Snelle levering en bij een telefonische vraag goed bereikbaar. Aanrader voor betrouwbare aankoop.

goede service, goed product

de bestelde trap werd snel en in goede staat geleverd. Hopelijk is het product ook duurzaam. De productomschrijving vermeldde dat het product ook buitenshuis kan worden gebruikt. Hopelijk klopt dit ook want er waren wel 2 strookjes roest te zien bij levering.

Geweldig ervaring, snelle bezorging en afhandeling

Ik heb een mixer besteld en die was vlot bezorgd en goed verpakt. Aan te bevelen.

Snel gekeverd en juiste onderdeel

Prima, Niets op aan te merken. Snel en juiste onderdeel

snelle levering, materialen zoals verwacht. verzending in 2 dozen heb alles in kleine doos geprobeerd en dat paste ook. Dus veel verspilling, lees plastic en karton en dat is echt heeeeeelemaal niet nodig.

Hoogwaardige liften tegen redelijke prijzen Snelle levering

Hoogwaardige liften tegen redelijke prijzen Snelle levering

Wij hebben een retour aangemeld maar krijgen geen reactie.

Wij hebben een retour melding gedaan, maar krijgen geen gehoor ook niet nadat wij gemaild hebben . Via de website komt er een foutmelding als wij onze retouren willen aanmelden.

Stabiel betrouwbaar snel

Doen wat ze beloven

Snelle en kwalitatieve service!

Ik had dringend een nieuwe rookmachine nodig en heb bij Stage Roads gevonden wat ik nodig had. Ruime keuze, interessante prijzen en goede website.. kortom TOP firma!

Lekker snel bezorgt!

Helemaal top!

Goede communicatie, snelle levering en de ontvangen producten zijn van uitstekende kwaliteit. Dit klink allemaal vanzelfsprekend maar dat is het vandaag de dag niet meer. Aanrader!

Goede en snelle communicatie, topkwaliteit!

Na het opvragen van een offerte, binnen een uur een passende offerte ontvangen. Een B-keus was het advies, dit heeft niets met B-keus te maken omdat het hagel nieuw was. Na akkoord binnen 3 dagen in huis. Topservice en kwaliteit en alles volgens afspraak.

Zoals het hoort

De producten werden zoals gevraagd zorgvuldig geleverd. Al meermaals zijn alle bestellingen steeds zoals aangegeven geleverd. Zeer tevreden van!

Prima ! Niets mee aan doen.

Bestellen gaat makkelijk en website is duidelijk.

Vandaag bestellen en de volgende dag Ophalen. Top en bedankt.

altijd goed

fijn bedrijf, leveren op tijd en snel en producten zijn goed

Gewoon goed ook met bezorgen is afspraken maken perfect .

Gewoon goed Tot op heden altijd goed geholpen.

Dat wat je besteld krijg je ook werkelijk

Precies dat wat er op de website staat en wat je dus besteld wordt een ook nog eens snel binnen een dag geleverd

Rapide

Livraison reçu du le jour d’après

Ruim assortiment, kwaliteitsmerken en snelle levering, top!

Ik koop regelmatig bij Stage Roads en ben zeer tevreden over de kwaliteit van de geleverde producten en het uitgebreide assortiment Wanneer ik zeker wil zijn dat de spullen op tijd geleverd worden, is dit mijn favoriete leverancier.

StageRoads, bedrijf met de juiste actuele voorraden.

Op zoek zijnde naar bepaalde componenten, waren deze bij StageRoad wel op voorraad en nog gunstiger geprijsd als elders.

Top service!

Altijd heel snelle levering & optijd. En kwalitatief materiaal stuk per stuk. Nog nooit geen problemen gehad.

Il manque des pièces

Bonjour, J'ai commandé un charriot Fortex et il manque les roues et le kit de visserie. J'en ai besoin en urgence...

Freundlicher Kontakt und alles gut gelaufen !

Die Kaufabwicklung nach mehreren Mails und der Transport mit Spetition lief Reibungslos . Danke

Snelle service en duidelijke communicatie over levering

Dik tevreden over al mijn orders!

Smirnoffweg 9

7602 RC Almelo

Over Stage Roads

Stage Roads levert professionele licht-, geluid- en beeldapparatuur dat inzetbaar is voor beurs, events, in-store en -outdoor promotie om uw producten een zo goed mogelijke uitstraling te geven. Wij staan voor het beste advies en bieden u als klant van begin tot eind de beste service. De verkoop van Stage Roads vindt plaats via de online webwinkel of bij onze vestiging in Almelo.