

afgelopen week mijn werkschoenen besteld en binnen 2 dagen heb ik ze al ontvangen. Ik had gebeld voor een advies voor horeca schoenen. Ze hebben de vraag uitgezet bij hun adviseur en kon dezelfde dag nog de schoenen bestellen. Fijne service!

Had snel nieuwe werkschoenen en regenkleding nodig. Ben goed in de chat geholpen met de keuze. De volgende middag kwamen de schoenen al binnen. De schoenen en regenkleding waren van goede kwaliteit. Erg blij mee!

Geweldige kwaliteit, snelle levering

De aangeschafte producten, schoenen met stalen neuzen en thermo shirt, zijn van zeer hoge kwaliteit en het thermo shirt heeft me goed warm gehouden op m’n vakantie in de bergen. Ik kreeg ook gratis werk sokken, deze zijn lekker warm en de stof is sterk en rekt goed!

Ervaring met werkschoenen is heel slecht!

10/10 2 paar werkschoenen besteld. Volgens de website binnen 1-2 dagen geleverd. Niets ontvangen. Daarna gechat, beloofd werd direct te verzenden na contact magazijn. Weer niets geleverd. Nogmaals gechat - had geen effect. Ik had de werkschoenen 18/10 nodig en had dat ook gemeld. Ondanks belofte niets ontvangen, ook geen verzendbevestiging. Nu bestelling gecanceld en geld teruggevraagd. Ook daarop nog geen reactie. Uiteindelijk nu maar via Bol.com besteld, werd de volgende dag geleverd. Zo kan het ook... Zal Werkschoenen dus zeker niet aanraden!

Fijn geholpen

Ik wilde graag wat meer informatie over bepaalde schoenen. Na telefonisch contact met de klantenservice werden al mijn vragen netjes en keurig beantwoord. De schoenen zijn binnen en zijn precies zoals ik had verwacht. Bedankt!

Bestel al jaren

Ik bestel hier mijn werkschoenen al jaren. Snelle levering, fijne schoenen.

Super levering

Heel fijn dat mijn schoenen zo snel geleverd konden worden! Even gebeld of ze vandaag al verzonden werden en dat was het geval (voor 16.00). Fijn dat we snel de schoenen binnen hadden voor een werknemer die ze met spoed nodig had. Zal er zeker vaker bestellen!

WAARDELOOS BEDRIJF

Zit al 2 weken op een order te wachten, schoenen zouden op voorraad zijn. Via de mail wordt er telkens gereageerd "we zetten het door naar het magazijn" maar schoenen ho maar. Telefonisch ook niet bereikbaar, sta al dagen op positie 2 in de wachtrij.... Juist. Nu ineens bericht "helaas niet meer voorradig", ook geen bericht wanneer wel, maar op de website staat nog steeds voorraad. Vraag je om een update, krijg je vervolgens geen enkele reactie. "We hebben het druk" Wat een waardeloos excuus!!

10 dagen verder niks binnen

bestelling gedaan. dpd tracking ontvangen alles leek netjes en goed. enkele dagen later nog niks ontvangen. dd tracking van dpd is zeer slecht krijgt alleen de dag te zijn geen tijdslot. zouden ze meerdere dagen geprobeerd hebben maar niet gelukt. aangezien ik een week vrij heb vond ik het zeer raar. contact genomen met werkschoenenwinkel. waar ik overigens zeer vriendelijk te woord werd gestaan na 10+ minuten in de wacht te hebben gestaan. ik toch nog enkele dagen gewacht nog niks weer gebeld 15min in wacht gestaan weer vriendelijk geholpen alleen nog steeds geen steek verder. morgen naar mijn nieuwe baan alleen zonder de goede schoenen... heb gevraagd of ze niet gewoon alles overnieuw kunnen sturen en het hele gedoe met dpd ondertussen zelf maar oplossen. maar dat ging helaas niet. aangezien ik niks heb en de klantenservice aardig lijkt maar ik er uiteindelijk nog niks van nut van heb gemerkt moet ik helaas toch maar 2 sterren geven.

Uitstekende service, ietwat lange wachtpauze aan de telefoon, maar binnen 2 dagen nieuwe maat schoenen gekregen. Top. En als er veranderingen nodig zijn wordt het binnen een uur op de mail gezet

Goede schoenen voor een goede prijs

Prijs kwaliteit verhouding is prima in orde. Schoenen werden snel geleverd. Het contact met klantservice (via een ticket) duurde langer dan de aangegeven 3 werkdagen, maar daarna is het issue telefonisch wel goed afgehandeld (ging om de tenaamstelling van de factuur).

Snelle levering, goede kwaliteit schoenen. Ook nog gratis sokken bij de bestelling.

Slecht

Op de website geven jullie aan dat de schoenen op voorraad zijn, na 2 dagen zelf gebeld en geven jullie alsnog aan dat de schoenen op voorraad zijn en gisteren zijn verstuurd. Vandaag terug gebeld dat ze niet op voorraad waren en jullie kunnen niet aangeven wanneer ze er wel zijn? Hoor dat ze op de website het aanpassen, tot op heden nog niet gebeurd.. Erg slechte service! Niet aan te raden!

Prima schoenen voor een goede prijs

Ik was op zoek naar eenvoudige veiligheidsschoenen die ik alleen op school tijdens de praktijklessen moet dragen. Voor dit bedrag zijn het prima schoenen. Snel geleverd.

echt top

mijn ervaring was heel erg goed snelle levering en de schoenen zitten heerlijk .ik weet waar ik de volgende schoenen weer bestel

Nette werkschoenen met een goede zool

Redelijk snel bezorgd (na 3 werkdagen) en erg fijne werkschoenen. Grootste voordeel dat ze er mooi uitzien en heerlijk lopen. Na een hele dag dragen geen last van mijn voeten!

Dik tevreden!

De safety jogger light aangeschaft in de hoop niet meer uit te glijden op de natte tegelvloer op mijn werk. Vóór de aankoop gebeld om te informeren naar de zolen. Ik ben binnen een dag terug gemaild nadat de medewerker contact met de fabrikant had opgenomen. De informatie die ik kreeg was duidelijk. Goede grip op de vloer dus ik ben zeer blij omdat ik relaxt kan lopen en niet behoedzaam hoef te zijn. Ze wegen iets meer dan 500gram per schoen en toch met stalen neus. Dat is ook een mooi pluspunt. Een klein minpuntje zijn de veters. Ze glijden al na twee uur los. Ik moet dus nog op zoek naar andere veters. Prijs/kwaliteit 8

Bestelling geplaatst na een maand nog niks ontvangen.

Op 9 november bestelling geplaatst voor werkschoenen. Zou binnen 1-2 dagen geleverd worden. Na anderhalve week gebeld nadat er via e-mail werd gevraagd een review te schrijven. Klein probleem is dat er niks geleverd is. Er zou even met het magazijn gebeld worden en ik zou hier iets van terug horen. Ik ben nu een maand verder en nog niks terug gehoord en nog niks ontvangen. Digitaal nog contact gezocht met verzoek binnen de week te leveren of anders gevraagd te annuleren en het betaalde bedrag terug over te maken. Geen enkele reactie en nog geen terugbetaling ontvangen. Ik zou hier geen bestelling meer durven te plaatsen.

Bestelling geplaatst na een maand nog niks ontvangen.

Prima schoenen, passen goed en relatief licht

Schoenen passen goed, lopen fijn en zijn relatief licht van gewicht