Uitstekend product, supersnel geleverd

Zo’n 25 à 30 jaar geleden heb ik voor mijn tweeling-zonen een verrijdbare LEGO-speeltafel met geïntegreerde kleurrijke opslagbakken gemaakt. Ik was destijds werkzaam bij een bedrijf waar we, naast studio-meubilair, tevens flightcases bouwden. Dus de expertise, werkplaats en benodigde materialen waren voorhanden. Inmiddels zijn de 4 (flightcase)-remwielen versleten en heb ik via Stage Roads supersnel en probleemloos een set remwielen 1 op 1 kunnen vervangen, zodat een nieuwe generatie, de kleinkinderen, vanaf nu weer met de speeltafel kunnen spelen. Prettig geregeld Stage Roads..!

Fijne aankoop gedaan bij Stage Roads

Erg prettig en snel geholpen.

Top goede service snelle levering

Goed vlotte website Duidelijk en goede kwaliteit van producten

Geweldige service

Altijd vriendelijke service en snelle levering

Prima. Snelle en correcte levering

Een dikke duim.

Super snelle levering en snel bereikbare klantenservice

Ik had nog een verzoek over mijn bestelling en dit kon ik direct navragen via de chat. Snelle reactie, goede producten en mooie acties.

Heldere site, snelle levering!

Heel vlot verlopen

De site was een beetje onduidelijk en niemand nam de telefoon op, maar uiteidelijk optijd alles binnen en goede kwaliteit.

Duidelijk, snel en correct!

Volledig aanbod, duidelijke site en super vlotte levering!

Perfect op tijd niks meer aan doen

Zoals de opdracht,zo perfect was de uitvoering

topkwaliteit

de stof is nog mooier in het echt dan ik me ze voorstelde

Snel en correct

Positief - krachtige marketing - ideaal

netjes en snel

kennis van materiaal ,en netjes geleverd. ben

Snel en product helemaal in orde.

Altijd goede service ook bij problemen (die er bijna niet zijn ) worden netjes opgelost. Iedereen bij stage roads bedankt voor jullie inzet...

Dit was mijn eerste ervaring met Stage Roads, waar ik zeer tevreden over ben. Als eerste al een duidelijke / gebruiksvriendelijke website en daarna de volledige afhandeling na mijn bestelling/ order. Ook de snelle levering in deze toch drukke tijd voor bezorgdiensten was sneller dan verwacht/ gedacht. Dus eindconclusie : IK BEN SUPER TEVREDEN !!!! Hierbij wens ik u allen FIJNE KERSTDAGEN EN EEN GELUKKIG / GEZOND dus GEZEGEND NIEUWJAAR TOE. M vr gr Pieter Messchendorp.

Snel geholpen

Duidelijke website/webshop. Snel mijn producten gevonden en een dag later in huis. Top

Levering op tijd, mooi materiaal

Snelle levering, mooi materiaal

Besteld, snel binnengekomen en alles werkt, ook vriendelijke klantenservice

Zoals boven beschreven

correcte afwikkeling

duidelijke terugkoppeling

Makkelijk te navigeren website, snel kunnen bestellen en snelle levering.

Service met een hele kleine s

De klantenservice is niet met service bezig maar stalkt je zodra je een aankoop doet. Heel jammer. En als je aangeeft dat je niet gestalkt wil worden, zeggen ze dat je pech hebt.

Scherp geprijsd, snel geleverd

Scherp geprijsd, snel geleverd

Levering zelfs in drukke december maand snel

Snelle levering van het bestelde. Dir ondanks de drukke december maand. Product volgens omschrijving.

Super snel geleverd

Top materiaal

Smirnoffweg 9

7602 RC Almelo

Over Stage Roads

Stage Roads levert professionele licht-, geluid- en beeldapparatuur dat inzetbaar is voor beurs, events, in-store en -outdoor promotie om uw producten een zo goed mogelijke uitstraling te geven. Wij staan voor het beste advies en bieden u als klant van begin tot eind de beste service. De verkoop van Stage Roads vindt plaats via de online webwinkel of bij onze vestiging in Almelo.