Stage Roads meer dan 5 sterren waard

Never seen before....wat een service ! Bestelling geplaatst en de dag nadien geleverd. Hier kunnen mijn andere leveranciers een puntje aan zuigen. Aanbevelen >> JA zal wel zijn

TOP!

Altijd tevreden van StageRoads, goeie producten en bediening!

Snel en accuraat geholpen

Snelle reactie op mijn mail, snelle afhandeling en gelijk antwoord op mijn vragen mbt prima en of de foto die ik geleverd was goed was

Goede en sneller service!

Goede en sneller service. Je wordt ook goed geholpen als het nodig is.

gewoon, zoals het hoort

Bestellingen altijd keurig op tijd geleverd en ruime keuze

VLotte afhandeling en opvolging van de bestelling

Reeds voor de 2 maal besteld en weeral een hele snelle levering. Top!

Duidelijke website en snelle levering.

Ik was opzoek naar een makkelijke uitschuifbaar statief. Gevonden bij Stage Roads !

Snelle en goede levering

Duidelijke website en de orders worden snel afgehandeld. Product zat netjes en degelijk verpakt. Zeer tevreden.

Heel behulpzaam

Via de chatfunctie ben ik perfect geholpen zodat ik het juiste materiaal kon bestellen. Materiaal is snel en perfect geleverd. Goede service.

Geweldig goeie service

Snel bestellen en afhandeling en de volgende dag alles in huis.

Vlotte service en verzending.

Goede prijs en kwaliteit verhouding.

Heel vlotte service

Ik had dringend nog een aantal zaken nodig en die werden de dag erna vlot en correct tot in het magazijn geleverd!

Goeie snelle levering

Goeie snelle levering

Professioneel en vriendelijk!

Na mijn bestelling werd ik keurig up to date gehouden over de levering van de goederen. Er werd zelfs rekening gehouden met een verzoek voor een andere leverdag. Ook op de dag zelf werd er snel aangegeven hoe laat de chauffeur er zou zijn en die heeft alles netjes afgeleverd op het adres. Top service!

geen viendelijk persoon in de chat

ik vroeg iets over een beugel .. echt vriendeijk was ze niet . beetje jammer

Zo snel!!

Heel snel en moeiteloos.

Snel, correct, kwaliteitsproducten

Snel, correct, kwaliteitsproducten

Alles is correct verlopen

alles is correct verlopen

Top Ware und super schneller Versand!

Wir kaufen immer gern hier ein Top Service Top Ware und Blitz Versand! Danke weiter so!!

Besteld, betaald, geleverd. Need I say more?

Wat voor mij telt is kwaliteit, gemak en duurzaamheid. Snelle levering is een pré, maar daar mag best een dag tussen zitten. Een factuur die klopt, geen tien mailtjes om te laten weten waar je pakje nou weer is, gewoon leveren. En ook geen onnodig grote dozen vol lucht, alhoewel daar misschien nog een verbeterpuntje mogelijk is. Een doos is niet altijd nodig, een zak/enveloppe kan ook.

Alles ok.

Mijn bestelling van 1650€ was in orde. De nabestelling van 1 onderdeel van amper 5€ kostte mij meer dan 16 €. Ietwat overdreven vind ik. Verder alles in orde .

Juiste info, verzending OK

Eerste ervaring goed afgelopen. Staat bij favorieten.

overzichtelijke site goede kwaliteit

Correcte levering

Alles perfect, enkel spijtig vd hoge verzendingskosten. Maar ja, niemand werkt gratis.

Smirnoffweg 9

7602 RC Almelo

Over Stage Roads

Stage Roads levert professionele licht-, geluid- en beeldapparatuur dat inzetbaar is voor beurs, events, in-store en -outdoor promotie om uw producten een zo goed mogelijke uitstraling te geven. Wij staan voor het beste advies en bieden u als klant van begin tot eind de beste service. De verkoop van Stage Roads vindt plaats via de online webwinkel of bij onze vestiging in Almelo.