Levering ok, bestelling niet.

Website geeft duidelijk aan dat als produkten elders goedkoper verkrijgbaar zijn, er een mail gestuurd kan worden en hier actie op ondernomen wordt. Mail gestuurd, geen enkele reactie. Dus uiteindelijk andere items besteld. Bestelling binnen enkele dagen thuis.

perfecte levering

Correct et rapide

Pas ce soucis

doen wat ze zeggen, zeggen wat ze doen, gewoon goed !

Al meerdere malen trussen besteld, altijd op tijd geleverd gekregen, zonder schade, en bovenal compleet

Prima service, bestelling was snel binnen!

Heb voor het eerst wat besteld en alles ging soepel en snel. Bestelling was snel binnen en prima en keurig verpakt. Dank Stage Roads!

prima contact en snelle service

Rookmachine besteld maar had zelf een te kleine besteld maar werd goed geholpen on te krijgen wat ik nodig had. Snelle reactie op mijn vragen. Prina

Great products, great prices, great service

I ordered a few small items for a project - rolls of velcro and safety steels for hanging lamps. Everything was delivered very quickly. The labels on the steel cables seem to come off easily, and some of the places where it was clamped are a bit prickly, but for this price I have no complaints.

Topservice

De afhandeling ging heel vlot en snelle levering.

Mooie en degelijke producten. Goede webwinkel. Probleemloos snel geleverd.

Mooie en degelijke producten. Goede webwinkel. Probleemloos snel geleverd.

Wat een geweldig bedrijf..!

Na een mail conversatie met een medewerker van Stageroads zijn we zo goed geholpen en geadviseerd. Wij als school zijn uiterst tevreden over de Stageroads producten, klantvriendelijkheid en service die ze bieden. Voor ons geen andere! Een bedrijf die ik iedereen kan aanbevelen..! Met vriendelijke groet, Gemeentelijk Gymnasium Hilversum - Gerard

Snel, goed en betaalbaar

Recent heb ik hier een True1 kabel besteld. Deze is snel verzonden en was goed geprijsd. De Neutrik kabel is van goede kwaliteit. Wanneer je 1 'goedkoop' product koopt is er wel een 'kleine ordertoeslag' van €5. Je kunt beter nog een extra product toevoegen zodat je deze toeslag ontloopt.

Super vlotte samenwerking. Aanrader.

Alles naar wens verlopen. Dikke aanrader. Dag na de bestelling alles geleverd zoals verwacht. Super.

Prima bedrijf

Behulpzaam hulp bij het uitzoeken en snelle en levering

Snelle en goede levering!

Al vaker producten besteld tot volle tevredenheid. Snelle en goede levering!

Na bestelling steeds de volgende dag geleverd. Prijs kwaliteit is correct.

Goed afgeleverd en werkt prima

Alles goed aangekomen, toestel werkt perfect. Alleen spijtig dat men de termijn van levering niet 100% nakomt. Ik heb mijn toestel op donderdag besteld en is pas de donderdag nadien aangekomen. Terwijl er stond "nu bestelt is zaterdag of maandag geleverd. Dus het was even spannend omdat ik het vrijdag nodig had.

Bestellen én leveren gaat snel en adequaat.

Zoals hierboven aangegeven is het makkelijk bestellen en er is snelle levering. Ik ben een tevreden klant.

Heel fijn Goed bedrijf met mooie producten en scherpe prijzen!

Diverse malen besteld bij deze leverancier van professionele producten! Snelle levering en scherpe prijzen. Ook voor het betere 2e hands materiaal moet je hier zijn!

Perfect!

Uitstekende service. Komen afspraken perfect na en website is up to date.

uitstekend

zeer goede kwaliteit tegen zeer scherpe prijzen. Snelle levering, en zeer gemakkelijke plaatsing.

Prima producten, maar 1 bestelling wel 3 in verschillende pakketten opgestuurd.

Zie hierboven

Goeie service, snelle levering

X

Snelle Service, tevreden!

Goed. Beveel het aan.

Snelle service en goed prijs

Kon mijn bestelling binnen 2 uur ophalen in Almelo. Gewoon top!

Smirnoffweg 9

7602 RC Almelo

Over Stage Roads

Stage Roads levert professionele licht-, geluid- en beeldapparatuur dat inzetbaar is voor beurs, events, in-store en -outdoor promotie om uw producten een zo goed mogelijke uitstraling te geven. Wij staan voor het beste advies en bieden u als klant van begin tot eind de beste service. De verkoop van Stage Roads vindt plaats via de online webwinkel of bij onze vestiging in Almelo.