Snelle levering en goede service Aanrader

Snel geleverd en zeer goede en lekker zittende/lopende werkschoenen.

De werkschoenen zijn voor mijn zoon zijn school. Mijn advies was aan mijn zoon, wandel een 20 minuten met je nieuwe werkschoenen aan, dit voor de stijfheid en het voorkomen van blaren. Ik was al bang dat hij het als heel vervelende schoenen zou ervaren. Onze zoon is zeer kieskeurig. Het tegendeel was waar. A: hij was zo trots en blij. B hij wandelde meteen naar zijn opa en oma om zijn werkschoenen te laten zien. Dat was een wandeling van 40 minuten, geen blaren, en geen problemen. Hij is uitermate tevreden met zijn nieuwe werkschoenen. Bij deze willen wij u dan ook bedanken om de snelle levering en een goede en betaal bare werkschoen te bezorgen. M.v.g. Familie van Havere.

De schoen zijn snel geleverd en voor een goede prijs

Schoenen voldoen precies zoals omschreven. Zeker een aanrader.

Teleurstelling.

2 paar van de "goedkope " werkschoenen met antislip zolen gekocht. 1 paar voor mijn man (maat42) en 1 paar voor mijn dochter (maatv35) Beide werken in de keuken. De zolen zijn absoluut niet anti slip en daardoor ook niet geschikt voor in een keuken. Helaas kwamen ze daar achter op de werkvloer. Ze vallen erg groot en breed, vooral de maat 35, deze kan ik aan met mijn maat 37. Verder is het niet echt een comfortabele werkschoen, ze.drukken erg op de plaats waar de tong zit.

Zeer tevreden over de werkschoenen die ik besteld hebt.Geen vermoeide benen meer.maak het werk nu zeer plezierig

Snelle levering de volgende dag geleverd

snel goede levering

mooie prijs

snelle correcte levering van goede kwaliteit

goede schoenen met een prima pasvorm!

Een fijne schoen tegen een goede prijs

Bovendien zaten er nog een paar werksokken in de doos die ik niet besteld had. Gratis dus en ze komen goed van pas.

What you see is what you get!

Snelle levering voor een scherpe prijs.

Snelle levering, goede prijs. Zeer tevreden.

Snel geleverd. Mooie schoenen voor een leuke prijs

Perfect op tijd en keurig verpakt geleverd.

De schoenen zitten erg lekker. Na een dag werken heb ik absoluut geen vermoeide of zere voeten.

Snel en goed

Snel geleverd en goede kwaliteit.

Mijn schoenen waren zo besteld en snel geleverd

Snel en correct gelverd

Kwaliteitsschoenen aan een lage prijs

Snelle levering, mooie prijs voor een fijne schoen.

De schoenen werden snel geleverd. Ik heb er gelijk 3 gekocht om te passen. Ik hoop dat retour net zo makkelijk en snel gaat.

Goed en snel

Goede keuzes snelle levering volgend paar ook beslist hier van daan

Prima winkel

Prima winkel, taalgebruik (en gebrek aan spellingscheck in mailcontact) kan beter. Werkschoenen vallen wat groot uit (kan 1 a 2 maten kleiner dan je normale schoenmaat)

Snelle levering.De schoenen passen heel goed lopen lekker top schoenen.

Prima schoenen

Schoenen besteld voor mijn zoon leuke moderne look en safe. Snelle levering!

Zeer Goed

Goed, de site mag wel iets gemorderniseerd worden.

schoenen zitten perfect.

werkschoenen zitten perfect en waren vlug bezorgd.

Snel en goed geprijsd

Duidelijke site, nette prijzen en snel geleverd Gratis paar werksokken, mooie cijfers

Wijkermeerweg 41 L

1948 NT Beverwijk