2 paar besteld de hoge en de lage schoen met stalen neus. Kwaliteit en prijs meer dan goed

prima schoen

De prijs-kwaliteits verhouding is goed. Ze zitten lekker. Misschien een beetje ruim, maar dat betekend dat ik ook dikke sokken aan kan doen in de winter.

Goede stevige schoenen voor iemand met steunzolen. Levering ook goed.

Bestelling is wat langer onderweg dan gemiddeld. Maar dat stond er bij vermeld. Verzendinformatie kan meer en duidelijker. Je hoort niets meer. Pas van de vervoerder.

Top bedrijf

Wat ze aanbieden klopt ook en netjes op tijd geleverd

Goed product voor een schappelijke prijs!

Mijn vorige werkschoenen waren na vele jaren echt versleten. Dus weer dezelfde besteld, waarmee ik hopelijk weer jaren mee door kan.

Goeie schoenen

Goeie schoenen en werden geleverd met een paar dikke sokken! Ook een snelle levering. Zal zeker weer bestellen

Veel keuze, goede omschrijvingen, snelle levering. Gewoon niks op aan te merken.

snel en goed geleverd

voor een goede prijs alles meteen snel in huis

Fijne schoenen!

Fijne stevige werkschoenen, zeker het geld waard. Ook nog eens supervlot in huis! De eerste maar niet de laatste keer dat ik hier besteld heb.

Goede ervaring

Goede schoenen en snelle levering, top.

De schoenen zijn prima met de bezorging niet

De schoenen zijn prima : na één week nog niet bezorgd, moest ik achter aan bellen, zou daar een mail over krijgen, kwam niet !! De schoenen wel gelukkig was ik thuis

Safety Jogger besteld en deze werden snel geleverd! Las in de reviews dat ze groot uitvielen dus maatje kleiner besteld 40 ipv 41. Achteraf liever 39 gehad want deze vallen ook nog groot uit. Dus bestel té klein! Prijs was erg gunstig maar ze kraken wel enorm tijdens t lopen.

Snelle verzending en goede prijzen

De budget werkschoenen besteld en ze top. Passen goed en ook de verzending en bestelwijze is goed. Kortom een aanrader

Gewoon goed

Ik heb instap werkschoenen gekocht voor 35 ex. Ik dacht voor 35 euro kan het nooit veel zijn. Maar toch besteld en 4 dagen later binnen. En het is een top schoen. De schoen is licht, zonder veter en ziet er verdomd mooi uit. Top bedrijf dit en een mooie duidelijke site. Walter

Super snel in huis

Inderdaad 1 maat groter besteld en zitten perfect, niet zo zwaar. Mooi modern model

Besteld en volgende dag in huis

Besteld. Duidelijke website, niet duur. Snel in huis. Super dus.

Snelle levering en goede producten

Werkschoenen besteld en volgende dag al in huis voor een scherpe prijs super fijne en goede werkschoenen..

Snel, goed, degelijk en betaalbaar

Nadat mn ouwe t eindelijk begeven hadden, gewoon verpulverd na jaren trouwe dienst en ik op zoek ging naar nieuwe, was daar het aanbod van deze winkel. Onweerstaanbaar : ruime keus, kwaliteit-prijs verhouding dik voor mekaar. Keuze maken was n fluitje van n cent. Resultaat stelde ook niet teleur: snelle zending en prima loper. Kan ik weer jaren op vooruit.

Heel tevreden, snel geleverd. Goede prijs-kwaliteitverhouding.

Na bestelling waren ze een dag later al binnen. De prijs-kwaliteitsverhouding is naar onze mening goed.

shoe number change

I bought a shoe in my regular size but it was too big. I wanted to change it with nr 37, called customer service today and i got the worst help ever. First of all it passed 14 days but I have already sent a message to get a return label two weeks ago. If I couldn't sent it back on time, it's just language barrier and your website which makes things as hard as possible... Also when i ask to customer service "i dont need a return, i need a smaller size, what shall i do with this shoes?", customer service says "i don't know, sell it". As a business owner, let me tell you this is not how to do customer service...

Goed geregeld allemaal

Uitstekend verpakt allemaal En een goede product informatie.

Alles supercorrect!

Ik had een fout gemaakt en deze werd per direct hersteld. Top geregeld!

Goede service, snelle levering

Goede kwaliteit bestelde producten, snel geleverd, prima prijs

Goede service, snelle levering

Goede kwaliteit bestelde producten, snel geleverd, prima prijs

Uw manier van betalen, heeft mij ertoe bewogen niet door te gaan met mijn bestelling. Afwijkend ?

Afwijkende wijze van betaling vond ik verdacht. Ben niet doorgegaan met mijn bestelling. Waarom niet gewoon als alle andere bestellingen die ik normaal gesproken op internet doe ?

Wijkermeerweg 41 L

1948 NT Beverwijk