Super snel geleverd

Top materiaal

Goede en snelle service !

Goede en snelle levering.. duidelijke website en bij vragen goed te bereiken ..

Snel besteld en snel geleverd.

Prima prijs/kwaliteit met snelle service

Prima prijs/kwaliteit met snelle service. Podiumdelen besteld en zijn top!

Stage roads is the best.

Online een paar items besteld en zeer vlug ontvangen. Alles werkt perfect.

Goede prijs en snel geleverd

Had de lampen snel gevonden, goede prijs en super snel geleverd

Goede communicatie en follow up

Goede orderverweking en aflevering

Zeer snelle levering

Goed geregeld

Alles volgens afspraak

Geen problemen!!

Alles ging heel soepel account aanmaken. Duidelijke artikelgroepen alles kun je vinden wat je zoekt. Levering was ook snel en goed verpakt!

Alles vlot verlopen, correct en snel!

Ziet eruit als op de foto’s!!

Top product! Helemaal blij mee. Hangt perfect in mijn dansschool! Snel geleverd en goed Verpakt!

Niet goed. Bestelling niet geleverd, tracking code bestaat niet bij DHL.

Kabels besteld, zouden dinsdags worden geleverd en als er na middernacht nog geen tracking zichtbaar was, moest ik even contact opnemen. Die was er niet, dus contact opgenomen. Er zou een case bij DHL aangemaakt worden. Nu drie dagen verder is het pakket nog steeds niet geleverd, DHL zegt niks te weten van een openstaande case naar deze zending als ik ze er naar vraag en stage roads zegt te wachten op antwoord van DHL. In de chat met stage roads aangegeven dat ik de spullen dit weekend nodig heb, maar daar is niet op gereageerd.

Levering snel

Enkel service levering aan huis is niet altijd correct onze truss werd 150 m verder op geleverd Huisadres was correct ingevuld , dus had mijn trussen nodig in het weekend , heb deze helaas niet kunnen gebruiken !!

Snel en netjes

vriendelijke medewerker

medewerker heeft telefonisch me geholpen en verzend status link naar me gemaild. vriendelijke medewerker. groet Eric

Top team

Zeer vlotte , duidelijke , snelle afhandeling van je bestelling , Bij het afhalen van mijn bestelling zeer vriendelijk personeel , toffe mensen , doe zo verder zou ik zeggen

Super snelle levering en goede producten.

Meerdere keren iets besteld en telkens prima snelle levering. Producten van goede kwaliteit.

Uitstekend (online) bedrijf

Uitstekend (online) bedrijf Waar ik sinds kort bestel. Leveren professionele licht-, geluid- en beeldapparatuur d.m.v. een prima werkende professionele site met scherpe prijzen en regelmatig 2e hands artikelen. (Altijd even neuzen) en een vrolijke uitstraling. Tevens een snelle levering . Kortom een echte aanrader!

goed geregeld

Snel geleverd en kwaliteit is goed

Het ging lekker snel en duidelijk. De kwaliteit is prima en de prijs ook.

Zeer snel ontvangen, helaas bij 1 wind up veiligheidsmoer ontbreekt. Gat in verpakking waar moer zat.

Nette service, snelle levering!

Snel en precies wat ons bedrijf nodig heeft.

Een hele fijne leverancier van Pro AV materiaal. Ze leveren echt binnen 24 uur en dat vinden wij fijn. Producten zijn scherp geprijsd en zijn van goede kwaliteit.

Fijne mic koffer ook snel geleverd

Ik heb een rap koffer gekocht voor het vervoeren van mijn mic’s. Ik heb er geen 7 maar de zender / ontvanger past ook in de kist ik ben er super blij mee. Ps ik heb deze kisten in verschillende kleuren. Elke kleur koffer is voor mij iets De ene zit een laptop in de ander gereedschap ga zo maar door

Smirnoffweg 9

7602 RC Almelo

Over Stage Roads

Stage Roads levert professionele licht-, geluid- en beeldapparatuur dat inzetbaar is voor beurs, events, in-store en -outdoor promotie om uw producten een zo goed mogelijke uitstraling te geven. Wij staan voor het beste advies en bieden u als klant van begin tot eind de beste service. De verkoop van Stage Roads vindt plaats via de online webwinkel of bij onze vestiging in Almelo.