goed, nette prijs en snel geleverd

Al vaker besteld, nu ook weer degelijk product voor een scherpe prijs en supersnel geleverd.

Mooi op tijd

Correcte snelle levering

Zeer positief

Goede ervaring

Alles netjes geleverd op de aangegeven dag. en in nette staat geleverd.

Top geregeld

Alles goed geregeld bij Stage road. Via de mail zie je verzending. Goed product. Klasse

Parfait !

Site clair et fonctionnel, recherche aisée, prix compétitifs, beaucoup de stock et surtout livraison très rapide vers la Belgique. Je ne vois pas ce qu'il faudrait de plus.

Niets op aan te merken.

Keurig verpakt,snel in huis en een goede website.

Helemaal prima keurig verzorgd.

Een paar b stock trusspennen en eitjes besteld. Klein bedrag grote service. Binnen 2 dagen pakketje in huis !

Super geholpen.

Heel erg makkelijk en heel erg klantvriendelijk. Bij evenementen een echte aanrader.

Goede service en snelle levering!

Snelle levering zonder poespas.

Ik had voor een klus snel rookvloeistof nodig, vele bedrijven beloven vaak dat ze de volgende dag direct leveren. Vaak ervaren dat dat niet waar is, bij Stage Roads gelukkig wel. En uiteraard het juiste materiaal geleverd.

Snelle levering van een goed product!

Ik had snel een podium nodig aan sterke prijzen. Ook op mijn vragen in verband met de levering kreeg ik snel antwoord!

kwaliteit en zeer snel geleverd, super !

kwaliteit en zeer snel geleverd, super !

goeie deal, supersnelle levering & vlotte afhandeling; TOP!

namiddag besteld via overzichtelijke & duidelijke website, de dag erna al geleverd! Perfect zoals gehoopt: oerdegelijke kwaliteit tegen erg interessante prijzen. Topdeal dus.

Top snelle levering

1 klein puntje: leveringen uit verschillende magazijnen en met verschillende transporteurs geeft wat verwarring

Beschadigd toegekomen, snel opgelost

Helaas zijn onze rails beschadigd toegekomen, er werd snel en vriendelijk geholpen, en er wordt voor nieuwe gezorgd.

Snelle levering!

Fijne communicatie, snelle levering, goed product.

Subliem

Werkend tracking is top !! Alsook de kwaliteit van hun eigen FORTEX huismerk

Top service en goede producten

Goed geholpen door de Servicedesk en een snelle bezorging van de bestelling!

Snelle levering voor de juiste prijs!

Het is jammer dat ze geen breeder audio assortiment hadden anders had ik hier veel vaker geshopt maar blijft nu een webshop welke ga checken voor rigging en licht spulletje.

Correcte prijs voor het gewenste artikel

Een snelle service met producten die ik nodig had. Producten zijn perfect zoals omschreven en dus net wat ik verwachtte.

alles bestens

schnell und zuverlässig geliefert

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Ontzettend snelle service! Binnen no time was het artikel binnen. Chapeau

Supersnelle en goede service

Ruim assortiment, duidelijke webpagina, en supersnelle levering.

Prima winkel

Smirnoffweg 9

7602 RC Almelo

Over Stage Roads

Stage Roads levert professionele licht-, geluid- en beeldapparatuur dat inzetbaar is voor beurs, events, in-store en -outdoor promotie om uw producten een zo goed mogelijke uitstraling te geven. Wij staan voor het beste advies en bieden u als klant van begin tot eind de beste service. De verkoop van Stage Roads vindt plaats via de online webwinkel of bij onze vestiging in Almelo.