top snelle service

goed snel en goedkoop

top materialen

zeer degelijk materiaal geleverd!

Fijne zaak om te kooen

Prima levering en netjes conform afspraak geleverd

correcte en snelle service, zelfs als er een probleem is met het product.

Steeds snel geleverd. Bij mijn recentste levering was er iets fout met het product. De klantendienst heeft een gepaste oplossing voorgesteld, zonder veel gedoe voor mij als klant. Soms gaat er al eens iets mis (onvermijdelijk lijkt mij) en ik hecht veel belang aan bedrijven die dit professioneel willen oplossen. Dit lijkt bij stage roads wel goed te zitten! Na contact met de klantendienst, was dit met wederzijds overleg op een zeer correcte manier opgelost.

Stage roads is een van de weinigen die hun belofte na komt

Na verschillende leveranciers te hebben geprobeerd op het gebied van licht/geluid komt stage roads hun belofte het beste na. Snelle en goede service.

Supersnelle levering

Bereikbare klantenservice, geen AI maar echte mensen. Heel verhelderend

Goede kwaliteit en snelle levering

Goede kwaliteit en snelle levering

goed product en netjes afgewerkt

goed product

Altijd goed Nooit een teleurstelling

Nette levering

De levering kwam de volgende dag perfect verpakt aan. Zal de website eens wat beter bekijken ;-)

als van ouds

vlotte service voor een mooi prijsje, zoals het hoort. Geen dozenschuiver!

snelle levering en alles tip top

super

Geweldige service.

Voor een productie hadden we nog met spoed extra podiumdelen nodig. Het was binnen een dag geregeld!! Onwijs bedankt team Stage Roads!!

Super snel en top kwaliteit

Kon makkelijk op de site zoeken naar de juiste wielen voor het aantal kg wat het moet kunnen dragen. Volgende dag kon ik ze al monteren !

Snelle levering!

Het is opmerkelijk, maar tegenwoordig zijn er steeds meer bedrijven die hun beloofde levertijden niet nakomen. Stage Roads daarentegen houdt zich altijd aan hun beloften. Ze hanteren redelijke prijzen, hebben een duidelijke en overzichtelijke website, en, wat belangrijk is voor professionals, ze komen hun beloftes na! Een voorbeeld van hoe het hoort!

Zeer correcte afhandeling! Waarvior dank!

Geweldig!

Super geregeld

Snelle service, en prima materialen

Parfait

Livraison rapide et service efficace. Merci beaucoup

Telefonisch goed geholpen

Omdat bij een andere webshop verwarring was over welke versie van een product precies geleverd wordt, heb ik gebeld met stage roads en die gaven onmiddellijk uitsluitsel. de bestelling werd snel afgewikkeld, tegen een gunstige prijs.

Contact vooraf was slecht

IVM. dat wij zeker wilde weten of we op het tijd konden ophalen wilden wij graag telefonisch contact, dit bleek onmogelijk. Via mail kregen wij te horen dat wij het op tijd konden ophalen maar dat wij moesten wachten op een mail wanneer het klaarstond. Dit zou beteken dat wij iemand de gehele dag standby moesten hebben staan tot de mail binnen kwam. Hierover wilden wij weer telefonisch contact, dit bleek wederom onmogelijk. Verder product wel naar wens gekregen.

Zeer goede service. Goede uitrusting.

Snelle levering, goede service via de chat. Ik zou 100% hebben gezet als de BasesPlates iets gedetailleerder waren (met betrekking tot de grootte van de gaten). Jammer dat de site maar in één taal beschikbaar is (Maar gelukkig is er Deepl ;) ).

Alles zoals afgesproken

Alles zoals afgesproken, ik verwacht alleen de artikelen nog die tijdelijk niet op voorraad waren

Netjes geholpen en op tijd binnen

Het was een simpele bestelling maar het geeft goede dingen aan als ook goedkope kleinere bestellingen op tijd en netjes aankomen.

Goed geholpen door bekwame vakmensen

Soms is het best nog wel eens puzzelen, zeker als het om truss gaat. De medewerkers van vestiging Almelo hielpen mij in no time uit de brand en kon mijn boeking met de juiste missende onderdelen tot een goed einde brengen. Dank

Smirnoffweg 9

7602 RC Almelo

Over Stage Roads

Stage Roads levert professionele licht-, geluid- en beeldapparatuur dat inzetbaar is voor beurs, events, in-store en -outdoor promotie om uw producten een zo goed mogelijke uitstraling te geven. Wij staan voor het beste advies en bieden u als klant van begin tot eind de beste service. De verkoop van Stage Roads vindt plaats via de online webwinkel of bij onze vestiging in Almelo.