Levering prima

Keurig op tijd.

Zeer snelle levering.

Mijn bestelling had ik de dag erna al in huis en er zat ook nog een paar gratis werksokken bij.

Veel keuze en snelle verzending

Koop mijn schoenen daar voor de derde keer. Goede prijs en snelle verzending. Gratis sokken die ik dan weer niet gebruik. Prettige webwinkel op je mobiel. Raad deze zeker aan.

Als je op zondag besteld. Krijg je de schoenen in 2dagen thuis bezorgd.

Als je besteld bij deze firma is het niet duur. En je hebt het al de 2e dag in huis. Met de dpd. Ben zeer tevreden. Doen we zeker weer.

Ze zitten goed

Ze zijn snel binnen en zitten heel goed

Super fijne schoenen en snel geleverd top.

Super. Alleen jammer dat de maat van de sokken niet overeen kwamen met de maat van de schoen maat 39.

Ik ben tevreden

Snel levering

Snel gelevrd en waar voor je geld

Koop hier al jeren mijn werkschoenen. Altijde snel geleverd en waar voor mijn geld.

Levering volgens afspraak, schoenen en accessoires perfect.

Snelle levering en goede kwaliteit schoen geleverd

Kwaliteit, en snel geleverd

Goede website, lage prijzen en naar verhouding goede kwaliteit. En snel geleverd!

goede ervaring

fijne werkschoenen , mooie kwaliteit , kwamen mooi op tijd aan.

Heerlijke instappers van goede kwaliteit, ben er zeer tevreden over!

M'n bestelling was precies op tijd, top

Was eerst bang dat ik voor een maat 42, maat 43 moest bestellen maar dat hoefden niet. Maat 42 is ook echt 42.

Weer een goede ervaring

Wederom producten besteld bij werkschoenwinkel. Goede producten, snel geleverd ondanks de feestdagen. Zeer tevreden. Hoef er verder geen woorden aan vuil te maken.

Snelle levering.

De bestelling was snel binnen. Op het oog in ieder geval een goede kwaliteit.

Snelle levering nette prijzen

Goede site eenvoudig bestellen en betalen volgende dag in huis

Heel goed service

Hele goede service Zijn goede schoenen en sokken Betaal baar voor mensen die het niet breedhebben Veder geen op of aanmerkingen

Extreem goed

Goede schoen met een goede pasvorm. Ik heb gekregen wat ik had besteld. Snel geleverd binnen 24 uur.

Goede schoenen, snel geleverd, geen klachten. Oh, en nog een paar gratis werksokken.

Lekkere werkschoen, goede prijs ,

Eenvoudig te bestellen, snelle levering en prijs kwaliteit is ok. Zou wel mooi zijn als er ook met halve maten geleverd worden.

Perfect alleen dacht dat ze iets groter zouden uitvallen dus verkeerde maat besteld

Snelle levering, uitstekende pasvorm en Kwaliteit.

Prima schoenen!!!

Prima schoenen de volgende dag geleverd.

Prima schoenen in mijn maat, alleen de breedte net iets teveel. Dit probleem opgelost door gewoon de gratis bijgeleverde sokken over mijn eigen sokken te gebruiken in deze schoenen.

Wijkermeerweg 41 L

1948 NT Beverwijk