Stuk minder professioneel dan ze pretenderen en slechte klantenservice
"Stage Roads levert professionele licht-, geluid- en beeldapparatuur dat inzetbaar is voor beurs, events, etc etc"
Alleen de garantie gaat wel maar tot de deur!
Van een paar klanten kregen we te horen dat de lampjes, die stuk waren, toen ze het gehuurde priklicht weer inleverden, gewoon spontaan eraf waren gevlogen/popten.
Leek me vreemd en ik zei dat dat niet kon volgens mij. Ik heb 't onderzocht en kon ook niks vinden.
Later stonden we 2 dagen op een trouwbeurs en mij gebeurde hetzelfde, meerdere keren! De eerste keer hoorde ik POP en vloog het lampje (althans het plastic ervan), spontaan eraf, en kwam met een boog op mijn hoofd terecht.
Ligt niet aan hitte, aangezien het LED is. Vond ’t vreemd, maar ook erg vervelend omdat ik onze klanten eerst niet wilde geloven… En we leveren graag kwaliteit.
Ik heb StageRoads ook wat foto’s gestuurd ervan...
We wilden eigenlijk ons geld terug en alle lampjes die we nu besteld hebben terugsturen, want dit kan echt niet. Onprofessioneel en willen en kunnen we gewoon niet verhuren. (De priklichtkabels heb ik geen moeite mee, die werken gewoon prima).
Los van het feit dat als er zo'n lampje afspringt, je niet zomaar even een andere erin draait, want het fitting gedeelte blijft steeds achter in de prikkabel!
We krijgen ons geld niet terug, kunnen de overige lampjes die nog heel zijn niet terugsturen en we zitten met waardeloze kwaliteit lampjes die we niet kunnen verhuren.
Ik had aangegeven dat er ondertussen wel iets van 50 stuks kapot zijn gegaan, sinds we ze hebben. En dat ik daarvoor dan minstens een nieuwe batch wilde hebben. Dan moesten we die allemaal even naar ze opsturen, alsof we die allemaal hebben bewaard!
Hun site is trouwens ook buggy, net zoals hun chat. En ze mailen altijd met 'Team', nooit een naam erbij, heel onprofessioneel en afstandelijk ook.
Ik snap trouwens niet hoe ze hier op Kiyoh zo'n hoge rating hebben, op Google en TrustPilot is dat een stuk lager.