komen na wat ze beloven

ik heb meerdere keren zaken gedaan met stageroads. en ze hebben altijd de verwachting waargemaakt. ook als het gaat om maatwerk. het aanpassen van gebruikte materialen of het spuiten daarvan. ze houden je goed op de hoogte wat de status van levering is. en de producten voldoen aan de verwachting.

Snel geleverd volgens de afspraak

Ondanks de drukte van het einde jaar werd mijn pakje netjes op tijd in België geleverd. Prima service

Drama

In het kort. - Belofte (zie site) om mails binnen een bepaalde tijd na te komen: dacht het niet - Telefoon: 10 keer overgaan, dan bericht "we zijn niet bereikbaar" - Chat: duurt ook veel langer dan aangegeven op de site. Incl. de opmerking "als het te lang duurt, stuur dan een mail" - Retour: kosten geheel voor klant - Retourproces: duurt veel te lang (geeft wellicht aan dat er heel veel retouren zijn?) Al met al: 1 keer maar nooit weer.

Scherpe prijs, snelle levering.

Overzichtelijke site, snelle levering

Ik had wat materiaal nodig voor op kort termijn, de spullen waren snel geleverd.

Snelle levering niks geen poes pas ziet er keurig uit

Super product, en snel geleverd

Diverse audio kabels aangeschaft. Kwaliteit zee goed Zal zeker hier nog eens gaan bestellen.

heel goed

website zeer duidelijk met de nodige info over het product dat je bezoekt

Snelle en goede levering

Top!!!

Heb al vaker iets gekocht. Altijd top verzorgd. En dit was weer op tijd ontvangen een backdrop en netjes ontvangen. Levering perfect

Ik vond waar ik om zocht!

Goede kwaliteit snel geleverd!

Duidelijk en zonder problemen

Bestelling geplaatst en betaald. Geleverd op afgesproken datum en plaats, dus volledig in orde!

Snel en goed

Snel en goed

Goede kwaliteit

Goed kwaliteit, snelle service

Zeer goede kwaliteit en voordelig in prijs

Snelle hulp goede ervaring gewoon top.

Super kwaliteit Snelle verzending

Snel geleverd en goed verpakt

bestelling simpel en altijd op tijd

Mijn ervaring is uitstekende service maar dit heb ik nu al meerder malen aangegeven

Goed en snel geregeld

Vlak voor kerst bestelling geplaatst Volgende dag in huis! Helemaal top!

Supersnelle levering

Zwenkwielen binnen 1 werkdag ontvangen. Goede kwaliteit tegen een scherpe prijs !!

Top service en gewoon de volgende dag in huis!

Top service en gewoon de volgende dag in huis!

Top levering

Vriendelijke en duidelijke geholpen door dit bedrijf mijn eerste keer dat ik hier wat heb besteld maar ga het zeker vaker doen als ik weer wat nodig heb

Hele snelle levering

Besteld op Vrijdag en Zaterdag al in huis. Gewoon top.

Simpel, duidelijk en snel

Podiumplaten gekocht. Alles was netjes zoals omschreven. Kreeg mail dat ik alles op kon halen, even voor de zekerheid gebeld of ik wel terecht kon, en toen alles netjes opgepikt. Netjes geholpen bij het inladen. Alles prima in orde!

Smirnoffweg 9

7602 RC Almelo

Over Stage Roads

Stage Roads levert professionele licht-, geluid- en beeldapparatuur dat inzetbaar is voor beurs, events, in-store en -outdoor promotie om uw producten een zo goed mogelijke uitstraling te geven. Wij staan voor het beste advies en bieden u als klant van begin tot eind de beste service. De verkoop van Stage Roads vindt plaats via de online webwinkel of bij onze vestiging in Almelo.