Goede service & betrouwbaar

Vandaag bestelt ? Morgen in huis ! Bij stage roads kan je daar zeker op rekenen . Goede servies achteraf is natuurlijk ook belangrijk en dat heb je bij stage roads , kortom een goed bedrijf !

snelle correcte levering

Snelle levering van het juiste product . Tevreden! Kzal er weer bestellen als ik iets nodig heb.

top en snel alles in orde

goed zoals altijd

Goed advies, kon op rekening en is vlot verzonden

Snelle afwikkeling nette service. En snelle levering. Een fijne site en bedrijf om zaken mee te doen. Vandaar dat ik ook steeds op terug kom.

Snel & professioneel geholpen en snelle levering

Snel & professioneel geholpen en snelle levering. Levering was in twee delen, wat onbekend was. Geen effect op de ervaring.

Snel geleverd en duidelijke site!

Super snel geleverd en de site is heel duidelijk en overzichtelijk. Ik bestel hier vaker!

goede service en snel

goede service en snel geleverd

Zeer snel geholpen met snelle levering en top materialen

Makkelijke bestellen, betalingsmodule werkt ook prima. Snelle levering.

3x bellen niks terug gehoord

Van de 5 spullen besteld waren er twee op tijd, de rest zou een week nageleverd worden, na 2 weken gebeld, na nog een week gebeld en weer gebeld, altijd met; we gaan er aan werken nooit iets terug gehoord. Bij dhl lag het pakket ergens in de lijn… na 5 weken was het er opeens zonder iets van stage roads te hebben gehoord. Jammer en zou een beter klantgerichte houding waarderen

Voor herhaling vatbaar!

Duidelijke, overzichtelijke site. Goede prijs kwaliteit verhouding en zeer snelle bezorging!! In de toekomst kom ik zeker terug!

Makkelijk bestellen

Prima service, goede prijs

Ik had willem-jantjes besteld, beste prijs die ik kon vinden. Bestelproces was goed en levering was op tijd.

Fijne webshop en de volgende dag geleverd

Fijne en duidelijke webshop en de bestelling hadden we de volgende dag al in huis. Prima dus.

top!

altijd snel en goede service.

SUPER

Hele goede ervaring, attent en vriendelijk.

Perfecte, snelle en betrouwbare levering van het gewenste materiaal1

Goede producten

Het is wat het is, goede producten. Goede uitleg.

Snelle service , levering zoals verwacht

Makkelijk bestellen via de site, wordt goed op de hoogte gehouden betreffende status bestelling.

Duidelijk

Snel geholpen , en de producten waren goed geleverd.

Goed en snelle service

Juiste materiaal snel gevonden voor een prima prijs

profesioneel

Na een chat met de vraag waar mijn levering bleef, onmiddellijk actie genomen en woord gehouden dat het zo snel mogelijk in orde komt

Vlot, netjes geleverd, snel.

Correcte service, snelle levering, proper verzonden

Rock & Roll!

Gezocht, gevonden online, besteld, geleverd en nu naar de beurs!

Smirnoffweg 9

7602 RC Almelo

Over Stage Roads

Stage Roads levert professionele licht-, geluid- en beeldapparatuur dat inzetbaar is voor beurs, events, in-store en -outdoor promotie om uw producten een zo goed mogelijke uitstraling te geven. Wij staan voor het beste advies en bieden u als klant van begin tot eind de beste service. De verkoop van Stage Roads vindt plaats via de online webwinkel of bij onze vestiging in Almelo.