Vandaag besteld, morgen in huis

We hadden klittenband nodig die goed blijft plakken i.v.m. het gewicht wat er aan komt te hangen. Na een Google zoektocht bij Stage Roads uitgekomen. Vóór 17:00 uur besteld en het werd de volgende dag al geleverd. En de kwaliteit is uitstekend. Zeer goede plaklaag. Aanrader!

Duidelijke website veel assortiment en snelle levering

Mooi en goede spullen en snel geleverd,

Super snel geleverd

Volgende dag al in huis ! Goede kwaliteit tegen een mooie prijs.

Professioneel

Van de bestelling tot de levering, alles is geweldig ! Vrij zeldzaam in de branche, alle producten op voorraad. Aanbevelingen !

goed en snel

Snelle en goede service van stage roads. De levering van post NL was veel minder. Pakje om 21.30u in een school komen afzetten waar niemand meer is? 45min moeten zoeken waar ze het hebben achtergelaten.

Supersnel

Moest slechts enkele materialen hebben voor een spoed klus. En de volgende dag alles netjes geleverd. Duidelijke site en makkelijk bestellen

Makkelijk een bestelling plaatsen.

Goed maar wel met aandachtspunten voor DHL

Goedemiddag, Na het versturen van pakket vanuit Stage Roads via DHL is geconstateerd dat de DHL koerier niet langs het afleveradres is geweest terwijl ik degelijk aanwezig was in het opgegeven tijdsbestek. Vervolgens heeft het 2 extra dagen gekost om het pakket (besloten door DHL zelf) bij een afhaalpunt te brengen. Uiteindelijk moest ik het pakket zelf ophalen. Ik denk dat het aan de chauffeur ligt van DHL. Ook andere pakketten die afgeleverd dienen te worden, worden op dezelfde manier zoals boven beschreven afgeleverd. Dit is een no-go voor DHL en een taak van de verzender hierop toch toe te zien en wat te doen. Dit kan uiteindelijk voor jullie als bedrijf ook leiden tot klant verlies. Verder de afhandeling van de bestelling buiten dat van DHL aflevering zeer positief. Dank daarvoor.

sterke prijzen en grote stock

grote keuze op producten en veel stock, enige jammere 3% op Credit card vind ik erover. had het niet goed gezien anders andere betaling gedaan. verzending is snel, ook hier jammer dat voor een product vier leveringen kwamen. kan beter georganiseerd worden

Prima bedrijf

Geweldig en snel zaken doen , na 1 dag alles binnen.

Zeer correcte service

Zeer correcte service en communicatie

Geweldige service en snelle levering

Geweldige service en heel snelle levering. Een aanrader.

Komt belofte niet na.

Omdat mijn bestelling woensdag zou geleverd worden. Ondertussen zaterdag, en nog steeds niets ontvangen.

Duidelijk en snelle levering

Goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling. En levering is gegaan volgens afspraak

Goede kwaliteit en snel verzonden

De discobal die ik besteld had was ik direct verzonden, en de kwaliteit was top. De discobal was snel bezorgd, en ziet er fantastisch uit. Niks op aan te merken, gewoon top!

Uitstekende service en snelle levering

Als wij ze opbellen voor advies of met vragen, dan worden wij altijd super geholpen. De bestellingen worden altijd snel verzonden en door PostNL vaak op tijd bezorgd. Kortom een top winkel waar je goede producten met een scherpe prijs en degelijk advies kan krijgen.

Snelle verzending, top klantenservice en levering volgens afspraak.

Goede producten en goede service!

De afgelopen tijd hebben wij geïnvesteerd in een nieuwe podium van Fortex. Dit podium beviel al snel goed en hebben hierna 30 delen aangeschaft om een podium van 10x6 meter te kunnen bouwen. De producten zijn van goede kwaliteit! De service is ook super! In de ochtend bellen en een paar uurtjes later al kunnen ophalen!

Goede service en snelle levering goed verpakt

Makkelijk bestellen en snel thuis

Makkelijk bestellen, erg overzichtelijk, snel zoals beloofd thuisbezorgd

Helemaal top

Had een stagedeck onderdeel nodig dat was zo geregeld en besteld.

Perfecte service

Perfecte en snelle service van kwalitatieve producten

Mooi gamma van zeer goede kwaliteit.

super service en snel

Goede ervaring mooie producten en snelle levering

Smirnoffweg 9

7602 RC Almelo

Over Stage Roads

Stage Roads levert professionele licht-, geluid- en beeldapparatuur dat inzetbaar is voor beurs, events, in-store en -outdoor promotie om uw producten een zo goed mogelijke uitstraling te geven. Wij staan voor het beste advies en bieden u als klant van begin tot eind de beste service. De verkoop van Stage Roads vindt plaats via de online webwinkel of bij onze vestiging in Almelo.