Goed product en snel geleverd.

Snelle service en goed product

snel bij mij thuis

goeie service,geweldig,en niet duur

paste goed zeer blij

Goede ervaring

Snelle levering, binnen één dag

Mijn eerste aankoop is goed, ben zeer te vreden

Super werkschoenen die heel fijn zitten

Top!!!!

Top!!!!

Goede schoenen, goede prijs

Goede schoenen, goede prijs. Vlot verstuurd met dpd. Schoenen vallen een beetje ruim.

Betaalbare goede werkschoenen

Werkschoenen besteld voor een familielid . Vielen goed op maat en leuk geprijsd. Kwaliteit was goed. Top!

Prima schoenen en snelle service

Schoenen prima. Zien er degelijk en stoer uit. Snel geleverd!

Tevreden

Reserve veters erbij, netjes verpakt snel geleverd en gelukkig een prettige pasvorm. Enigste min zijn de sokken, deze pluizen enorm maar ja de prijs was ook extreem laag.

Werkschoenen voor mijn kleindochter die goed stevig maar ook flatteus staan en daar zijn we bij jullie goed in geslaagd.

Prima, ik word in de toekomst vaste klant. Alvast bedankt,

Goed kunnen zoeken en bestellen.

Schoenen zoeken en vinden. Bestellen, betalen daarna vlot en goed afgeleverd.

Uitermate degelijke schoenen, goed assortiment, snelle levering.

Heb de Safety Jogger Turbo schoenen besteld omdat die in de kleuren zijn van de supermarkt waar ik werk. Vrij veel geel en zwart ;) Volgende dag al in huis. Lopen als een tierelier! Goede prijs.

Goede kwaliteit voor prima prijs & snelle levering

Goede kwaliteit voor prima prijs

Supersnelle levering en goede kwaliteit

Gewoon goed.

Gewoon goed

Waardeloos

Werkschoenen besteld maar waren te groot, gelijk een maat kleiner besteld, maar waren te laat binnen, omdat ik al een mail had gehad dat de schoenen niet betaald waren, maar had ze al wel betaald. Dus omdat we de eerste toch maar in gebruik hadden genomen, het 2e paar retour gestuurd. dit was op 4 maart 2021 en tot op heden nog steeds nmijn geld niet terug ontvangen. Dus WAARDELOOS

Super snel.geleverd. Goed verzorgd en ook verpakt. Zo blijven Voortdoen.

Zooltjes die niet doen wat ze moeten doen

Heb zooltjes besteld voor ondersteuning in mijn werkschoenen, maar ik heb ze 1 keer gebruikt, en het heeft niet geholpen, dus weggegooid, geen goede ondersteuning.

Werkschoenen

Vlug geleverd en uitsteken kwaliteit van werkschoenen. Top

Product nooit ontvangen

Product nooit ontvangen meerdere malen gemaild en gebeld, nooit mijn geld terug gehad. Niks goeds over deze webwinkel te zeggen, koop hier niets alsjeblieft!

Zeer ongewenst en ongepast

Ik wilde een order gaan plaatsen maar heb deze niet afgemaakt. vervolgens krijg ik elke dag een herinnering dat de betaling nog niet is voldaan en krijg is nu ook nog een nieuwsbrief waar ik mij nooit voor heb ingeschreven. zeer ongepast gedrag en geen manier van omgaan met persoonsgegevens.

Schoenen snel geleverd, maatvoering goed

Schoenen snel geleverd, maatvoering goed. Kan niet beoordelen of de bescherming van de voet voldoende is zonder de schoen grote stress te laten ondergaan.

Snel in leveren en goede kwaliteit

Ben blij met me veiligheidschoenen die ik bij werkschoenen winkel en ook de service

Wijkermeerweg 41 L

1948 NT Beverwijk